{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Atlanta i USA | KILROY
Rejser til Atlanta i USA | KILROY

Rejser til Atlanta - et strejf af sydstaterne

Er du nysgerrig på de amerikanske sydstater, så vil Atlanta give dig et godt indtryk af syden i USA. Byen er hovedstad i delstaten Georgia og måske mest berømt for at være hjemsæde for den verdensberømte tv-station CNN og måske i endnu højere grad Coca Cola. Atlanta er et oplagt sted at starte sin rejse i det sydlige eller centrale USA – og byens placering er fordelagtig i forhold til oplevelser i nærområdet.

Skriv til os og hør mere!

Atlantas mange muligheder

Atlanta er i sig selv en stor by med masser af muligheder, fx hvad shopping og natteliv angår. I Little Five Points, en af vores varmeste anbefalinger, kan du snuse lidt rundt i små, charmerende butikker, gode barer og restauranter. Kvarteret kan beskrives som en mellemting mellem Greenwich Village i New York og French Quarter i New Orleans. I det hele taget er der en del sydstat over Atlanta.

Shopping og natteliv i Atlanta

Der er mere shopping at komme efter i Buckhead, et område med masser af luksusbutikker og store indkøbscentre, hvor du virkelig kan shoppe amok. Her finder du både Nieman & Marcus, Bloomingdales & Saks Fifth Avenue.
Når det er tid til en afslappende stund, kan du snuppe en drink i byens Botanical Gardens og lade op til aftenens udskejelser - her er der frit valg mellem svedige jazzklubber, cool barer og hippe natklubber. Atlanta har virkelig noget for enhver smag.

Sport på amerikansk

For en uforlignelig smag på noget af det mest amerikanske, man kan opdrive, skal du tjekke en baseballkamp ud i Atlanta. De lokale helte hedder Atlanta Braves, men skal der være lidt mere action, kan du tjekke Atlantas amerikanske fodboldhold Atlanta Falcons ud eller Atlanta Hawks, der er det lokale basketballhold.

Atlantas største berømthed: Coca Cola

Der er især én ting, mange forbinder med Atlanta: det var her, verdens mest berømte læskedrik kom til verden: Coca Cola. Det var farmaceuten John Smyth Pemberton, der den 8. maj 1886 for første gang frembragte den siden hen så populære drik, der i år 1895 var tilgængelig over hele USA og i 1929 nåede Europa. Og ja, den dag i dag er der vel ikke noget sted på Jorden, hvor man ikke ved hvad Coca Cola er.
Så selvfølgelig er der et Coca Cola museum i Atlanta. Det hedder World of Coca Cola og ligger på Baker Street 121. Her kan du få et nærmere indblik i historien bag Coca Cola og den udvikling dette gigantiske og verdensberømte brand har været igennem siden den første flaske Coca Cola så dagens lys. Og selvfølgelig får du lov at smage på de forskellige varianter af Coca Cola plus de andre læskedrikke, virksomheden producerer.

Og den næststørste: CNN

På en rejse til Atlanta er det også oplagt at stifte bekendtskab med verdens måske mest berømte tv-station: CNN. Denne globalt favnende nyhedskanal blev grundlagt i 1980 her i Atlanta, hvor den stadig har sit hovedsæde. Du kan se stedet på en guidet tur, der også tager dig med bag kameraet så du kan se, hvordan nyhedsprogrammerne bliver til.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.