{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Seattle | KILROY
Rejser til Seattle | KILROY

Rejser til Seattle - Vestkystens trendy storby

Seattle er en historisk og charmerende storby i det nordvestlige hjørne af USA. Her er masser af kulturelle tilbud, smuk natur lige i 'baghaven', hyggelige kaffebarer og ikke mindst flot arkitektur og imødekommende mennesker. Ja, Seattle har mange ting at byde på og er afgjort et besøg værd. Seattle er kendt for fiskeri, vinproduktion – og for sin beliggenhed nær Canada, der gør det til en super fin by at besøge på en rundrejse i Nordamerika.

Skriv til os og hør mere!

Seattles popularitet

Seattle er en by med rigtig mange facetter, og her er virkelig meget at opleve uanset hvilke forventninger, du kommer til byen med. Byen har en lang historie inden for bl.a. fiskeri, vinproduktion, berømte musikere og meget andet – ting der med tiden har gjort Seattle til et populært sted at besøge året rundt for rejsende fra hele verden. Der har længe været noget trendy over Seattle, ikke mindst siden Nirvana og Kurt Cobain voksede ud af denne by for hurtigt at blive ikoner for en hel musik- og ungdomskultur.

En anden faktor der også gør byen meget populær, er dens beliggenhed. Med sin korte afstand til bl.a. Canadas grænse, vulkanen Mount Rainier og den fantastiske Olympic National Park på Olympic Peninsula med tempereret regnskov og de karakteristiske mosbegroede kæmpetræer. Også den berømte nationalpark Yellowstone ligger inden for overskuelig 'rækkevidde' af Seattle.

Du vil med det samme fornemme, at her er tale om en enestående amerikansk by, når du befinder dig i Seattle. Seattle er ikke som mange andre byer i USA, noget man ikke mindst mærker på den stemning, der er i byen. På trods af skyskraberne i Downtown og alle de andre genkendelige og amerikanske kendetegn, så hersker her en unik stemning i byen. Folk er meget venlige og der er en vis form for europæisk kultur blandt mange af indbyggerne i Seattle.

En meget attraktiv 'Rainy City'

Kælenavnet "Rainy City" klæber til byen – og med god grund. Takket være beliggenheden mellem Stillehavet og The Cascade Range i det nordvestlige USA er her ofte overskyet, og ikke sjældent kulminerer det tunge skydække i regn. Men samtidig har byen ikke oplevet frostvejr siden 1950 og oplever meget sjældent sne.

Er du til museer, storslået natur, hyggeligt byliv, spændende arkitektur eller historiske 'opdagelser' i byen - Seattle's got it! Du skal især opleve Space Needle (byens vartegn med udsigtstårn og restaurant på toppen), Seattle Center, Pike Place Market - og så er der Boeing fabrikkerne, en anden af byens berømte og populære attraktioner.

Lej en bil i Seattle!

En af de mest populære transportmuligheder i Seattle er den såkaldte monorail, en slags subwaysystem der løber over jorden gennem byen. Skal du lidt rundt omkring Seattle, så kan det betale sig at leje en bil. På denne måde kan du på egen hånd opleve egnens helt store seværdigheder, fx Yellowstone National Park, Vancouver og det øvrige Canada og mange andre attraktioner.

Er du på bilferie, kan du fra Seattle også vælge at begive dig ud på den populære Highway 1 og køre hele vejen til San Diego ved grænsen til Mexico. Denne tur går langs kysten hele vejen og er nok den mest populære rute i hele USA, da den også går igennem både San Francisco og Los Angeles. En virkelig smuk tur som kan anbefales på det varmeste!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.