{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til New England | KILROY
Rejser til New England | KILROY

Rejser til New England - det nordøstlige USA

I det nordøstlige hjørne af USA finder man regionen New England, der består af seks stater. Navnet siger en del om USA's historie, og det er da også her det hele startede. Det er i dette område nationen USA blev født – og i manges øjne også her den fik, hvad vi i dag kender som USA’s sjæl. I New England finder du noget af landets smukkeste og mest imponerende natur plus et par super cool storbyer, hvor især Boston er et besøg værd. Det er svært ikke at mærke historiens vingesus i denne del af landet, men det er en oplevelse i sig selv at mærke New Englands særlige ånd.

Skriv til os og hør mere!

Natur, kultur og historie i New England

En rejse i New England er ikke bare en historisk rejse. Det er i høj grad også en rejse gennem fantastiske naturområder og spændende byer med masser af kulturelle højdepunkter. Især om efteråret er dette område utroligt smukt, når træer og skove, som findes i rigelige mængder over alt i regionen, klæder sig i den smukkeste efterårspragt: røde, gule og brune farver så langt øjet rækker. Denne del af USA er verdensberømt for netop dette, og der er ikke mange andre steder i landet, der er så smukke og oplagte at rejse i om efteråret. Du behøver bare at sætte dig bag rattet og køre en tur et tilfældigt sted i f.eks. staterne Vermont eller New Hampshire, så vil du kunne nyde udsigten til vidtstrakte skove i bakkede terræner, fulde af flotte farver.
New England består af staterne Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire, Maine og Massachusetts, og det kan varmt anbefale at planlægge sin rejse – måske på et road trip – så man kommer igennem dem alle.

Kroferie på amerikansk i New England

En rejse i New England-regionen er ikke komplet, hvis ikke su har prøvet at gøre holdt ved et af områdets mange hyggelige Bed & Breakfasts og søge ly for natten. Området er fuldt af storslåede, gamle huse i victoriansk stil, der gør en dyd ud af at tilbyde overnatning og morgenmad i indbydende, charmerende omgivelser. En sådan kroferie på amerikansk er en af vores varmeste anbefalinger når det gælder rejsen i New England, og især i de bakkede terræner i staterne Vermont, Massachusetts og New Hampshire finder du disse overnatningsmuligheder i stor stil.

New England - rejsens højdepunkter

Du bør ikke gå glip af regionens storby nummer 1, Boston i Massachusetts, lige ved Atlanterhavskysten. Heller ikke halvøen Cape Cod med de mange smukke sandstrande og hyggelige badebyer, cirka en times kørsel fra Boston. Også øerne Nantucket og Martha's Vineyard ud for kysten er meget anbefalelsesværdige. Ligeledes i Massachusetts, i Boston-forstaden Cambridge, finder du det berømte Harvard University, som er et spændende historisk sted at vandre rundt.

Nordpå, i staten Maine, finder du nogle af de mest dramatiske og imponerende kyststrækninger i USA. En køretur på disse egne bør bl.a. gå forbi badebyen Kennebunkport og helt op til New Englands eneste nationalpark, Acadia National Park. Dette naturområde er meget smukt med gode muligheder for trekking, cykling og ikke mindst for at spotte nogle af områdets mange fugle og andre dyr.
I både New Hampshire og Vermont finder du masser af hyggelige byer gemt i skovene og bjergene, og her skal man gøre sig selv den tjeneste bare at slentre rundt og nyde den afslappede atmosfære, disse byer oser af. Connecticut og Rhode Island, der er USA's mindste stat, har gode strande og idylliske byer med typiske træhuse, der kan minde lidt om noget fra en western.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.