{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Billeje i USA & Canada: Unge bilister er velkomne!

roadtrip-canada-highway-cape-breton

Billeje i USA og Canada: de bedste priser for unge bilistr med vores eksklusive tilbud på billeje

Drømmer du om at tage på road trip? Du er kommet til det rigtig sted! For rejsende under 25 år tilbyder vi nu særlige tilbud, der giver unge chauffører unikke lejebetingelser i både USA og Canada.

Normalt er det meget svært at finde en god pris for lejebil, hvis du er under 25 år, især i Nordamerika. Kravene er skrappe, og du betaler et stort gebyr for at få adgang til en bil. Endnu værre: Hvis du vil leje på stedet, er priserne endnu højere. Det er her, vi kommer ind i billedet! Gennem KILROY er du altid godt forberedt: gebyret for mindreårige bilister er allerede inkluderet i prisen, sammen med alle de obligatoriske forsikringer, alt sammen til en pris, du ikke kan slå!

usa-route-66-sign-in-adrian-texas-cover
De bedste tips til road trip i Nordamerika
Der er intet som følelsen af frihed ved at køre på de åbne landeveje i Nordamerika. Med stortset ingen andre biler i sigte og muligheden for bare at stige ud af bilen, hvor som helst og begynde at udforske, er det ingen overraskelse at road trip fortsat er en meget populær rejsetype. Er du i humør til et episk road trip gennem USA eller Canada? Sørg for at tjekke vores blog ud med de bedste tips og tricks, før du tager afsted.
Road trip gennem USA & Canada: vores bedste tips

Frynsegoder og inkluderinger i din KILROY billeje:

 • Ubegrænsede kilometer (miles) for leje i USA og Canada.
 • Minimumsalder på 20 år (eller 18 år, hvis du enten afhenter bilen i staten New York eller Michigan).
 • LDW – Loss Damage Waiver. Fraskriver dig det økonomiske ansvar for ethvert tab eller skade på lejebilen.
 • LIS – Ansvarsforsikringstillæg. Tilbyder USD $1.000.000 i beskyttelse mod eventuelle tredjepartskrav. Denne dækning omfatter personskade og ejendomsskade i tilfælde af, at du rammer et køretøj, vejskilt eller struktur.
 • Alle lufthavnsgebyrer, lokale skatter og tillæg er også inkluderet.

Ud over disse inkluderinger kan du også vælge vores Youth Premium-pakke, som inkluderer alt ovenstående samt:

 • 4 ekstra chauffører ved hver billeje i USA og Canada.
 • Ungdomstillæg for 4 chauffører mellem 20 og 24 er inkluderet i hver leje i USA og Canada.
 • En gratis tank benzin/ diesel på vores regning! Det betyder, at du afhenter bilen med en fuld tank, men kan lade den stå tom ved aflevering (værdi på op til USD $70).

Bemærk venligst ved leje i USA og Canada: For de fleste biltyper behøver du kun at medbringe et gyldigt kreditkort og dit kørekort.

Car driving through Telluride mountain range in Colorado, USA
Bended Road Through Winter Forest In The USA
Leder du efter det perfekte road trip i USA?
Planlægger du dit eget road trip, men er du i tvivl om, hvordan det skal se ud? Vi har lavet nogle fantastiske road trip ruter i USA for at inspirere dig til at tage på en episk rejse. Husk, at alle disse eksempler kan tilpasses fuldstændigt. Vores rejserådgivere hjælper gerne med at lave en rejseplan helt skræddersyet til dine ønsker.
USA

Envejsgebyr: Start dit road trip i en by og slut i en anden!

Hvad end du skal køre ad Route 66 fra øst til vest, eller kører hele vejen fra Niagara Falls til Vancouver: den her er til dig, som vil kaste dig ud i et vildt cross-country eventyr. I en normal lejeaftale skal du altid efterlade din lejebil på det samme sted, som du har hentet den, men med en envejsgebyr kan du efterlade din bil i hvilken som helst anden by i landet. Starter du i San Francisco, men tager hjem fra Las Vegas? Intet problem hos os! Du skal bare huske, at det kommer med en ekstra omkostning: envejsgebyret. Prisen for dette er typisk mellem USD$ 0-500, eksklusiv lokale skatter og tillæg og skal betales på stedet. Dit specifikke envejsgebyr afhænger altid af afstanden fra afhentningsstedet til dit afleveringssted.

Der er nogle få undtagelser til disse regler:

 • Der er ingen envejsgebyr ved afhentning i Chicago og aflevering i San Francisco Lufthavn, Las Vegas Lufthavn, Phoenix Lufthavn, Los Angeles Lufthavn eller San Diego Lufthavn.
 • Der er ingen envejsgebyr ved afhentning i San Francisco Lufthavn, Las Vegas Lufthavn, Phoenix Lufthavn, Los Angeles Lufthavn eller San Diego Lufthavn, med aflevering i Chicago.
 • Hawaii: Biler kan returneres inden for den samme ø med et envejsgebyr på USD$75.

 

Så er du klar til den særlige frihedsfølelse der er ved et road trip? Vi er ikke overraskede! Skriv til os for at få eksperthjælp til at planlægge din rejse, eller start med at tjekke nogle af vores bedste road trip ruter i USA ud her.

Skriv til os

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.