{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

New Zealand

Kast dig ud i bølgerne og lær at surfe når du rejser til New Zealand
Oplev enestående natur og smukke landskaber når du rejser til New Zealand

Rejser til New Zealand - Action og vild natur

Naturen er meget varieret i New Zealand, her får du fascinerende varme kilder, geysere, betagende bjergsøer, regnskov, et spændende dyreliv og meget andet. Overalt i New Zealand kan du opleve actionmættet underholdning ud over det sædvanlige, så som sky diving, jet boating, bungy jump og rafting, men også knapt så halsbrækkende eventyr, f.eks. hesteridning og at sejle i kajak.

Skriv til os og hør mere!

New Zealand: Nord og syd!

På en rejse til New Zealand vil du først og fremmest stifte bekendtskab med de to store øer: Nordøen og Sydøen. På Nordøen kan du blandt andet se de mest fantastiske gletsjere og komme tæt på den oprindelige Maori-kultur. Nordpå kan du også opleve imponerende vulkaner, smukke strande og en række naturskønne nationalparker med rigtig gode muligheder for trekking og camping. Sydøen kan du blandt andet besøge byen Kaikoura, hvor du kan komme på imponerende hval-safarier og se enestående fugleliv. Længere nede på Sydøen er der mulighed for at komme på en af verdens mest spektakulære sejlture i de smukke fjorde ved Milford Sound, også kendt som jordens ottende naturlige vidunder.

Mød kiwierne - New Zealands lokalbefolkning

Noget af det bedste ved at rejse til New Zealand er lokalbefolkningen, de såkaldte 'Kiwis'. Mød dem for eksempel over en øl og en rugbykamp på en af de hyggelige lokale pubber og nyd deres gode selskab og sjove humor. Det kan være lidt svært at forstå deres kraftige dialekt og deres slang, som der er rigtig meget af. Det er bl.a. det, der er så fantastisk ved at rejse til New Zealand: landet er på mange måder temmelig engelsk og 'almindeligt', samtidig med at det er helt anderledes og byder på noget af den smukkeste natur, du overhovedet kan forestille dig.

Rejsen rundt i New Zealand - vil du på Road trip?

Den mest oplagte og berigende måde at rejse rundt i New Zealand på, er at leje en autocamper (eller en anden type bil) og opleve landet på egen hånd - i eget tempo. Det er den perfekte rejseform når du rejser til New Zealand, især fordi landets infrastruktur bare spiller. En anden mulighed er at købe et buspas. På denne måde kommer du rundt i hele landet med mulighed for at stige på og af hvor lige der hvor du har lyst og uden at skulle bekymre dig om at køre i venstre side af vejen. Det er den perfekte måde at møde andre rejsende, der også skal rundt i New Zealand og så stopper busserne ved alle de store highlights. Lige meget hvilken rejseform du vælger, skylder du dig selv at give dig god tid når du rejser til New Zealand, så du kan nå at opleve det hele. Landet er smukkere end de fleste - og det er da en skam at misse noget, når nu du har rejst så langt for at nå hertil.

Working Holiday i New Zealand

Drømmer du om at rejse og opleve New Zealand, samtidig med at du arbejder og tjener penge? Så er Working Holiday oplagt. Er du mellem 18-30 år kan du komme på Working Holiday i New Zealand.

Steder du bør opleve i New Zealand

New Zealand er et af de smukkeste lande i verden, og du skal helt sikkert opleve så meget du kan, mens du er her! Tag til 'storbyerne' Auckland, Wellingtong og Christchurch, besøg adventure hovedstaden Queenstown og tag på natureventyr til Nord- og Sydøens fantastiske spots som Rotorua, Taupo, Mt. Cook & Franz Josef-gletsjeren.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.