{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til New Orleans | KILROY
Rejser til New Orleans | KILROY

New Orleans - Mardi Gras og Voodoo!

New Orleans betegnes ofte som den nordligste by i Caribien og byen emmer af farver, sydstatsstemning, jazz og spøgelseshistorier! Hovedattraktionen i New Orleans er byens franske kvarter. Her er husene typisk fra en fordums tid og fortæller så mange fede og fascinerende historier! Det franske kvarter er berømt for dets mange myter og spøgelseshistorier. Husene er kendt for deres fantastiske arkitektur med smukke balkoner, der ofte er dekoreret efter sæsonerne eller festligheder.

Skriv til os og hør mere!

Mardi Gras i New Orleans

Den travleste og mest spændende tid i New Orleans er omkring Mardi Gras i foråret. Besøgende tager til hovedgaden Bourbon Street, hvor folk prøver at fange de berømte perlehalskæder som kastes af "balkon-pigerne". Festen foregår både om dagen og om aftenen, og festivallen når sit højdepunkt med parader over hele New Orleans og i resten af staten Louisiana.
Det franske kvarter er fantastisk til alle typer af shopping, der er mange små specialforretninger, og du kan finde alt fra kunst- og aktivitetsbutikker til tøj og souveniers.

Oplev New Orleans

Der er mange muligheder for byrundture i New Orleans, og et særligt spændende valg er at prøve en af de hjemsøgte ture, der er en historisk tur gennem det franske kvarter. En guide vil fortælle farverige historier om de berømte bygninger i området, og turene foregår efter mørkets frembrud, hvilket naturligvis gør det endnu mere spændende... Hvis du kan lide alligatorer så er en tur i en sump måske sagen, og hvis du er på udkig efter den gode gamle flod-atmosfære, så tag en bådtur langs Mississippifloden - prøv en af de gamle dampbåde. Derudover er der også Voodoo-turene, som ikke er for sarte sjæle!

Mad og specialiteter i Louisiana og New Orleans

Køkkenet i New Orleans er mad til sjælen og er enten kreolsk eller cajun. Hvis du vil opleve ægte autentisk spise, så prøv the Gumbo eller Jambalaya. Har du en sød tand, skal du prøve en beignet, som er en doughnut fra det franske kvarter med en kop kaffe. Der er noget for enhver smag, og det franske kvarter er pakket med alle slags restauranter og caféer, som serverer enhver slags mad.

The Hurricane og jazz

New Orleans er også kendt for the Hurricane - og her taler vi ikke om de alvorlige storme der rammer den Mexicanske Golf. En Hurricane er en velkendt cocktail, som blev skabt i New Orleans. Skabelsen af denne drink, der har farve som passionsfrugt, er tilkendt New Orleans' værtshus-ejer Pat O'Brian. Drinken blev super populær, og har lige siden været en klassiker i det franske kvarter.
En anden ting du ikke må gå glip af i New Orleans er musikken; uanset hvilken dag på ugen det er eller hvor du befinder dig, er der altid en klub eller bar med live musik. Jazz er den største kilde til musik, og Louis Armstrong, en af de største Jazz legender, kommer da også fra New Orleans. Du vil opdage at mange klubber udelukkende spiller hans musik.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.