{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Washington D.C. | KILROY
Rejser til Washington D.C. | KILROY

Rejser til Washington D.C. - USA's magtcentrum

Washington D.C. er først og fremmest USA's magtcentrum. Det er byen med det mest berømte hvide hus af dem alle, hvor en af verdens mest magtfulde mennesker har sin residens – den amerikanske præsident. Washington D.C. er hovedstad i verdens mest indflydelsesrige nation, men du finder meget andet end politik i byen, for Washington rummer spændende kultur og historie, som du blandt andet kan udforske på deres museer, der er i verdensklasse.

Skriv til os og hør mere!

Washington D.C. - historie og storhed

En rejse til Washington D.C. vil først og fremmest bringe dig tæt på byens mange imponerende monumenter. Et par af de obligatoriske, som du ikke må snyde dig selv for, er Lincoln Memorial, hvor Abraham Lincoln troner bag 36 søjler af marmor. Et andet markant monument er det høje Washington monument i nærheden af Det Hvide Hus. Søjlen er omgivet af massevis af amerikanske flag, hvor der er gode fotomuligheder. Und dig selv den flotte gåtur fra Lincoln Monumentet til Washington Monumentet og videre til Capitol Hill - magtcentrum for USA og store dele af den vestlige verden.

Krige og præsidenter

På trods af landets korte historie har amerikanerne udkæmpet mange krige over hele kloden, og i Washington D.C. er der masser af monumenter, der markerer dette. Mest berømt og tankevækkende er monumentet over de mere end 58.000 amerikanere, som faldt under Vietnamkrigen. Alle navnene er indgraveret på en lang, sort granitvæg, og familiemedlemmer til de faldne soldater opsøger stadig væggen for at lægge blomster. Mange vælger også at lægge vejen forbi militærkirkegården Arlington, der ligger på den anden side af Potomac River og i umiddelbar nærhed af Pentagon. John F. Kennedy ligger blandt de begravede på denne historiske kirkegård, og som besøgende er det (desværre) ikke ualmindeligt at se en begravelse på dette sted. Typisk er der tale om en krigsveteran eller en ung soldat som har mistet livet i Irak eller Afghanistan.

Washington D.C. og politik

Det er ingen hemmelighed, at Washington D.C. er højborg for amerikansk politik og historie i stor stil. Er du bare en lille smule interesseret i amerikansk politik generelt, så er en rejse til Washington D.C. helt sikkert noget. Er du derimod ude efter charme og atmosfære a la New York eller Boston, så skal du lede længe - men hver by har sine ting.

Central beliggenhed

Byens centrale beliggenhed, gør den fordelagtig når du skal planlægge din rejse hertil – eller en rundrejse i USA. Washington D.C. ligger kun nogle få timer fra New York og Baltimore, hvilket betyder, at der er gode fly-, bus- og togforbindelser til og fra byen. Lejer du en bil, er der god frihed til at se noget af den flotte natur, der omkranser Washington D.C., blandt andet langs Potomac River. Har du dog ikke planer om at leje bil, så gør det ingenting. Det er nemt at komme rundt i byen og alle de berømte seværdigheder ligger inden for gå afstand, og der er masser af offentlig transport.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.