{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Californien | Oplevelser i Californien | KILROY
Rejser til Californien | Oplevelser i Californien | KILROY

Rejser til Californien - den gyldne stat

Hvad skal man se på rejsen til Californien? Her er en masse oplevelser, du ikke må gå glip af! Staten ligger langs Stillehavet og grænser op til Oregon, Nevada, Arizona og Mexico. Californien har tre aktive vulkaner, den største bugt på vestkysten, 420 rekreative søområder og de højeste træer i verden. Vores råd: bliv ikke for længe i Los Angeles og tag dig tid til at besøge Santa Cruz, San Francisco og nationalparkerne.

Skriv til os og hør mere!

Naturmiraklerne: Yosemite, Death Valley og Sequoia

Californien er hjem for nogle af de smukkeste nationalparker i USA. Tag til Yosemite og se de vilde klippeformationer, vandfald, bjørne og gletsjere. Mærk varmen i den varmeste region i hele USA; Death Valley. I nærheden af denne "døde ørken" finder du Sequoia National Park og Kings Canyon, hjemsted for en gigantisk skov af træer på op til 80 meter høje.

Los Angeles: Englenes by

Downtown L.A., er SÅ meget mere end blot centrum for erhverv. Her finder du forskellige byområder med hver sin personlighed; kunstdistriktet med museer, Chinatown og South Park. Beverly Hills og Bel Air vil give dig et kig i livet som rig og kendt, og fortsæt i luksusbutikkerne ved Rodeo Drive, hvis du selv vil lege med. Nyd livet ved vandet på Hermosa Beach, Redondo Beach og Malibu! Spis is i solen ved Venice Beach, mens du kigger på piger på rulleskøjter og bodybuilders der træner i de udendørs motionscentre. Smut forbi Street Promenade i Santa Monica for hyggelige caféer og gademusik. Getty Center tilbyder ro, flot udsigt og en imponerende kunstkollektion. Sidst men ikke mindst: Brug en dag i Universal Studios og tag et billede med en "stjerne" på Walk of Fame, og glem ikke at besøge Hollywood og Griffith Observatory!

San Francisco

Under din rejse til Californien bør du tage et smut til San Francisco. Her er en afslappet atmosfære og der er aldrig mangel på fester i 'San Fran', især ikke i hippe SoMa-området, og San Francisco støtter massivt op om "flower power"-festligheder og gay pride, især om sommeren. Mens du er der, så besøg San Francisco Museum of Modern Art. Tag et hurtigt billede af kabelvognene og brug i stedet tiden omkring Fisherman's Wharf. Husk at reservere billetter på forhånd til Alcatraz, USA's mest berygtede fængsel! Og glem ikke en gå eller cykeltur over Golden Gate Bridge!

San Diego

San Diego Zoo er bestemt på listen over "top sights" på rejsen til Californien. Byen er også hjemsted for en række smukke strande som i La Jolla, Coronado Beach og Mission Beach. Gå en tur i Little Italy, i downtown San Diego. Besøg også San Diego's Old Town - parken er gratis og her kan du bl.a. smage på noget af det bedste mexicanske mad i hele Californien!

Surfing og ski i Californien

Det sydlige Californien er et ægte surf paradis. Intet sted i verden er der flere surfere per indbygger end i det sydlige Californien. Her finder du flere fantastiske surfspots på kyststrækningen mellem Los Angeles og San Diego!

I skisæsonen er pisterne nær Lake Tahoe-området populære for skielskere, især pisterne ved Squaw Valley. Udover at stå på ski kan du også kaste dig over snetubing eller skøjteløb. Du kan også besøge skibyerne uden for sæsonen, de er stadig smukke naturområder!

Gulfeber i Calaveras & Tuolomne

I Calaveras kan du blandt andet zipline i Moans Cavern Adventure Park tæt på byen Murphys, en spændende by fra guldfeber tiden. I Tuolomne kan man opleve den bedst bevarede by fra guldfeber tiden, Columbia. Adskillelige gamle film og TV-serier blev filmet her, og du føler at du ryger 150 år tilbage i tiden. I Railway Town Jamestown tæt på, kan du også opleve de kæmpe damptoge fra guldfeber tiden.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.