{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser og fly til Koh Samui | Seværdigheder på Koh Samui | KILROY
Rejser og fly til Koh Samui | Seværdigheder på Koh Samui | KILROY

Rejser til Koh Samui

Koh Samui er Thailands tredje største ø og den næststørste ø på Thailands østkyst. Øen er verdensberømt for sine lange, uberørte strande, der tiltrækker næsten 500.000 rejsende hvert år. De største strande på Koh Samui er Lamai og Chaweng - og hvis du er på jagt efter en fest, så er det her stedet at være! Der er også mindre og mere stille strande der venter på at blive udforsket, så som Big Buddha Beach and Bo Phut Beach.

Skriv til os og hør mere!

Spise og drikke på Koh Samui

Der er masser af lækker mad på Koh Samui, og retter med fisk og skaldyr er altid et godt valg på denne ø. Langs med strandene møder du talrige internationale restauranter, men det er også muligt at spise lækker thai mad på nogle af øens lokale spisesteder.

Shopping på Koh Samui

Hvis du besøger the Great Buddha på Bang Rak har du mulighed for at shoppe på den farverige basar. Der er også adskillige souvenir butikker og venlige caféer, der er perfekte til når du trænger til et lille hvil mellem dine eventyr på Koh Samui.

Aktiviteter og attraktioner på Koh Samui

De fleste rejser til Koh Samui for at nyde de smukke strande – så hvis det er hvad du leder efter, så skal du bestemt besøge dette thailandske paradis. Hvis du er interesseret i dykning, så er der rig mulighed for at komme på dagsture og deltage i dykkerkurser. Nordkysten har kraftige vinde, som gør det til et paradis for vindsurfere, især mellem december og februar. Du kan også tage en sejltur og nyde Koh Samui og dens omgivelser fra havet. Der er masser af muligheder!

I den nordlige del af øen finder man byen Bophut. Her er mange skønne faciliteter samt fredfyldte strande, hvilket især bliver benyttet af familier og backpackere. Eftersom størstedelen af de besøgende bor langs kysten er naturen længere inde på øen en næsten uberørt skat fyldt med både bjerge og frodige skove. Der er altså masser af muligheder for oplevelser på din rejse til Koh Samui, hvad enten du er til afslapning på stranden, action i vandet eller oplevelser i det grønne!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.