Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

5 atypiske jobs du kan tage i Australien og New Zealand

Working holiday i Australien | KILROY
Novicell

Her er fem jobs i Australien og New Zealand til den friske type

Okay, så dig og dine venner har besluttet at tage et sabbatår i Australien eller New Zealand, eller måske endda begge? Awesome! Hvert år rejser flere tusinde unge mennesker fra hele verden til hertil for at backpacke. Nogle af disse vælger endda at blive i en længere periode for at tjene lidt til rejsen ved at arbejde på et såkaldt working holiday-visa. 

Det er nemlig ikke blot de mange fede surfspots, den afslappede attitude og det lækre klima, der lokker alverdens unge til Australien og New Zealand. Der er masser af jobs, og arbejdsmarkedet er perfekt for alle, der er villige til at give den en skalle.

Du behøver ikke udelukkende plukke æbler på en æblefarm eller servere caffe latté på den lokale café (det er der i øvrigt intet galt med!). Hvis du søger lidt bredere, og er åben over for at prøve noget lidt mere atypisk, så giver vi dig her nogle af de mest skøre, vanvittige og mest atypiske jobs du kan finde Down Under.

Drømmer du om arbejde mens du rejser i Australien eller NZ?
Lad os hjælpe dit eventyr godt på vej med vores working holiday-pakker, hvor du får hjælp til alt det praktiske i forbindelse med at arbejde i enten Australien eller New Zealand.
Læs mere om Working Holiday

Human cow pregnancy tester

Yes, det er et ægte job. Og udover at være lidt af en omgang eye-candy på dit CV og din LinkedIn-profil, så er det en glimrende mulighed for at komme et pænt stykke ud af din comfort zone. Hvis du arbejder på en farm i Australien, vil du få stor variation i dine arbejdsopgaver, og én af disse er altså at tjekke, manuelt vel at mærke, om køerne på farmen er drægtige. Vores rejsekonsulent, Anders, har førstehåndserfaring (fik du den?) fra en familieejet farm uden for Sydney:

- "Min hovedopgave på farmen var at stikke min arm op i koens ende for at mærke, om der var et foster i livmoderen. Teknikken var meget old-school men også meget præcis. Jeg tror egentlig, at de fleste i dag bruger ultralydsskanninger, men ejeren af den farm, jeg arbejdede på, ville helst have, at vi gjorde det 'the good ol' way'. Det var selvfølgelig grænseoverskridende, men også en oplevelse, jeg ikke ville være foruden i dag."

Slangegiftudledningsekspert

For det første, så er det her ikke et job du bare hopper ud i uden en gennemgående omgang træning. Australien er hjemsted for 21 af klodens 25 mest dødelige slanger, og derfor er der naturligvis behov for, at nogen trækker i arbejdstøjet og skaffer en modgift. Og som du måske ved, så udvindes modgiften fra giften. Selvom du næppe bliver hovedansvarlig, kan du stadig arbejde som slangegiftudledningsekspertens assistent. Er du frisk?

Perledykker

Denne her går ud til alle jer, der elsker at dykke. At dykke efter perler i Australien kan faktisk være en økonomisk stor gevinst. En talentfuld perledykker kan tjene op til 1.300 australske dollars (lidt mere end 6.000 danske kroner) om dagen. Men jobbet er hårdt og kræver forrygende dykker-skills. Hvis du ikke er den store dykker, kan du kan du altid arbejde på dækket. Hvis du selvfølgelig ikke er en af de landkrabber, der bliver søsyge.

Haj-tagger

Hvad siger du til en hverdag, hvor du hænger ud med hajer i det mørke dyb? Ja tak? Der findes mange marinebiologer, der arbejder med livet under havoverfladen - heriblandt hajerne - ud for de australske kyster. Én af arbejdsopgaverne er, at sætte trackingudstyr på de store hvidhajer, for at tracke deres bevægelser rundt i havet. Få et job på en af disse både, og du har et job der giver spænding og adrenalin og som samtidig hjælper os med at blive klogere på hajerne.

Skydiving-instruktør

Har du allerede den nødvendige E-licens, så du kan instruere tandem-spring i forbindelse med skydiving? Jamen, så skal du da søge job som skydiving-instruktør. Har du ikke denne licens, så findes der heldigvis masser af skydiving-skoler og akademier i både Australien og New Zealand, hvor du kan få fingrene i den. Når du har licensen i hus, skal du blot opnå 500 free falls, før du kan hjælpe andre med at springe ud fra et fly. Easy, right?

Vil du arbejde i Australien eller New Zealand? 

Det behøver ikke nødvendigvis være så adrenalinsøgende at tage på working holiday i Australien eller New Zealand. Faktisk kan du nemt få dig et mere normalt job, hvis du er tilfreds med et mere konventionelt job end ovenstående. 

Hvis du gerne vil ansøge om at få et Working Holiday-visa i Australien eller New Zealand, så skriv til os, og så skal vi nok hjælpe dig af sted. Det vi gør, er at vi hjælper dig med en Working Holiday-pakke, der, foruden at åbne op for en stor jobdatabase med mange forskellige muligheder, også består af lufthavnstransfer, overnatning på hostel de første par dage med mulighed for hjælp til opsætning af bankkonto og skatteoplysninger.

 

Læs mere om Working Holiday i Australien

Læs mere om Working Holiday i New Zealand

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.