Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Portugal

Rejser til Portugal | KILROY
Rejser til Portugal | KILROY

Rejser til Portugal - Europas bedste hjørne

Det smukke land Portugal i det sydvestlige hjørne af Europa byder på en række historiske højdepunkter, ikke mindst i hovedstaden Lissabon, men samtidig har landet så meget andet. På en rejse til Portugal kan du f.eks. kombinere badeferie på lækre strande med gode vinoplevelser på de mange vingårde og aktiviteter så som golf og windsurfing, for blot at nævne et lille udvalg af mulighederne. Og så er det et oplagt sted at både surfe og kitesurfe i de lange bløde bølger!

Skriv til os og hør mere!

Portugals hovedstad: Lissabon

For de flestes vedkommende starter rejsen rundt i Portugal i hovedstaden, Lissabon. En fortryllende og charmerende by ved Atlanterhavskysten med masser af hyggelige kvarterer og gode butikker. I Lissabon ser man tydeligt Portugals historiske karakter og stolte tradition som søfarernation og kolonimagt. Byen er en af Europas smukkeste, fyldt med gamle slotte og skønne områder. Et særligt karakteristika ved byen er, at den ligger i et kuperet område - dette gør på en eller anden måde byen endnu mere charmerende. Byens sporvogne og svævebaner giver den også et særpræg, og disse kan tage dig til flere af byens fremragende udsigtspunkter.

Det sydlige Portugal: Algarve, Estoril og Cascais

Rejser du sydpå fra Lissabon, kan du næsten ikke undgå at sætte sine fødder på den dejlige Algarvekyst. Der er meget andet end charterturisme og golfbaner f.eks. smukke bugte og sandstrande, afbrudt af områder med imponerende lava klipper helt ud til vandet. Nogle af områdets mest populære og fashionable destinationer er desuden Estoril og Cascais, der efterhånden næsten er smeltet sammen og er nemme at nå med tog fra Lissabon (man kan også flyve til Faro). Begge disse badebyer er ekstremt billedskønne og indbydende, samtidig med at de byder på lidt ekstra lir så som casinoer og dyr shopping.

Fede aktiviteter i Portugal: Hvad skal opleves?

Portugal rummer virkelig mange fede aktiviteter, og hvis du drømmer om et eventyr fuld af smuk natur og aktive dage, så er Portugal helt rigtig for dig!

Som nævnt, er Portugal et af de fedeste steder i Europa, hvis du elsker at surfe, og findes der noget bedre end at bruge sin dag på bølgerne i Atlanterhavet? Vi arbejder tæt sammen med de best surf-leverandører i verden og deres surfcamp i Ericeira har både fantastiske bølger og en fed vibe i selve campen. Læs mere om surfing i Portugal her.

Hvis du ønsker at finde ind til dit indre zen, er det også muligt at kombinere surfing med yoga. På den måde får du adrenalinen på havet og din indre ro i campen. Denne kombi har vist sig at være ekstrem populær de seneste år, og det er tilmed virkelig balsam for sjælen.

Frivilligt arbejde i Portugal er også blevet mere populært. Der findes mange fede projekter, hvor du kan involverer dig på eksempel ulve-reservater eller madprojekter for udsatte i Lissabon. Læs mere om frivilligt arbejde i Portugal her.

Lej en camper og tag på road trip i Portugal

Portugal er kendt for sin smukke kyststrækning og den varierende natur, og hvis du ønsker at opleve en alt-i-en-rute og i dit eget tempo, så er det her helt klart et godt bud. Hvorfor ikke leje en campervan og køre ud i det blå? Tjek dette forslag til et road trip i Portugal ud.

Vinlandet Portugal

Portugal er et ekstremt populært vinland, faktisk danskernes foretrukne i disse år. En række af landets gode vingårde og producenter ligger syd for Lissabon, men man kan finde god vin over hele landet - fra de gode druer dyrket tæt ved Atlanterhavskysten til dem man finder på de nordlige sletter inde i landet, i flere tilfælde i nærheden af Portugals næststørste by, Porto.

Netop Porto er kendt for en anden type vin, nemlig portvin. Rejser man til Porto, vil man dog måske være mere interesseret i at slentre rundt i byens historiske bydel, der blev indlemmet på UNESCO's World Heritage List i 1996. I denne hyggelige del af Portugal kan man også nyde udsigten til den enorme flod Douro, der løber gennem Porto.

Rejs ikke fra Portugal uden …

… at have lyttet til den sørgmodige fado en sen nattetime på en vinbar i en af Lissabons snævre sidegader. Eller på torvet. Hvor som helst. Det er det særlige ved denne portugisiske sangtradition - den sørgmodige fado. Den bliver spillet og sunget på gaden og i cafeer og barer, og giver et godt billede af den særlige portugisiske længsel og melankoli.

Hvordan rejser man dertil?

Altså det er selvfølgelig lettest at flyve til Portugal, og med en lufthavn både i Lissabon, Faro og Porto kan du rejse til mere eller mindre andre steder i landet. En anden, og mere bæredygtig, måde at rejse dertil på, er med tog. Rejsen er uden tvivl lidt længere, men oplevelsen ombord på et tog er noget helt andet. Det er en perfekt måde at suge omgivelserne til sig, hvis du vælger at booke en Interrail-billet og rejse sydpå via jernbanen gennem Europa. Læs mere om Interrail her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.