Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
hanoi-vietnam-sunset-lake-cyclist-sidebar

Rejser til Hanoi - Vietnams dejlige hovedstad

Mange rejsende finder Vietnams hovedstad Hanoi som den mest charmerende og smukke hovedstad i hele Asien. Det skyldes sikkert kombinationen af brede, træ-fyldte boulevarder, små, hyggelige gader og mange åbne pladser med parker og søer. Hertil skal man lægge Hanois travle handelsliv, gode kaffe, enestående køkken og mange pagoder, kirker og templer. Den største tjeneste du kan gøre dig selv i Hanoi er at se og opleve alt det "midt imellem". Ja, sæt dig på en bænk eller en fortovskant og nyd verdens bedste Pho Bo (vietnamesisk nuddelsuppe), mens du ser livet passere forbi i Hanois gader. Her vil du opleve kaos og harmoni side om side.

Skriv til os og hør mere!

Hanoi og bjerget - og vilde orkideer

Selvfølgelig er her også masser af seværdigheder du bør se, men dette gadeliv og mødet med mennesker vil med garanti rangere højt på din liste, når du husker tilbage på Hanoi og Vietnam. Gå en tur rundt i den gamle bydel, til den moderniserede og trendy del på den vestlige side af søen Hoan Kiem, eller til de mere autentiske og ret så travle kvarterer på nordsiden, hvor størstedelen af de handlende er lokale der handler dagens fornødenheder. På denne måde får du endnu et glimrende indblik i dagens Vietnam.

Pagoder, templer, markeder og gode udflugtsmål

Der er massevis af templer, pagoder og markeder, der er værd at se i og omkring Hanoi, men snyd heller ikke dig selv for en udflugt til nabobyen Bat Trang, hvor man kan opleve fremstillingen af karakteristiske vietnamesiske potter på tæt hold.

Omkring Hanoi kan vi varmt anbefale en tur længere mod nord, til de mere øde egne af Vietnam, eller til den smukke Halong Bay med de karakteristiske lodretstående klippeformationer. Går rejsen sydover fra Hanoi kan man passende besøge Tam Coc, der ligger cirka 100 kilometer syd for Hanoi. Tam Coc kaldes 'Halong Bay på land', for dette område er fyldt med lignende imponerende limstensformationer, der kan opleves på lejet cykel eller fra både der sejler på de nærliggende, små floder.

Overnatning i Hanoi

Der findes masser af hostels og hoteller i Hanoi til rimelige priser, også selv om flere hoteller har hævet standarden og priserne de seneste år på grund af stigninger i ejendomspriser i landet. Byen bør opleves til fods, så vi anbefaler at man bor i nærheden af Hoan Kiem-søen, der har de fleste interessante steder inden for 'rækkevidde'. Allerbedst er det at bo på nordsiden af søen, alternativt på vestsiden. Herfra kan de bedste steder snildt nås til fods.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.