{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfboards på Northshore, Oahu, Hawaii
Pige der trekker i bjergene med udsigt til havet på Hawaii

Rejser til Hawaii - Aloha!

Hawaii er USA's mest afsides stat, beliggende midt i Stillehavet. På mange måder er der ikke ret meget amerikansk over Hawaii. Der er noget særligt over disse øer og de er indbegrebet af tropeøer, sydhavsstemning og surfbølger. Det er et tropisk og fortryllende sted med fantastiske strande, imponerende vulkaner, en overdådighed af blomster og farver. Befolkningen er ekstremt afslappet og livsglad, og når du rejser til Hawaii kan du næsten ikke lade være med adoptere den dejlige ø-livsstil!

Skriv til os og hør mere!

Honolulu og Waikiki: Første stop på rejsen til Hawaii

Når man rejser til Hawaii, lander man i hovedstaden Honolulu, der på godt og ondt giver et festligt indtryk af Hawaii. Det var her, præsident Barack Obama blev født, og det er her, de fleste besøgende iler ned på den verdensberømte strand Waikiki Beach, som man selvfølelig skal opleve når man er i Honolulu. Her er masser af bølger og surfere - som næsten over alt på Hawaii. Bølgerne her er generelt lange og 'rullende', hvilket gør det til et ideelt sted for begyndere.

Fascinerende Diamond Head på Hawaii

Fra Waikiki Beach er der en blændende udsigt til Diamond Head, en fascinerende inaktiv vulkan der ligger helt ud til det turkisblå hav. Set på afstand er Diamond Head et betagende syn, men man bør også tage turen til toppen af vulkanen og nyde udsigten ud over Waikiki. Turen op er ikke voldsomt krævende, men går dog over ujævne klippestykker og mange trin, så husk vandflasken og solcremen! 

Oahus øvrige attraktioner: Pearl Harbour & Valley of the Temples

Selv om Oahu rummer hovedstaden Honolulu, er øen blot Hawaii tredjestørste ø. Men netop fordi de fleste lander her, når de rejser til Hawaii, er øen en af de mest besøgte og populære - dette skyldes dog også fantastiske strande som Hanuama Bay, Kailua Beach og Lanikai Beach.

Men Oahu er meget andet end dejlige strande og bølger. Det er for eksempel historiske Pearl Harbour, som siden Anden Verdenskrig har været berømt for det angreb, japanerne foretog på den amerikanske flåde, der bragte USA ind i krigen. Stedet er selvfølgelig værd at se alene for dette historiske vingesus.

Man bør også besøge Valley of the Temples, en mindepark i den østlige del af Oahu med smukke buddhistiske templer i frodige, grønne omgivelser. Stedet kan virke som et forunderligt møde mellem Hawaiis stillehavskultur og japansk skønhed og sirlighed.

Rejser til Hawaii

På din rejse til Hawaii skal du selvfølgelig først og fremmest have masser af sol, strand, surfing, snorkling og liv og glade dage - og ikke at forglemme en masse vulkansk aktivitet. Det sidste finder man flere steder, bl.a. på den største ø, der bærer samme navn som hele øgruppen: Hawaii.

På denne hovedø kan man få et indtryk af den omfattende vulkanske aktivitet i bl.a. Hawaii Volcanoes National Park. Her ligger de store, aktive vulkaner Kilauea og Mauna Loa, hvoraf især førstnævnte er næsten konstant aktiv. På kysten hvor lavaen løber ud i havet, kan man sommetider se bølger af hvid damp der løfter sig fra vandkanten - synet bliver langt mere spektakulært efter solnedgang, når lavaen oplyser dampen og danner et orange lysskær. Et fantastisk syn.

Maui og Kauai øerne

Også på Maui kan man komme på vulkaner: Især Haleakala National Park er spændende med et enormt krater, der især er spektakulært ved solopgang. Området byder desuden på en lang række andre storslåede udsigter. På Maui bør man også tage en tur på den smukke Hana Highway og besøge byen Lahaina med de nærliggende badebyer Kaanapali og Kapalua nord for byen.

Endelig er der den fjerdestørste ø, Kauai, hvor hovedattraktionen er den fantastiske kløft Waimea Canyon, som også er et besøg værd. Kauai er helt bestemt et besøg værd på din rejse til Hawaii og vidste du, at Lilo og Stitch "bor" på Kauai?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.