{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Orlando | KILROY
Rejser til Orlando | KILROY

Rejser til Orlando - underholdning og forlystelsesparker

Hvis du elsker vilde rutsjebaner, karruseller, underholdning og sceneshow, så er Orlando det rette sted! Orlando er nemlig et paradis, når det kommer til forlystelsesparker, og du finder både Disney World, Universal Studios, Wet’n’wild og Islands of Adventure her. Uden disse vilde attraktioner, havde Orlando nok ikke været en af USA's mest populære byer, men i dag er Orlando en af de mest spændende byer at bo og være i.

Skriv til os og hør mere!

Disney World i Orlando

Disney World er uden tvivl den største attraktion med sine fire temaparker. Disneys Magic Kingdom er den største. Den traditionelle Disneypark, Epcot Center er en blanding af underholdning og uddannelse, Disney MGM Studios er for filmentusiaster og Disney Animal Kingdom er en kombination af forlystelsespark og zoo.

Universal Studios i Orlando

Universal har to store forlystelsesparker. Universal Studios er den store filmpark, mens Isle of Adventure er for alle som elsker følelsen af adrenalinen, der pumper rundt i kroppen og bare ikke kan få nok af kriblen og kilden i maven. Parken er fyldt med vilde rutsjebaner og karruseller.

Kennedy Space Center

Når du har fået pulsen igen efter de halsbrækkende køreture i rutsjebanerne og de imponerende shows, kan du med fordel besøge Kennedy Space Center som ligger cirka en times køretur fra Orlando. Det er super spændende at lære om NASA, og de sender rumfartstøjer op fra Kennedy Space Center en gang i mellem. Her kan du lære om rummet og blive bedre kendt med den amerikanske rumfartshistorie. Vi anbefaler en hel dag i Kennedy Space Center for tiden går med garanti rigtig stærkt.
Hvis du vil besøge alle temaparker kræver det både tid og penge eftersom billetterne er dyre og du skal have mindst en dag i hver park - derudover skal du betale for mad og drikke og souvenirs. Ja, det hele koster. Sørg for at ankomme tidligt om morgenen når parkerne åbner, så du ikke bruger for meget tid på at stå i kø.

Rejsetips til Orlando

Lej en bil eller campervan! Vi anbefaler kraftigt, at du lejer din egen bil for på denne måde at komme på oplevelser udenfor temaparkernes hegn. Nyd friheden til at rejse lige hvorhen du vil – når du vil! Ellers tilbyder de fleste store hoteller shuttlebusser til de mest populære turistattraktioner.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.