{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Miami | Rundrejse og Roadtrip Miami | KILROY
Rejser til Miami | Rundrejse og Roadtrip Miami | KILROY

Rejser til Miami - Hvor verden er i farver

Der er noget yderst elegant, varmt og let over Miami. Og samtidig en spraglet, mangfoldig farverigdom og et inspirerende, festligt sammenrend af livsglade, humørsmittende og 'larger than life'-personligheder. Cubanske, argentinske, haitianske kvarterer med masser af liv, farver og dufte - især Little Havana er et besøg værd. Hertil kommer det lettere fashionable Lincoln Road Mall, en gågade i South Beach fuld af shopping i topklasse og massevis af topsmarte Miami-borgere. Ja, Miami er så afgjort en fascinerende, forførende gryde af det allerbedste, livet har at tilbyde.

Skriv til os og hør mere!

Miami - Ren by, ren fornøjelse

Miami er for nylig kåret til USA's reneste by. Og det er tydeligt hvorfor: Her er virkelig rent på alle fronter - luften, vandet, gaderne, de store grønne områder og ikke mindst byens fremragende genbrugs-ordninger giver i den grad indtrykket af en velholdt og indbydende ren by. Miami er på mange måder den perfekte storby, for udover den rene facade rummer byen alle de velsignelser og fornøjelser, hjertet måtte begære - også dem, der ikke altid følger med en storby, som for eksempel de spændende og alligator-fyldte sumpe The Everglades vest for byen, der er et absolut must for alle besøgende i Miami. Her får man eventyr for alle pengene.

Miami Beach, Miami Vice og Miamis mangfoldighed

Med Miamis varme klima følger en overdådighed af livsnydende, solelskende, sommerligt klædte mennesker af den absolut charmerende og elegante slags. Det er selvfølgelig især Miami Beach-området, der er rig på disse interessante typer, og du har ikke været i Miami, hvis du ikke har hængt ud på de fremragende strande og livlige udendørs caféer i dette område. Her ved vandet er der et helt særligt sted, du for alt i verden ikke må misse.

Især for nostalgiske fans af 80'er-serien Miami Vice er et besøg ved Jimbo's yderst anbefalelsesværdigt. Jimbo's er et lille afsides område lige overfor byens kæmpemæssige - og fremragende - Seaquarium, der ved første øjekast virker lidt lurvet; her er blot nogle få, nedslidte hytter. Men ved nærmere bekendtskab opdager man, at stedet rummer en helt særlig stemning og hygge. Hytterne er nemlig en bar, der byder på en forunderlig stemning af en mellemting mellem trailerpark og lejrskolebål! De lokale vil tage venligt imod dig, og her er masser af kolde øl og nyrøget fisk. Stedet er virkelig unikt og oser af hygge under åben himmel, og ja, her i disse særprægede omgivelser optog man i sin tid en række scener til Miami Vice.

Miami har huse du aldrig glemmer og verdens flotteste pool

Miami er arkitektonisk et charmerende mix af højtragende skyskrabere (byen har USA's tredje højeste skyline, konstant voksende og hamrende flot) og ekstremt smukke og hyggelige huse i pastelfarver og den vidunderlige Art Deco-stil. Byens South Beach-område byder sågar på et helt kvarter med sådanne huse, det såkaldte Art Deco Historic District. Du vidste ikke at huse kunne være så smukke!

Når du har fået nok af huse, er der flere steder lidt uden for Miami, man bør tjekke ud. Især to må fremhæves: den skønne, fredelige lille ø Key Biscayne med fred og ro og dejlige strande, og så hvad der nærmest er dens modsætning - The Venetian Pool. En gigantisk pool skabt i et stort hul i jorden med vandfald, koraller, undersøiske huler, en palme-ø og meget mere der fryder øjet. Det er bombastisk og stort (som så meget amerikansk), men samtidig utroligt flot og fascinerende. Og en svømmetur her er altså ikke det værste man kan lave i Miami.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.