{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Udforsk New York når du rejser til USA
Tag på road trip gennem USA

Rejser til USA - Landet hvor alt bare er større!

Når du rejser til USA, kommer du til stedet, hvor alting er STORT! Bilerne er større, skyskraberne er højere, ørkenerne og nationalparkerne er endeløse - og de er mange. Selv film- og rockstjernerne er større. De store byer - nogle af verdens mest berømte som New York, San Francisco og Los Angeles - har alle en helt speciel amerikanske atmosfære. Hvis du er en ægte naturelsker, så er den store, vilde natur imponerende i USA lige noget for dig - og der findes masser af aktiviteter og muligheder for action og eventyr på rejsen. Du må simpelthen bare opleve USA mindst én gang i dit liv!

Skriv til os og hør mere om USA!

Rejser til USA – De store forskelle

USA er virkelig et stort land med kæmpe forskelle, både på menneskerne, klimaet og naturen. Det kommer du helt sikkert også til at opleve på en rundrejse eller et road trip. Strandlivet i f.eks. Cape Cod, Long Island og øerne Martha's Vineyard og Nantucket ud for Boston er meget forskellige fra dem i Los Angeles og San Diego. Om efteråret er landskaberne i landets nordøstlige hjørne omkring New England og omegn ekstremt smukke. I midtvesten kan du opleve dig de mange unikke prærie- og ørkenstater, og bl.a. Rocky Mountains er noget for sig og byder på fabelagtige skioplevelser. Florida byder på palmetræer og farverige drinks. Besøg de øde vildmarker i Alaska eller nyd bølgerne og vulkanerne på Hawaii-øerne. Du kan opleve det hele, eller du kan vælge det, du synes bedst om på din rejse til USA.

Road trip i USA - Den ultimative rejseform

Har du 'blot' et par uger til rådighed på rejsen til USA, bør du udvælge en region og koncentrere dig om at opleve denne. Har du derimod masser af tid, er der rig mulighed for at opleve alt det, som USA har at tilbyde på den fedeste måde: et road trip i USA på tværs af landet. Turen fra kyst til kyst er legendarisk, men tager tid. Du har den ultimative frihed til at sammensætte lige præcis de oplevelser, som du drømmer om på vejen tværs over USA. Er der noget bedre end selv at bestemme det tempo, rejsen skal foregå i?

Læs mere om road trips i USA her.

Naturen og nationalparkerne i USA

USA har en perlerække af fantastiske nationalparker, og det kan være svært at vælge lige præcis hvilken nationalpark, der skal på din bucketlist. Du kan bl.a. vælge mellem Yellowstone fyldt med bjerge, prærier og imponerende dyreliv, Grand Canyons vanvittige storhed og skønhed, Yosemites ørken og klipper, Everglades-sumpene i Florida med kæmpe alligatorer og frodige planteliv, Californiens kolossale redwood-træer, eller østkystens betagende kyststrækninger ved Acadia National Park og Cape Cod. For bare at nævne et par stykker.

Storbyer for enhver smag

Rent kulturelt er USA et af de mest diversificerede lande i hele verden. Her får du verdens storby nummer 1, New York City, som nærmest kun kan overgå dine vildeste fantasier og drømme, du kan også svinge forbi frisindede og kunstneriske San Francisco, stilfulde Boston, dynamiske Chicago og solrige, skinnende Miami. Eller hvad med musikbyen over dem alle, Seattle, eller gangsta'- og celebrity-mekkaet Los Angeles? Hvis du drømmer om en lidt anderledes kulturel oplevelse, anbefaler vi at prøve Minneapolis eller New Orleans.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.