{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Auckland | Backpacking i Auckland | KILROY
Rejser til Auckland | Backpacking i Auckland | KILROY

Auckland

Beliggende på New Zealands Nordø, finder du landets største by: Auckland. Auckland, Tamaki-or-rau Makau, som Maorierne siger, udgør det tættest befolkede område på den nordlige ø i New Zealand. Her er der rig mulighed for god shopping, pulserende storbyliv og at nyde de mange underholdningsmuligheder byen tilbyder. Fra Auckland er det også oplagt at rejse videre som backpacker. Glem ikke at nyde den fantastiske vin fra nærområdet! Derudover må du ikke misse et besøg i Hobitton filmsettet, som du kender fra Ringenes Herre og Hobitten.

Skriv til os og hør mere!

Byen ved havnen

"Aucklændere" er vilde med sejlads, så hvis du er interesseret i skib sejlads bør du... nej, skal du besøge Auckland. Passionen er tydelig ved havnen hvor et utal af sejlbåde i alle størrelser skaber liv og stemning. Byen er også vært for et utal af konkurrencer som den berømte America's Cup. Hvis du virkelig vil leve (og opleve) som de lokale bør du leje en (hvis du har et stort budget) yacht eller tage på en "luxury dinner cruise".

Højdepunkter i Auckland

Mange af Aucklands attraktioner er i og omkring byen, ved havnefronten og byens gamle parker som Albert Park og Victoria Park. På den vulkanske top One Tree Hill, får du en fantastisk udsigt over byen, havnene og de omkringliggende øer. Men er du virkelig draget af højder bør du tage glaselevatoren til toppen af Sky Tower. Det imponerende tårn er intet mindre end 318 meter højt og kan stolt kalde sig det højeste tårn på den sydlige halvkugle. Test din højdeskræk ved at stige ud på glasgulvet på toppen. Hvis du er mere modig kan du kaste dig ud i et Sky Jump - det højeste i verden fra et tårn. 

Aucklands bydele

Bydelene af Auckland minder meget om hinanden, men vi giver dig et par tip med på vejen til de bedste: Parnell Village omkring 1 km fra centrum, er et besøg værd til trods for de mange turister. Her er stadig mange historiske Victorianske hjem og butikker. Drik en øl på terrassen eller shop i en af de mange fine butikker. For mere budget-venlige butikker er Newmarket populært og er desuden et område med gode muligheder for et teater besøg. Hvis du virkelig vil smage på den mere multikulturelle del af Auckland bør du besøge K Road syd for centrum. Her finder du mange etniske restauranter og desuden en række gode "gå i byen" steder.

Hvornår skal du rejse til New Zealand?

Da New Zealand har et tempereret klima kan du besøge landet året rundt. Forår og efterår er de bedste sæsoner pga. de behagelige temperaturer og få turister. Om vinteren (vores sommer) ligger den daglige temperatur på 10-15 grader. De fleste aktiviteter er tilgængelige året rundt, men ikke alle campingsites er åbne om vinteren (vores sommer). De største campingsites (campingpladser) holder dog største dele af deres sites åbne året rundt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.