{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Grand Canyon i USA | KILROY
Grand Canyon i USA | KILROY

Rejser til Grand Canyon - et enestående naturvidunder

Grand Canyon i Arizona er en af verdens mest berømte og populære naturattraktioner. Med scenerier og udsigter så overdådige og utrolige, at det slår det meste på denne klode, er der heller ikke noget at sige til det. Grand Canyon er en kløft af så kolossale og imponerende dimensioner, at man ikke tror sine egne øjne: den strækker sig over 446 km fra syd til nord, hele vejen til Colorado. Og det er var netop den berømte Colorado River, der for over seks millioner år siden skar sig gennem klipperne og skabte dette utrolige sted.

Skriv til os og hør mere!

Grand Canyons højdepunkter

Når du står ved Grand Canyon, vil du hurtigt forstå hvorfor dette sted er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Selv om Grand Canyon ikke er den dybeste kløft i verden, skiller den sig ud ved bl.a. at være den længste med ovennævnte 446 km. Hvad der samtidig gør den speciel, er de fantastiske, skiftende lys, der dagligt rammer den. Og så er den altså temmelig dyb, nemlig hele 1.900 meter, hvor den er dybest. Kløftens bredde varierer fra 6,5 til 29 km.

Rejsen rundt i Grand Canyon National Park

Det er den såkaldte South Rim, der er den mest besøgte i Grand Canyon National Park, og dette område er åbent hele året. North Rim-delen er kun åben i sommerperioden, og skal du vælge et af de to steder, anbefaler vi South Rim. Vil du gerne besøge begge steder, skal du regne med en køretur på ca. 500 km – og ellers kan du også komme rundt i området med bus eller tog.
Det kan anbefales at supplere køreturen rundt i området med f.eks. en guidet tur eller endnu bedre en af de mange oplevelsesrige aktivitetsmuligheder: rafting, hiking, hesteridning, mountainbike m.m. Det er muligt at booke ture i området, men meget af det kan også prøves på nogle af vores oplevelsesture i Grand Canyon og omegn. Er penge ikke noget problem, er der også masser af muligheder for at se Grand Canyon i en helikopter eller et lille fly. At se dette sted fra luften er en ganske enestående oplevelse.

Lidt mere af Grand Canyon

I 2006 åbnede man, hvad man kan kalde den hurtigste vej til dårlige nerver: en skywalk, dvs. en slags bro af glas (!), der strækker sig ud over kanten af kløften med hele 1.200 meter ned til bunden og Colorado River! Ja, dette sted er bestemt ikke for sarte sjæle. Men hold op, hvor er det en vild udsigt (eller skulle vi sige nedsigt?!). Denne skywalk ligger i Hualapai Indian Reservation.
Glem ikke at give dig selv chancen for at se solopgangen her i dette fantastiske sted, hvis du har planer om at overnatte her (hvilket du helt klart bør, for stedet fortjener flere dage for at blive udforsket ordentligt). Grand Canyon-området byder på mere end sindssyge naturscenerier. Der er f.eks. rig mulighed for at lære mere om den oprindelige indianske befolkning, der i århundreder levede i disse områder.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.