{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 tips til en aktiv ferie

8 tips til en aktiv ferie med KILROY
Novicell

Hvem har sagt at ferie skal være afslappende?

1. Følg vinden

Hold deg aktiv på ferien med kiting

Vind står sjældent på toppen af ​​ønskelisten, og da slet ikke på din ferie, men i nogle miljøer er denne ellers forhadte vejrtype alfa omega! Kitesurfing giver dig mulighed for at udnytte naturens kraft fuldt ud. Du kan både bruge en kite til at komme langt, til high jumps eller andre sjove tricks i vandet. Det giver god balance og ikke mindst en masse råstyrke. Windsurfing er en anden vandsport, der træner balancen og dine motoriske færdigheder.

2. Sightseeing til fods

På tur til fots får du se utrolig mye fint

Trekking er en fantastiske måde at udforske det omkringliggende områdes natur, kulturlivet og lokalbefolkningen. Få en ekstra fed belønning med en tur op i højderne og sug til dig af udsigten fra et helt nyt perspektiv.

Mange trekking ture i højderne slutter også ofte af med en kulturel oplevelse, som f.eks. en tur til Machu Picchu i Peru eller til Jesus-statuen i Brasilien.

3. Surf's up

Surfing er en morsom måte å holde seg i aktivitet på

Surfing er en fed måde at holde sig i form på og et ekstra plus er når man hygger side om side og venter på den næste store bølge. Hvis du kan lide action, og ikke er bange for at sluge et par liter saltvand, er det bestemt sporten for dig. God øvelse for hele kroppen og ikke mindst virkelig sjovt! Stand up paddle surfing og bodyboarding er andre vandaktiviteter, der holder dig aktiv og i god form under rejsen. Hvis du virkelig vil have en uforglemmelig oplevelse med surfing, anbefaler vi at tage et ophold på en surfcamp, fordi du både får en social oplevelse og bliver trukket op klokken 6 om morgenen for at surfe. Hang loose!

4. Tag fat i årene!

Ta deg en padletur i fantastisk natur

Sejlads i kajak eller kano går ikke så hurtigt som de andre aktiviteter, men det giver utrolig god øvelse for hele kroppen og ikke kun for armene, som mange tror. En kajaktur er derfor en glimrende måde at opleve områder udenfor landområderne. Tilføj ekstra adrenalin kick og fart og tag på en raftingtur.

5. Dive in

Spektakulære naturopplevelser venter under havoverflaten

Svømning er en overraskende god form for træning! Kombinér det med snorkeludstyr, og du får en af verdens bedste vandaktiviteter! Tag et par ekstra runder mellem bøjerne, når du køler ned efter flere timer i solen, og forbliv aktiv i hele ferien. Hvis du vil udvide aktiviteten lidt, så tag et dykkercertifikat, og oplev det fortryllende liv under havoverfladen.

6. På to hjul

Frister det med en sykkeltur på death road?

På cykel kan du udforske store områder på kort tid, og så er det desuden en god øvelse for både lår og ben. Ifølge Dansk Sundhedsinformation brænder du i gennemsnit ca. 300 kalorier i timen, når du cykler. Leder du efter en udfordring og ikke mindst en spektakulær naturoplevelse, kan "Death Road" i Bolivia måske friste? Husk hjelmen!

7. Find din indre Zen

Finn din indre zen, med yoga

Adrenalinjunkien i dig synes måske yoga er en kedsommelig aktivitet for excentriske naturalister, men at dyrke yoga giver faktisk kroppen et utroligt godt fundament for alle de andre sportsgrene, vi har nævnt ovenfor. Det bedste er, at du kan praktisere yoga praktisk talt hvor som helst, og en lille time om dagen kan give store effekter i lang tid, både for din fysiske og mentale sundhed.

8. Prøv noget helt nyt

Sport er også bra underholdning

Sport er ikke bare sjovt at lave - det er også god underholdning. Ud over at holde sig i form, kan det være spændende at tage ud og se på sportsgrene eller aktiviteter, der er specielle for det land, du rejser i. Hold øje med events og arrangementer, uanset hvor du er, og opdag, hvordan man pludselig kan blive opslugt og heppe på livet løs på et hold i en sportsgren, du måske aldrig har hørt om før!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.