{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Florida | Roadtrip og rundrejse Florida | KILROY
Rejser til Florida | Roadtrip og rundrejse Florida | KILROY

Rejser til Florida - The Sunshine State

En rejse til Florida vil ikke skuffe dig. Tværtimod, USA's solskinsstat er en af de bedste backpacker-destinationer i hele landet, allerbedst oplevet 'on the road' med dig selv bag rattet. På denne måde får du den ultimative frihed til at udforske denne store, fascinerende delstat. Her er sommeren brandvarm og vintrene behagelige. Og så er her noget for enhver smag - både for den eventyrlystne backpacker og for barnelige sjæle (her er mere end en enkelt forlystelsespark!). Og storbyer som Miami og Orlando har altid en vild fest eller tre i ærmet - især i Miami er nattelivet særdeles festligt!

Skriv til os og hør mere!

Floridas strande og sumpe

En rejse til Florida kan næsten ikke undgå at indeholde to af statens største attraktioner: strandene og sumpene. Blandt de første skal nævnes South Beach nær Miami og Palm Beach en kort køretur nord for Miami, men staten har masser af andre lækre strande. 

Hvad sumpe angår er det først og fremmest den berømte Everglades National Park, der står højt på listen over steder man skal se i Florida. Everglades er en kæmpestor subtropisk sump sydvest for Miami, og her kan man f.eks. tage på vandretur eller cykle ved Shark Valley, eller gøre som langt de fleste gør: tage på sejltur på sumpene, mens man spotter alligatorer, flamingoer og andre fascinerende fugle.

Orlando: Disney World, Universal Studios og rumraketter

Orlando er sammen med Miami Floridas mest populære by for turister og backpackere, selv om statens hovedstad er Tallahassee og den største by er Jacksonville. Men Miami og Orlando er alligevel de største trækplastre, og i sidstnævnte er det bl.a. de store tema- og forlystelsesparker Universal Studios og Disney World, men overvej også et besøg i Epcot, Seaworld, Busch Gardens og Silver Springs.

Andetsteds ca. 1 times køretur i østlig retning fra Orlando, finder du også berømte Cape Canaveral, som er kendt for Kennedy Space Center, hvorfra USA's og NASA's faciliteter for rumfart er placeret. Stedet har et fascinerende og anbefalelsesværdigt Visitor's Centre. 

Floridas mange ansigter

En rejse rundt i solskinsstaten Florida er også et møde latinamerikansk og cubansk påvirkning. Staten har mange tilflyttere fra Cuba, Caribien og Centralamerika takket være placeringen tæt ved disse områder, og det giver Florida en herligt tilbagelænet og multikulturel stemning.

Rejse rundt i Florida

Der er ingen tvivl om at det er Miami, der er Floridas mest populære by. Vi har derfor også tilegnet en hel side til Miami og seværdigheder i Miami. Når man rejser til Florida, er det derfor også Miami og til dels Orlando, der er de vigtige udgangspunkter og afrejsesteder til og fra Miami ad luftvejen. Vi anbefaler, at man starter en rundtur i Florida i Miami og slutter den i Orlando - eller omvendt. Man kan også lave en større tur der inkluderer byerne Tampa, Jacksonville, Tallahassee og Pensacola mod vest, hvor man finder nogle af statens allerbedste strande. 

Rejsen til Florida Keys

Snyd ikke dig selv for at slutte rejsen i Florida af i hvad der bogstaveligt talt er 'end of the road': Florida Keys. Disse øer ligger syd for Miami og udgør det sydligste punkt i USA. Øerne er forbundet med fastlandet af et par broer, og stedet er ganske enkelt fantastisk - smukke strande, et varieret liv under havets overflade i form af fisk, koraller m.m. og ikke at forglemme masser af fest og farver efter mørkets frembrud på især den berømte Key West. Også Key Biscayne og den største af dem alle, Key Largo, kan anbefales.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.