{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Key West | KILROY
Rejser til Key West | KILROY

Rejser til Key West - solnedgange og strand

En rejse til Key West er et møde med Floridas vidunderlige paradisby med fantastisk caribisk stemning. Key West er det kontinentale USAs sydligste spids, og på en rejse hertil belønnes du med et tilbagelænet tempo, du ikke nødvendigvis finder i Floridas pulserende storbyer. Og som om det ikke var nok, så tilbyder Key West et herligt klima og et intensivt natteliv, så der er mulighed for både afslapning om dagen og fest når du engang har fået nok af stranden.

Skriv til os og hør mere!

Rejser til Key West

Key West ligger godt tre timers kørsel syd for Miami som yderpunktet på Florida Keys. Alene placeringen kan få dig til at drømme dig væk. Key West er solidt plantet i Caribien, tættere på Cuba end på Miami, og stemningen i byen er klart mere caribisk end amerikansk.

Key West har altid tiltrukket intellektuelle og anderledes tænkende fra fastlandet. Den mest berømte indbygger i Key West gennem tiderne er uden tvivl Ernest Hemingway, hvis tidligere hjem er en ægte turistmagnet. Tager du en rundvisning, kommer du bl.a. forbi forfatterens arbejdsværelse i baghuset, hvor han skrev nogle af sine berømte romaner.

Hemmingway er en meget central skikkelse i Key West, og masser af steder gør krav på hans tilstedeværelse under mottoet ”her gjorde Hemmingway dit og dat”. Det er dog et faktum, at Hemmingway nød at indtage en drik eller fem i baren Sloppy Joes på hovedgaden Duval Street.

Natteliv og seværdigheder i Key West

Hovedgaden i Key West er Duval Street, og her finder du en skøn blanding af souvenirbutikker, restauranter og barer. I det hele taget er der fuld gang i Key West om aftenen og natten - byen er en af de mest livlige i USA, dens beskedne størrelse taget i betragtning.

Key West har dog også en række seværdigheder, der ikke er relateret til Ernest Hemingway. En af de ting, som du næsten er nødt til at opleve på din rejse til Key West, er solnedgangen set fra Mallory Square. En anden lokalitet, der er super populær, er den cementbøje, der markerer det kontinentale USAs sydvestlige punkt.

En anden god måde at bruge din tid i Key West, er ved at snuppe en sejltur i solnedgangen. Vil du bare dyrke strandlivet har Key West også en række fine sandstrande. Du kan vælge at flyve til Key West - eller køre de cirka 230 kilometer fra Miami ad landevejen, der forbinder de mange øer langs Florida Keys. En smuk og populær road trip rejse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.