{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Koh Lanta | Seværdigheder på Koh Lanta | KILROY
Rejser til Koh Lanta | Seværdigheder på Koh Lanta | KILROY

Rejser til Koh Lanta

Er du på udkig efter afslapning, ro og fred, så er Koh Lanta den perfekte destination i Thailand. Koh Lanta er en smuk og rolig ø, der indbyder til en afslappende ferie med masser af mulighed for at koble helt fra og bare nyde livet. Øen er populær og tiltrækker de fleste, men særligt par finder frem til Koh Lanta, hvor det er muligt at nyde freden og roen i hinandens selvskab - venner såvel som par. Koh Lanta består faktisk af flere øen, hvor hovedøerne hedder Koh Lanta Noi og Koh Lanta Yai.

Skriv til os og hør mere!

Oplevelser på Koh Lanta

Der sker virkelig ikke ret meget på Koh Lanta, og det betyder også, at du i højeste grad oplever ro og fred som keywords på rejsen hertil! Når du bliver rastløs eller bare en smule dvask af at ligge og slappe af hele tiden, så er det bestemt værd, at tage på oplevelse på øen. Den bedste måde at se Koh Lanta på er fra en scooter eller tuk-tuk. Tag en tur til det lokale vandfald eller til en af øernes mange huler. Hvis du vil nyde dagen på havet, findes der et utal af muligheder for at leje forskellige former for både, eksempelvis med guide. Koh Rok Nok og revet omkring Koh Lanta er fantastisk!

Dykning og vandaktiviteter på Koh Lanta

Som sagt er revet omkring Koh Lanta helt fantastisk, og det er derfor en utrolig oplevelse både at dykke og snorkle omkring øen. Når du er færdig med at plaske rundt i det turkise vand, kan du lægge dig på en af de kridhvide strande, hvor der er god mulighed for at spotte de store monitor lizards. Hvis du fortsætter rejsen mod syd, har du muligheden for at købe bådpas som er gyldig til rejsen til Koh Muk og Koh Ngai. Blandt andre aktiviteter på Koh Lanta, er blandt andet en spædende tur i havkajak eller madkursus i lækker lokal thaimad.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.