{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Ho Chi Minh City

ho-chi-minh-city-vietnam-street-food-vendors-baskets-cover
ho-chi-minh-city-vietnam-floating-flower-market-canal-sidebar

Rejser til Ho Chi Minh City - Historisk og moderne

Ho Chi Minh City, der tidligere hed Saigon, er den mest moderne og travle by i Vietnam, en by der samtidig rummer meget spændende historiske seværdigheder. Du vil mærke byens pulserende liv med det samme du ankommer. Klimaet er tropisk - dejligt og stabilt omkring 30 grader året rundt. Der er mange gode grunde til at besøge Ho Chi Minh City - dens historiske attraktioner er kun nogle af dem. Men tag ikke fejl: Reunification Paladset, Ho Chi Minh City Museet og War Remnants Museet indkredser alle en vigtig betydning i Vietnams historie og er alle værd at besøge.

Skriv til os og hør mere!

Chinatown i Ho Chi Minh

Chinatown eller Tho Lon i femte distrikt er den mest besøgte del af Ho Chi Minh City. Her vil du finde et udvalg af indendørs markeder og mange fascinerende pagoder og templer. Markederne er specielt livlige om morgenen, når de lokale flokkes om morgenmaden ved gadekøkkenerne og de mange friske varer, der skal sælges.

Gadekøkkener og caféliv i Ho Chi Minh

Gadekøkkenerne i Ho Chi Minh er helt sikkert værd at se lidt nærmere på. Specielt hvis du samtidig indtager den berømte og forfriskende øl "Bia Hoi" som du finder overalt i byen. Mange af KILROY's rejsende til Vietnam har også fundet Ho Chi Minhs begyndende café- og barliv ganske underholdende efter at have rejst i de mere stille egne af Vietnam.

Cu Chi-tunnellerne

Det nok mest berømte sted i Ho Chi Minh og omegn er Cu Chi Tunnelerne. Vietnameserne begyndte konstruktionen af tunnellerne allerede i 1948 som et gemmested for de vietnamesiske soldater under den franske invasion. På grund af den gode strategiske position i forhold til Ho Chi Minh City (som dengang hed Saigon) blev tunnellerne løbende udbygget under Vietnamkrigen. Selvom tunnellerne er en meget besøgt turistattraktion, der kan kræve 'slalomløb' mellem diverse turistfælder og butikker, er de helt sikkert værd at besøge.  

Saigon eller Ho Chi Minh?

Det formelle navn i dag er Ho Chi Ming City navngivet efter Ho Chi Minh (1890-1969), landsfader og grundlægger af det kommunistiske parti i Vietnam. Dog bliver det tidligere navn Saigon stadig benyttet og er sjovt nok det mest benyttede iblandt byens indbyggere. Det høfligste er dog at bruge navnet Ho Chi Minh.

Sådan overlever du trafikken i Ho Chi Minh!

Der er meget trafik i Vietnam og Ho Chi Minh er ingen undtagelse - tværtimod! Skal man overleve trafikken som backpacker skal man gøre som følgende: Bestem dig for hvor du vil krydse vejen og gå i en lige linje over vejen. Du skal forlade fortovet stille og roligt og blive ved at gå i samme retning indtil du når det andet fortov. Gå aldrig baglæns eller til siden, da de vietnamesiske motorcyklister er vant til at navigere imellem folk der krydser gaden i en lige linje. Kig altid i retning af trafikken og sørg for at blive lagt mærke til. Du vil se gamle mennesker (garvede vejkrydsere!) vinke med deres hat eller paraply. Ja, du vil selv opdage at det ikke er så lige til at klare sig i den hektiske trafik her - men en oplevelse, det er det!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.