{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Chicago i USA | KILROY
Rejser til Chicago i USA | KILROY

Rejser til Chicago - rå, moderne og fængslende

Chicago er et forunderligt mix af nyt og gammelt, gråt og farverigt, og ikke mindst af det rå, nedslidte og tidløse overfor det skinnende, moderne og velfungerende. Chicago er evigt fængslende og fascinerende, og rummer alt, hvad en storby skal rumme. Særligt kendetegnende ved Chicago er The L', byens fascinerende jernbanesystem. 'The L' er ikke blot en subway, men et særligt højbanesystem, det såkaldte 'The Loop', hvor togvognene kører med deres karakteristiske skramlende lyd konstant over ens hoved og giver en helt særlig stemning til byen.

Skriv til os og hør mere!

Chicago Blues og Jazz - masser af musik

Et must i Chicago er et besøg på byens hyggelige blues- og jazzbarer. Disse atmosfærefyldte afkroge har gennem årtier dannet ramme om den berømte 'Chicago Blues' og ’Chicago Jazz', og selv for dem der ikke interesserer sig for denne slags musik, er disse uovertrufne stemninger værd at opsøge. Det er nemlig lyden af Chicago, USAs midtvest-storby nummer 1. Også andre musikgenrer har gennem tiderne blomstret her og lader sig høre i byens barer og natklubber: soul, gospel og sågar den tidsbestemte house-musik, der strømmede ud af Chicago i slutningen af 1980'erne. Et par af USAs bedste festivaler i denne kategori finder sted hvert år i Chicago: The Lollapalooza og Pitchfork Music Festival. Et andet stort nummer i Chicago er byens stolthed på sportsfronten, det verdensberømte basketballhold Chicago Bulls. Det er en medrivende oplevelse at se holdets NBA-kampe i den enorme Chicago Bulls Arena.

Chicago er fyldt med gangsterstemning og overdådig arkitektur

Når man tænker på Chicago som jazzby, kan man ikke lade være med også at tænke på et af byens væsentlige, historiske kendetegn: gangstermiljøerne. Miljø er måske så meget sagt, men den uforlignelige stemning af cigarrøg, bløde hatte og lyssky pengesager, der hørte til 1920'erne og 30'ernes gangster æra kommer frem.

Samtidig er Chicago super moderne emd imponerende arkitektur af forskellig slags: de himmelstræbende skyskrabere er lige så flotte som de er høje, og her er også smukke kirker, fantastiske museer og ikke mindst massevis af nyere, anderledes arkitektur. Også byens parker er i særklasse, med Grant Park og den nye Millenium Park, der også byder på interessant og nytænkende arkitektur. I disse parker finder man et vidunderligt liv og enestående storbystemning med udsigt til byens storslåede skyline.

Shopping og søbriser i Chicago

Chicago er også velsignet af en vidunderlig beliggenhed ved vandet. Den enorme Lake Michigan tilføjer et ekstra element til byens skønhed, og giver samtidig et tiltrængt pift af stor og voldsom natur (der blæser meget kolde vinde herfra om vinteren, som generelt altid er en kold fornøjelse på disse kanter). Oveni er der Chicago River, der smukt blander sig med storbyens skyskrabere og travle trafik.

Det hippe Chicago

Chicago er et mangfoldigt mix af alle tænkelige typer og racer. Her er farverige, etniske kvarterer i stor stil, en meget stor afroamerikansk befolkning, alle mulige europæiske mindretal plus en stor koncentration af homoseksuelle i nogle af byens kvarterer. Et andet spændende og anbefalelsesværdigt kvarter er Wicker Park, nordvest for The Loop, der efterhånden hører til et af de mere hippe i byen. Her finder du gode, trendy restauranter, barer og butikker, også af second hand- og retro-slagsen. Et absolut must.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.