{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Boston i USA | KILROY
Rejser til Boston i USA | KILROY

Rejser til Boston - USA møder Europa

En rejse til Boston på den amerikanske nordøstkyst byder på en fascinerende oplevelse, og et møde med en by, der måske er den mest europæisk prægede storby i USA. Boston rummer interessante og spændende modsætninger, og du vil opleve levn fra afgørende og dramatiske begivenheder i amerikansk historie her. Går du på opdagelse i byen støder du på masser af smukke bygninger og hyggelige kvarterer – og en befolkning, der er meget passioneret omkring øl og baseball.

Skriv til os og hør mere!

B for Boston, baseball, beers & brains

Borgerne i Boston er passionerede når du kommer til deres elskede baseballhold Red Sox, og du vil opleve et socialt sammenhold på hyggelige pubs med byens sports- og ølfans, når det går godt for holdet. Skal du have en helt autentisk oplevelse kan du selvfølgelig også lægge vejen forbi Fenway Park, hvor holdet siden 1912 har spillet sine kampe.

På din rejse til Boston vil du hurtigt opleve, at byen er meget andet end øl og svedige kroppe, faktisk også det stik modsatte. Byen har et ret intellektuelt, akademisk og litterært præg (en række store forfattere er født her, bl.a. Edgar Allan Poe), ikke mindst takket være det verdensberømte universitet Harvard i forstaden Cambridge. Og et Boston-besøg er ikke komplet, før du har slentret rundt blandt legesyge egern og kloge hoveder på dette historiske universitets hyggelige og billedskønne campus.

Freedom Trail: Den blodige vej til frihed

Der går en rød streg gennem store dele af Boston kaldet The Freedom Trail. Følger du stregen og husker at kigge op, vil du opleve en række af de væsentligste monumenter og lokaliteter, der knytter sig til uafhængighedskrigen fra 1770 og nogle år frem. Denne interessante vandretur gennem Boston er en oplagt måde at snuse til de begivenheder, der er en vigtig del af den amerikanske historie og selvforståelse.

Boston - Modsætninger mødes

The Freedom Trail har sin begyndelse i Boston Common, en særdeles smuk park i hjertet af byen. At denne hyggelige park er udgangspunktet for noget så dramatisk som The Freedom Trail, er symptomatisk for det generelle indtryk af Boston: byen er nemlig stedet, hvor modsætninger mødes på flere måder. Her er hyggelige kvarterer med de typiske brownstonehuse ikke langt fra de skinnende glasskyskrabere i det finansielle centrum. Her er pæne og velholdte shoppinggader i skøn forening med det rå, industrielle og lidt britiske havneby-look, der også kendetegner byen. Og det lidt elitære og veluddannede indtryk man får af dele af byen og møder de jævne arbejderkvarterer, der hviler over især dens tydelige irske påvirkning. Boston har siden 1800-tallet modtaget massevis af immigranter fra Europa, og især irerne og italienerne har gennem årene sat sit præg på byen. Derfor de mange hyggelige irske pubber og gode italienske restauranter, der ligger som perler på en snor i visse dele af byen.

Hvalerne kommer til Boston

Der er også masser af naturoplevelser at komme efter i og omkring Boston. Byens placering ved Atlanterhavskysten gør den til et ideelt udgangspunkt for udflugter til sandbankerne og strandene på halvøen Cape Cod og de smukke øer Nantucket og Martha's Vineyard. Lidt vest for byen findes masser af smukke skove og søer, der især tager sig godt ud i deres røde og gule farver om efteråret. Og glem ikke en af de spændende whale watching-ture, der afgår dagligt fra byens havn fra april til oktober. På sådan en tur er der næsten garanti for, at du vil komme hjertebankende tæt på en af de enorme hvaler, der hjemsøger området hvert sommerhalvår.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.