{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Krabi | Fly til Krabi | KILROY
Rejser til Krabi | Fly til Krabi | KILROY

Rejser til Krabi - klatring og fiskeridyl

Smukke Krabi er en uspoleret fiskerby og for de fleste et stop-over på rejsen mod andre destinationer i Thailand. Er du derimod vild med eventyr og lidt af en bjergklatrer, så bør du uden tvivl overveje at blive lidt længere end bare et par enkelte nætter. Krabi ligger på Thailands sydlige vestkyst og er omringet af tårnhøje limstensklipper. Denne lille fiskerby har en vigtig færgehavn med forbindelser til øerne Koh Lanta, Koh Phi Phi og strandene ved Ao Nang. Netop af denne grund er Krabi et naturligt stop-over for mange rejsende i denne del af Thailand.

Skriv til os og hør mere!

Mad og drikke i Krabi

Krabi har et interessant nattemarked med billigt og lækkert lokalt mad, med en smule muslimsk indflydelse. Morgenmarkedet er desuden også et besøg værd, men man skal være lidt af et morgenmenneske, da markedet lukker allerede kl. 8!

Attraktioner i Krabi

En af Krabis specielle attraktioner inkluderer tvillinge limstensklipperne Kanap Narn, der står som to vagttårne langs floden. Krabi er desuden en af de få destinationer der tilbyder organiseret bjergklatring. Klatrere fra hele verden rejser til Krabi for at udfordre sig selv på limstensklipperne i hele området. Rygtet siger, at kun det sydlige Frankrig kan konkurrere med sværhedsgraden i dette område.

Transport til og rundt i Krabi

De fleste rejsende når Krabi med tog eller bus fra Bangkok eller Phuket, men du kan også flyve direkte ind til Krabi International Airport, placeret kun 10 km fra Krabis bygrænse. Eftersom Krabi er placeret ved kysten foregår meget transport med båd. Du kan desuden let komme rundt med taxa eller anden form for lokal transport.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.