{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Koh Samet | Rejser til Thailand | KILROY
Rejser til Koh Samet | Rejser til Thailand | KILROY

Rejser til Koh Samet

Koh Samet er en lille ø ikke langt fra Bangkok. Ligesom Koh Chang er øen en nationalpark, og størstedelen af den er derfor dækket af jungle. Koh Samet er en ideel destination, hvis du elsker fred og ro, og gerne vil nyde livet på de smukke strande. Når du bliver træt af bølgernes skvulp, kan du tage på oplevelse på øen – særligt til fods er det en fantastisk oplevelse, da øen ikke er særlig stor og man derfor kan komme vidt omkring med sine vandrestøvler spændt fast.

Skriv til os og hør mere!

Oplev Koh Samet

Koh Samet er en lille ø, og det tager ikke lang tid at udforske hele øen. Vandrer du rundt på øen, tager det kun en enkelt dag at gå længden og bredden af Koh Samet. Hvis du ikke er typen der går, kan du altid komme rundt på enten en songthaew, som er en åben bus, eller låne en cykel for at nå rundt til øens strande.

På den sydvestlige side af øen, finder du en række klipper. Herfra kan du se den spektakulære solnedgang, der virkelig er et must see når du besøger Koh Samet.

Strandene på Koh Samet

De fleste strande på Koh Samet ligger på øens østkyst. Strandene lever op til alle forventninger om thailandsk paradis med kridhvidt sand og krystalklart vand. Dog varierer størrelsen på strandene meget på grund af øens lille størrelse, og nogle af strandene er derfor kun omkring 200 meter lange.

Koh Samet er for dig, der elsker fred og ro - både rejsende og lokale drages til øen. Du finder et mindre natteliv på Hat Sai Kaew (Diamond beach), som er øens største strand. Rejser du længere mod syd vil du generelt finde færre turister.

Koh Samets klima

Koh Samet nyder ofte et mere tørt klima i forhold til resten af Thailand. Regnbyger har det med at drive forbi øen, mens omkringliggende øer får et regnskyl.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.