{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til San Francisco | Oplevelser i San Francisco | KILROY
Rejser til San Francisco | Oplevelser i San Francisco | KILROY

Rejser til San Francisco - skøn og mangfoldig

San Franciscos beliggenhed i Californien er formidabel. Til den ene side findes det vilde og åbne Stillehav, til den anden den lidt roligere San Francisco Bay, og med denne beliggenhed følger et behageligt klima med velkomne havbriser, som smitter af på mange af byens facetter: folk er glade og imødekommende, og byen emmer af noget frisk og innovativt (både kunstnerisk, kulturelt og erhvervsmæssigt). Mest berømt er byen for de stejle, charmerende gader, gamle sporvogne, smukke gamle huse og fantasiske parker.

Skriv til os og hør mere!

San Franciscos seværdigheder

Der er få byer, der rummer så mange seværdigheder og spændende bydele som San Francisco. Først og fremmest er der den verdensberømte Golden Gate Bridge. Det er et must at gå over broen eller måske tage en løbetur her, som de lokale gør - udsigten er enestående, og der er dejlige grønne omgivelser i Golden Gate Park. Fisherman's Wharf er lidt en turistfælde, men besøg eventuelt Pier 39, der huser en koloni og søløver, og tag så ellers hurtigt videre fra Pier 33 ud til en anden af byens helt store attraktioner ude midt i San Francisco Bay: Alcatraz. Alcatraz er en ø, der er berømt for dets berygtede max security fængsel, hvor mange gangsterbosser har siddet! Stedet er dog stadig lige berømt og seværdigt, nu med museum, fyrtårn og grønne områder. 

San Franciscos mange sider

Mange forbinder San Francisco med hippier og flower power-tiderne i 60’erne. Centrum for disse kærlige strømninger var helt bydelen Haight Ashbury, som den dag i dag stadig er et underholdende og kulørt element i San Francisco. Her mangler i hvert fald ikke genbrugsbutikker med retrotøj fra dengang, ej heller muligheden for at købe et eller andet Jimi Hendrix-agtigt. Stemningen er unik og her er skønt at hænge lidt ud her.

Også Chinatown har gennem tiderne været et berømt San Francisco-symbol. Den er da også en af de ældste - og største - af sin slags i USA; den har ligget i Downtown San Francisco siden 1850. Her kommer man for at smage den fremragende kinesiske mad og måske, hvis man kommer på det rette tidspunkt, nyde drageparaden på Grant Avenue under det kinesiske nytår hvert år i slutningen af januar. 

I The Financial District kan man ikke undgå at løbe ind i den uendelige strøm af travle forretnings- og finansfolk. Der er en lille smule Manhattan over dette område, selv om bygningerne er lavere. Det er også her, man finder masser af gode butikker - især ved Union Square, hvor en række af de smarteste og hotteste ligger. 

Til byens præg af frisind hører selvfølgelig også dens berømte, store homoseksuelle del af befolkningen. Denne holder primært til i bydelen Castro, og det er især i juni det er sjovt at være her, når den flamboyante og farverige Gay Freedom Day Parade løber af stablen.

Kultur og natteliv på din rejse til San Francisco

San Francisco byder på et væld af god underholdning og fuld fart på nattelivet. Her findes rigeligt med gode spillesteder, cocktailbarer (prøv Aub Zam Zam i Haight Ashbury), restauranter og natklubber - hvad sidstnævnte angår bør man kigge indenfor på 1015 Folsom i bydelen Soma. Byen er i det hele taget berømt for sine mange gode festivaler og parader, så du behøver ikke at kede dig. 

Læg også vejen forbi …

… nabobyerne Oakland, Berkeley og San Jose. Og ikke mindst Californiens mange gode vingårde og selvfølgelig den fantastiske Yosemite National Park lidt længere inde i landet. Glem heller ikke at køre ad den berømte Highway 1 lange Stillehavskysten hele vejen til (eller fra) Los Angeles.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.