{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejse til Pattaya | Seværdigheder i Pattaya | KILROY
Rejse til Pattaya | Seværdigheder i Pattaya | KILROY

Rejser til Pattaya

Pattaya er en af Thailands største rejsemål. På trods af et ry for at være Thailands red light district, finder mange backpackere og familier alligevel vej til Pattaya på grund af det store udbud af aktiviteter til folk i alle aldre. Rejser du til Pattaya vil du opleve et sært mix af go-go barer, golfkurser, restauranter og naturligvis strande med mulighed for at kaste sig ud i sports- og vandaktiviteter.

Skriv til os og hør mere!

Attraktioner i Pattaya

For nogle rejsende er det vilde natteliv i Pattaya hovedattraktionen. Er du en backpacker med interesser, der ikke kun tæller dans, disco og drinks, så er der masser af andre fede ting at tage sig til! Underwater World er bestemt et besøg værd - som navnet afslører, er det et gigantisk akvarium med fascinerende dyr. Giv også monkey center et besøg eller se det internationale snake show. Pattaya byder på flere forlystelsesparker, museer, templer og de store Buddha statuer er også populære attraktioner.

Strande i Pattaya

Hovedstranden i Pattaya er enormt stor og løber fra nord mod syd og vender ind mod centrum i næsten 3 kilometer. Her finder du typisk mange aktiviteter og der er masser af barer, restauranter, butikker og diskoteker langs stranden. Strandområdet er livligt både om dagen og om aftenen, og det er bestemt en af de ting i Pattaya du bør opleve. Hvis du ønsker en mere afslappet og rolig tur, så er Jomtien Beach syd for byen mere familievenlig.

Mad i Pattaya

Udvalget af mad og restauranter er stort i Pattaya, og du vil opleve at køkkenet er internationalt med kulinariske indslag fra næsten hvert kontinent i verden. Men husk.. du er i Thailand, og det er typisk den lokale thaimad, der er det aller bedste valg!

Shopping i Pattaya

Er du lidt af en shopaholic, så er Pattaya er et rigtig godt sted at være - især hvis du midt på rejsen får lyst til at shoppe amok. Pattaya har nemlig adskillige shoppingcentre, butikker og boder. Og så er der rigeligt med biografer, caféer og restauranter til når du skal bruge en pause fra shoppingen.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.