{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Koh Phangan | Rejser til Thailand | KILROY
Rejser til Koh Phangan | Rejser til Thailand | KILROY

Rejser til Koh Phangan

Koh Phangan ligger ved siden af Koh Samui i den sydvestlige del af Thailand. Øen er kendt for sine full moon parties, der finder sted natten før eller efter hver fuldmåne. Med en bucket i hånden kan du danse på stranden til den lyse morgen. Full moon festerne er utroligt populære og tiltrækker mange festglade rejsende hvert år. Barerne på stranden Haad Rin holder åben til solen står op og spiller dansevenligt musik natten lang.

Skriv til os og hør mere!

Strandene på Koh Phangan

Koh Phangan ligger ved Koh Samui og Koh Tao i den sydvestlige del af Thailand. Øgruppen ligger i Gulf of Thailand med ideelle forhold for den smukke natur og hvide sandstrande. På en lejet scooter kan du let nå øen rundt og udforske de smukke strande. Du kan eksempelvis slå et smut forbi Haad Chao Phao eller Hat Sadet, der begge er smukke strande med perfekte forhold til snorkling i det krystalklare vand. Husk undervejs at gøre stop ved de små restauranter og barer og nyd et lækkert thailandsk måltid og en cocktail. Der er noget virkelig fedt over at spise på de lokale restauranter, og du får lov at mærke en autentisk stemning.

Aktiviteter på Koh Phangan

Hvis du er typen med lidt mere energi, og hurtigt bliver lidt rastløs ved tanken om flere timer på stranden, så bare rolig – der er masser af gode grunde til at forlade stranden til fordel for andre spændende oplevelser. Koh Phangan har rigtig mange aktiviteter, så det er bare om at komme afsted. Hvad med at følge aberne i trætoppene på en canopy tour? Eller kaste dig ud i et par kite-surfing lektioner? Koh Phangan har ideelle vind og hav forhold, så der er ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i nye og udfordrende oplevelser!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.