{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Portugal

Rejser til Portugal | KILROY
Rejser til Portugal | KILROY

Rejser til Portugal - Europas bedste hjørne

Det smukke land Portugal i det sydvestlige hjørne af Europa er et populært rejsemål, som byder på en række historiske seværdigheder, ikke mindst i hovedstaden Lissabon, storslåede naturoplevelser, pulserende storbyer, kulinariske oplevelser og meget mere! På en rejse til Portugal kan du f.eks. kombinere badeferie på smukke strande med gode vinoplevelser på de mange vingårde og aktiviteter så som vandring i de høje bjerge og windsurfing, for blot at nævne et lille udvalg af mulighederne. Og så er det et oplagt sted at både surfe og kitesurfe i de lange bløde bølger!

Skriv til os og hør mere!

Portugals hovedstad: Lissabon

For manges vedkommende starter rejsen rundt i Portugal i hovedstaden, Lissabon. En fortryllende og charmerende by ved Atlanterhavskysten med masser af historiske bygninger, hyggelige kvarterer, lokale vine og gode butikker. I Lissabon ser man tydeligt Portugals historiske karakter og stolte tradition som søfarernation og kolonimagt. Byen er en af Europas smukkeste, fyldt med gamle slotte, skønne områder og udsigt ud over floden Tejo. Et særligt karakteristika ved byen er, at den ligger i et kuperet område med smalle gader - dette gør på en eller anden måde byen endnu mere charmerende. Byens sporvogne og svævebaner giver den også et særpræg, og disse kan tage dig til flere af byens fremragende udsigtspunkter.

Det sydlige Portugal: Algarve, Estoril og Cascais

Rejser du sydpå fra Lissabon, kan du næsten ikke undgå at sætte sine fødder på den dejlige Algarvekyst. Der er meget andet end charterturisme og gode golfbaner f.eks. smukke bugter og nogle af europas smukkeste strande, afbrudt af områder med imponerende lava klipper helt ud til vandet. Nogle af områdets mest populære og fashionable destinationer er desuden Estoril og Cascais, der efterhånden næsten er smeltet sammen og er nemme at nå med tog fra Lissabon (man kan også flyve til Faro). Begge disse elegante badebyer er ekstremt billedskønne og indbydende, samtidig med at de byder på lidt ekstra lir så som casinoer og dyr shopping.

Fede aktiviteter i Portugal: Hvad skal opleves?

Portugal byder på virkelig mange fede aktiviteter, og hvis du drømmer om et eventyr fuld af enestående natur, charmerende byer og aktive dage, så er en rejse til Portugal den perfekte ferie for dig!

Som nævnt, er Portugal et af de fedeste steder i Europa, hvis du elsker at surfe, og findes der noget bedre end at bruge sin dag på bølgerne i Atlanterhavet? Vi arbejder tæt sammen med de best surf-leverandører i verden og deres surfcamp i Ericeira har både fantastiske bølger og en fed vibe i selve campen. Læs mere om surfing i Portugal her.

Hvis du ønsker at finde ind til dit indre zen, er det også muligt at kombinere surfing med yoga. På den måde får du adrenalinen på havet og din indre ro i campen. Denne kombi har vist sig at være ekstrem populær de seneste år, og fungerer som balsam for sjælen.

Frivilligt arbejde i Portugal er også blevet mere populært. Der findes mange fede projekter, hvor du kan involverer dig f.eks. ulve-reservater eller madprojekter for udsatte i Lissabon. Læs mere om frivilligt arbejde i Portugal her.

Lej en camper og tag på road trip i Portugal

Portugal er kendt for sin smukke kyststrækning og den varierende natur, og hvis du ønsker at opleve en alt-i-en-rute og i dit eget tempo, så er det her helt klart et godt bud. Hvorfor ikke leje en campervan og køre ud i det blå? Tjek dette forslag til et road trip i Portugal ud.

Vinlandet Portugal

Portugal er et ekstremt populært vinland, faktisk danskernes foretrukne i disse år. En række af landets gode vingårde og producenter ligger syd for Lissabon, men man kan finde gode vine over hele landet - fra de gode druer dyrket tæt ved Atlanterhavskysten til dem man finder på de nordlige sletter inde i det portugisiske fastland, i flere tilfælde i nærheden af Portugals næststørste by, Porto.

Netop Porto er kendt for en anden type vin, nemlig portvin. Rejser man til Porto, vil man dog måske også være interesseret i at udforske byens spændende historie, og slentre rundt i dens brostensbelagte gader i byens gamle bydel, Ribeira, der blev indlemmet på UNESCO's World Heritage List i 1996. I denne hyggelige del af Portugal kan man også nyde udsigten til den enorme flod Douro, der løber gennem Porto. Porto er i de seneste år blevet en af de mere populære rejsemål i Portugal bl.a. på grund af de Instagram-venlige flisefacader på husene i skønne lyse farver, dens behagelige temperaturer og det lækre portugisiske køkken.

Rejs ikke fra Portugal uden …

… at have lyttet til den sørgmodige fado en sen nattetime på en vinbar i en af Lissabons snævre sidegader. Eller på torvet. Hvor som helst. Det er det særlige ved denne portugisiske sangtradition - den sørgmodige fado. Den bliver spillet og sunget på gaden og i caféer og barer, og giver et godt billede af den særlige portugisiske længsel og melankoli.

Hvordan rejser man dertil?

Altså det er selvfølgelig lettest at flyve til Portugal, og med en lufthavn både i Lissabon, Faro og Porto kan du rejse til mere eller mindre alle steder i landet. En anden, og mere bæredygtig, måde at rejse dertil på, er med tog. Rejsen er uden tvivl lidt længere, men oplevelsen ombord på et tog er noget helt andet. Det er en perfekt måde at suge omgivelserne til sig, hvis du vælger at booke en Interrail-billet og rejse sydpå via jernbanen gennem Europa. Køb din Interrail billet online her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.