Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Miami | Rundrejse og Roadtrip Miami | KILROY

Rejser til Miami - Hvor verden er i farver

Der er noget yderst elegant, varmt og let over Miami. Og samtidig en spraglet, mangfoldig farverigdom og et inspirerende, festligt sammenrend af livsglade, humørsmittende og 'larger than life'-personligheder. Cubanske, argentinske, haitianske kvarterer med masser af liv, farver og dufte - især Little Havana er et besøg værd. Hertil kommer det lettere fashionable Lincoln Road Mall, en gågade i South Beach fuld af shopping i topklasse og massevis af topsmarte Miami-borgere. Ja, Miami er så afgjort en fascinerende, forførende gryde af det allerbedste, livet har at tilbyde.

Skriv til os og hør mere!

Miami - Ren by, ren fornøjelse

Miami er for nylig kåret til USA's reneste by. Og det er tydeligt hvorfor: Her er virkelig rent på alle fronter - luften, vandet, gaderne, de store grønne områder og ikke mindst byens fremragende genbrugs-ordninger giver i den grad indtrykket af en velholdt og indbydende ren by. Miami er på mange måder den perfekte storby, for udover den rene facade rummer byen alle de velsignelser og fornøjelser, hjertet måtte begære - også dem, der ikke altid følger med en storby, som for eksempel de spændende og alligator-fyldte sumpe The Everglades vest for byen, der er et absolut must for alle besøgende i Miami. Her får man eventyr for alle pengene.

Miami Beach, Miami Vice og Miamis mangfoldighed

Med Miamis varme klima følger en overdådighed af livsnydende, solelskende, sommerligt klædte mennesker af den absolut charmerende og elegante slags. Det er selvfølgelig især Miami Beach-området, der er rig på disse interessante typer, og du har ikke været i Miami, hvis du ikke har hængt ud på de fremragende strande og livlige udendørs caféer i dette område. Her ved vandet er der et helt særligt sted, du for alt i verden ikke må misse.

Især for nostalgiske fans af 80'er-serien Miami Vice er et besøg ved Jimbo's yderst anbefalelsesværdigt. Jimbo's er et lille afsides område lige overfor byens kæmpemæssige - og fremragende - Seaquarium, der ved første øjekast virker lidt lurvet; her er blot nogle få, nedslidte hytter. Men ved nærmere bekendtskab opdager man, at stedet rummer en helt særlig stemning og hygge. Hytterne er nemlig en bar, der byder på en forunderlig stemning af en mellemting mellem trailerpark og lejrskolebål! De lokale vil tage venligt imod dig, og her er masser af kolde øl og nyrøget fisk. Stedet er virkelig unikt og oser af hygge under åben himmel, og ja, her i disse særprægede omgivelser optog man i sin tid en række scener til Miami Vice.

Miami har huse du aldrig glemmer og verdens flotteste pool

Miami er arkitektonisk et charmerende mix af højtragende skyskrabere (byen har USA's tredje højeste skyline, konstant voksende og hamrende flot) og ekstremt smukke og hyggelige huse i pastelfarver og den vidunderlige Art Deco-stil. Byens South Beach-område byder sågar på et helt kvarter med sådanne huse, det såkaldte Art Deco Historic District. Du vidste ikke at huse kunne være så smukke!

Når du har fået nok af huse, er der flere steder lidt uden for Miami, man bør tjekke ud. Især to må fremhæves: den skønne, fredelige lille ø Key Biscayne med fred og ro og dejlige strande, og så hvad der nærmest er dens modsætning - The Venetian Pool. En gigantisk pool skabt i et stort hul i jorden med vandfald, koraller, undersøiske huler, en palme-ø og meget mere der fryder øjet. Det er bombastisk og stort (som så meget amerikansk), men samtidig utroligt flot og fascinerende. Og en svømmetur her er altså ikke det værste man kan lave i Miami.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.