{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Den utraditionelle jordomrejse


Tag på en billig og utraditionel jordomrejse | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 måneder

Antal lande

7

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For studerende under 30 & unge under 30

Skriv til os
Denne jordomrejse er lidt en utraditionel én af slagsen, der tager dig med forbi steder, du måske ikke engang eksisterede. Glæd dig til at opleve kontrasterne i det pulserende Japan og det stille paradis Guam. Hawaii, San Francisco og de mange øer i både Filippinerne og Mikronesien venter dig også, så der er nok at glæde sig til på denne jordomrejse.

Flyrute: 
✈️ Hjem – Qatar - Tokyo – Manila - Guam – Mikronesien– Hawaii – San Francisco – Reykjavik - Hjem

*// Husk på, at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp til dette af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din egen rute gennem vores ruteplanlægger.

Hvad er inkluderet?
  • Flybilletter
  • ISIC-kort
  • Alle bookinggebyrer
  • Egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
  • Overnatning
  • Måltider
  • Oplevelsesrejser, udflugter og aktiviteter på destinationerne
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Doha, Qatar

Start rejsen med et stop i Doha i Qatar. Her kan du opleve både ørkensafari, de smukke strande, store shoppingmalls og den unikke Souk, med al den mylder, der hører sådan en markedsplads til. Doha er både rolig og stille, og pulserende og hektisk, det afhænger af, hvor du bevæger dig hen i byen.

Tokyo, Japan

Tokyo er en by, der bare altid er på vej fremad. De gigantiske bygninger og neonbelyste gader minder om et moderne Sci-Fi filmset, og hvis du har mulighed for det, bør du søge mod toppen af en af byens høje bygninger efter solen er gået ned, og nyde den vilde udsigt over byen. Nå ja, og så har Tokyo flere Michelinstjerner end nogen anden by i verden, så hvis du er til god mad, er du kommet til det rette sted.

Manila, Filippinerne

Næste stop på rejsen er Manila, der er lige så charmerende som den er kaotisk. Byen er en af Asiens største metropoler, og især den gamle spanske bydel er værd at bruge tid på. Fra Manila kan du desuden tage på fede oplevelsesrejser med andre unge eller på ø hop - nord for hovedstaden er trekkingture særligt populære.

Guam

Det amerikanske territorie, Guam, er lidt af et paradis, hvis du er til flot natur og kridhvide sandstrande. Her finder du en utrolig afslappet livsstil, der virkelig kan hjælpe dig med at afkoble helt fra hverdagen, Guam har desuden masser af fede dykkerspots, hvis du drømmer om at opleve livet under havet. Nyd de smukke solnedgange om aftenen.

Pohnpei, Mikronesien

Fra én smuk ø i Oceanien til en anden. Turen går til Mikronesien og hovedøen Pohnpei, der er kendt for sin frodighed og mange skibsvrag. Og så er der helt fantastiske surf-muligheder her! På øen finder du desuden masser af små lokale landsbyer samt historiske japanske bunkere fra anden verdenskrig. Mikronesien er med stor sandsynlighed en once-in-a-lifetime destination.

Hawaii, USA

Så står den på surfing, flotte treks, og måske et road trip rundt på en af USA's måske mest tropiske feriedestinationer, Hawaii. Der er masser af glimrende surfspots hele øen rundt, ligesom du bør opleve både Pearl Harbor og Vulkankrateret, Diamong Head.

San Francisco, USA

Hippier og forretningsmænd sidder side om side og slapper af på strandene om dagen, og fester sammen om natten. San Francisco giver dig både kultur, seværdigheder, restauranter, trekking og eventyr. Se søløverne ved Pier 39, tag en tur til Alcatraz eller på cykeltur over Golden Gate Bridge.

Reykjavik, Island

Inden turen går hjem, står den på trekking i Island. Et af de få steder på jorden, der minder mere om en science fiction-film end virkelighed. Kom forbi de mange varme kilder, oplev de fantastiske gejsere og besøg både aktive og tidligere aktive vulkaner.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.