{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yellowstone National Park

Rejser til Yellowstone National Park | Natur i USA | KILROY
Rejser til Yellowstone National Park | Natur i USA | KILROY

Rejser til Yellowstone - natur når den er bedst!

Yellowstones særprægede naturreservat, der er tre gange så stort som Fyn, breder sig over staten Wyoming med overlapninger til Idaho og Montana. Området blev grundlagt i 1872, som klodens første nationalpark og er i dag verdenskendt for sin helt unikke natur. Eksempelvis lever her over 322 forskellige fuglearter, og der er mere end 300 gejsere, for undergrunden er fuld af vulkaner. Der er bjørne, bisonokser og ulve. Buldrende vandfald, sneklædte bjergtinder og endeløse nåleskove. Yellowstone Nationalpark i Rocky Mountains i USA har masser af vilde oplevelser at byde på.

Skriv til os og hør mere!

Grand Loop Road

I Yellowstone finder man blandt andet en 228 kilometer lang sløjfeformet vej med navnet Grand Loop Road. Her kan man køre gennem det bugtede landskab, hvilket de fleste af parkens to til tre millioner årlige turister vælger at gøre. 

Flere steder er der rastepladser, så man kan tage et hvil og nyde en picnic. Og vil man ud og strække benene for alvor kan man trekke på de snoede stier og besøge en af de mange varme kilder. Vil man udforske de områder, dyrene holder til i, kan man eksempelvis springe med på nogle af de vandreture, der ledes af parkens rutinerede rangere. Desuden er der masser af muligheder for både at fiske og stå på ski i Yellowstone.

Grizzlybjørne i skumringen

En af de største attraktioner er det rige dyreliv - ikke mindst bjørnene. Yellowstone er et af de eneste områder syd for Canada, hvor der stadig lever store populationer af grizzly bjørne. Hvis du er heldig kan du få et glimt af dem eller de brune bjørne, der også holder til i parken. Chancerne er størst omkring solopgang og i skumringstimen. Men hold dig på sikker afstand, skal rådet lyde. Bjørnene kan veje op til 400 kilo (!), og de bryder sig ikke om at blive forstyrret. 

Andre steder i parken kan man støde på elge, kronhjorte, antiloper og ikke mindst store tunge bisonokser, der ofte vandrer langs parkens veje, hvor terrænet er mere fremkommeligt.  

På opdagelse i Yellowstones egen Grand Canyon

Vil man ud og mærke naturkræfternes rasen, er der flere muligheder. 

Et af de smukkeste steder i parken er den 23 kilometer lange Grand Canyon (ja, det hedder den, men det er ikke den Grand Canyon!) med de gule klipper, som naturparken har taget sit navn efter. Desuden er der mere end 290 vandfald og den brusende Yellowstone River er et fascinerende syn. 

Yellowstones spruttende gejser Old Faithfull

På eventyret i Yellowstone kan man også tage på udflugt til de mange varme kilder og gejsere, som området er fuld af på grund af den ulmende undergrund. 

En af de mest besøgte er den med det kammeratlige navn Old Faithfull, der er omgivet af dampende varm mudder. Der er som regel en halv til halvanden time mellem dens udbrud, der dog ikke varer mere end nogle minutter. Men på den korte tid bliver op flere tusinde liter vand blæst op i Rundetårns højde. 

Få det bedste ud af rejsen til Yellowstone National Park

Skal du planlægge en rejse til Yellowstone, kan du finde inspiration på parkens hjemmeside. Der findes et udvalg af overnatningsmuligheder i form af hoteller, hytter og campingspladser. Vi anbefaler at du kontakter vores rejsekonsulenter for priser og oplevelser der passer til dit budget. Det er en god ide at booke i god tid, da Yellowstone er et populært stop på rejsen til det vestlige USA.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.