{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til San Diego | KILROY
Rejser til San Diego | KILROY

Rejser til San Diego – amerikansk med mexicansk twist

San Diego er en utrolig charmerende by, der ligger tæt på den mexicanske grænse. Det betyder, at du vil opleve et fedt mix mellem amerikansk og mexicansk livsstil i San Diego, der rummer alt fra grønne parker, strandliv og en fed Southern vibe. Vil du have lidt mere af den mexicanske stemning, kan du enten tage et smut nedover grænsen – eller du kan besøge den gamle by lige nord for San Diegos centrum, hvor du finder historiske huse fra det 17. århundrede, mexicansk musik og mad.

Skriv til os og hør mere!

Strande i San Diego

San Diego tilbyder en masse udendørs aktiviteter, strande og golfbaner. Mange vælger at tage en surf lektion mens de er her, men hvis du ikke er klar til at hoppe i bølgen blå, kan du prøve at surfe på kunstige bølger på Misson Beach. Der er flere store strande omkring San Diego og med det varme klima, er det altid muligt at tage en svømmetur. Efter en lang dag på stranden er det virkelig skønt at nyde aftenen på en af byens mange restauranter og barer. Gaslamp Quarter er området der er mest kendt for dens mange restauranter, caféer, butikker og barer.

Klima i San Diego

San Diego har middelhavstemperaturer med varme, tørre somre og milde vintre med en smule regn. San Diego har for det meste et mildt og tørt klima med en gennemsnitstemperatur på 21 grader. Temperaturen varierer lidt i løbet af året. Sommeren varer fra maj til oktober. Vinteren er kendt som den mere regnfulde periode fra november til april.

Et godt råd til din rejse

San Diego ligger kun et par timers køretur fra LA, så hvis du er i LA, og har lyst til at tage længere sydpå, så er San Diego klart et besøg værd.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.