Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Det ultimative amerikanske eventyr


glæd dig til at opleve miami beach
flybilletter - det ultimative amerikanske eventyr

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev frihedsgudinden i New York

New York New York

New York har så meget at byde på, så det betyder ikke noget, om det er dit første eller femte besøg i byen. Uanset om det er en café, et museum, en butik eller en park, du ikke har besøgt før, så skal du nok finde noget, der får dig til at forelske dig i byen. Hvis det er første gang, du besøger New York, skal du sørge for at besøge Greenwich Village, Soho, Chelsea, Chelsea Market & High Line. Og det kommer blot i forlængelse af alle de klassiske must-sees som Times Square, Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden, Broadway og Brooklyn Bridge.

Det klassiske Old State House i Boston

Boston Boston

Boston – en irsk-italiensk-amerikansk smeltedige, og sandsynligvis en af de mest europæisklignende byer i USA. Det skyldes først og fremmest placering ud til Atlanterhavet, hvilket gjorde byens havn til et hotspot for europæiske immigranter, der kom valfartende i det 19. århundrede. Når du er i Boston, skal du gå en tur på the Freedom Trail, der er symboliseret ved en rød linje, der løber igennem byen, og tager dig forbi flere at byens monumenter og seværdigheder, der er relateret til den amerikanske revolution. Boston er også proppet med mikrobryggerier, hvis du bliver tørstig i løbet af dagen, kan du jo lige tjekke nogle af dem ud. Modsat en klassisk vinsmagning, er det dog ikke meningen, at du skal spytte øllen ud igen, så det kan hurti...

De klassiske cable cars i San Francisco bør prøves når du er i byen

San Francisco San Francisco

Velkommen til den farverige og bakkede by, San Francisco. Hop ombord på de legendariske sporvogne, og tjek alle de cool steder i byen ud. De klassiske turistattraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz (book i god tid i forvejen), Fisherman's Wharf og Pier39 er alle et besøg værd. Det samme er områder som Haight Asbury, Chinatown, The Mission, Soma, Castro og The Financial District.

Besøg walk of fame i Los Angeles på din rundrejse i USA

Los Angeles Los Angeles

Los Angeles er en gigantisk by, med mange forskellige ansigter. Her finder du shopping, restauranter, klubber, museer, gallerier, trekkingmuligheder, strande og selvfølgelig surfing.

Spis dig mæt i nudler i Chinatown, shop på Melrose Avenue eller i ét af de omkringliggende shoppingcentre, kast dig ud i surfing med de lokale eller tag en tur i Universal Studio, når du er i Hollywood.

Du bor på et glimrende hostel på fantastiske Venice Beach, hvor der er rig mulighed for at få slukket tørsten, og hvis du er i dansehumør, så prebook din billet til Avalon Club i Hollywood på en lørdag aften. Måske møder du en kendis eller to?

Det franske kvarter i New Orleans

New Orleans New Orleans

Ved bredden af Mississippifloden, og som i øvrigt er hjemsted for den legendariske Mardi Gras Jazz-festival samt creole-kulturen, finder du New Orleans. Der er stor forskel på Los Angeles og New Orleans, og du vil hurtigt opdage forskellene, når du vandrer rundt i det franske kvarter og på Bourbon Street. Nyd nogle af de lokale anretninger som Gumbo og Jambalaya før duhopper ombord på én af de gamle dampbåde på en tur ned langs Mississippifloden. Når aftenen falder på, er det oplagt at besøge en af de mange lokale jazzklubber, mens du drikker en Hurricane, der er en lokal drik blandt de indfødte i New Orleans.

besøg miami south beach på dit sidste stop i Miami

Miami Miami

Der venter caribiske vibes, når du ankommer til Miami, der er det sidste stop på denne fantastiske rundrejse. Miami er et glimrende sted at slutte din rejse af, da klimaet er lækkert, altid varmt og så er byen i øvrigt en af de reneste i USA. Udover de mange smukke strande, har Miami måske det fedeste cubanske nabolag, ud over hvad du finder i Cuba selvfølgelig. Sørg for at opleve Calle Ocho og Little Havana, mens du er i Miami. Derudover bør du se, om du kan få tid til en tur til Everglades National Park, hvor du kan sejle på en af de klassiske airboats. Hold øje med de mange, mange alligatorer, der findes her, men sørg for at holde hænderne i båden.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Mindst 4 uger

Antal byer

6

Gyldighed

12 mdr og gyldig for alle

Billettype

For alle

Pris fra*

7.041 DKK

Skriv til os
Gør dig klar til et ægte amerikansk eventyr med denne rundrejse fra British Airways, der tager dig fra byen der aldrig sover, New York, forbi Californien på vestkysten og tilbage til tropiske Miami. Undervejs vil der være mulighed for at besøge tonsvis af lækre steder og seværdigheder. Ud over at byde på en række legendariske byer, er der også mulighed for at udleve drømmen om et (eller flere) road trip i USA.

Flyrute

✈️  Hjem - New York // Boston - San Francisco // Los Angeles - New Orleans // Miami - Hjem

// =  Rejs på egen hånd

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter med British Airways/American Airlines (Bemærk at det er British Airways der opererer de internationale flystrækninger, mens det er American Airlines der opererer indenrigsflyvningerne i USA. Bagage er inkluderet.)
 • Personlig rejsekonsulent
 • Alle skatter og bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Overnatning ud over ankomstpakken i Los Angeles
 • Måltider
 • Lejebil eller autocamper for dit road trip(s)
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe med)
 • Lommepenge

Hvilket bedre sted at starte eventyret end i majestætiske New York. Efter en behagelig flyvetur med British Airways, ankommer du i New York, klar til at gå på opdagelse. Du finder selv vej fra New York til Boston, der er hjemsted for Red Sox, uendelig mange barer med øl-servering og så selvfølgelig alle de kloge studerende, der frekventerer campus på Harvard University.


Det solrige Californien


Fra østkysten og Boston, flyver du til Californien og San Francisco på vestkysten. Efter nogle dage i San Francisco, anbefaler vi, at du lejer en bil eller autocamper og kører til Los Angeles. Du kan både køre den direkte rute ned langs Highway 1 eller slå ruten forbi nogle af nationalparkerne inde i landet som f.eks. Yosemite, Kings Canyon eller Sequoia National Park, inden du lander i Los Angeles.


Når du ankommer til at Los Angeles, kan du nyde de første 3 nætter med vores ankomstpakke, som vi har arrangeret for dig. Hostellet er beliggende helt ned til Venice Beach, der er et hotspot for alle former for rejsende. Surf, skate eller nyd de mange barer i området.


De caribiske vibes


Næste stop på rundrejsen er New Orleans og den autentiske jazz- og creolekultur. Byen er bliver ofte refereret til som "den nordligste caribiske by". Her kan du se frem til at fylde dig med lækker Creole Soul Food, høre fantastisk Jazz i de små jazz-klubber, besøge de legendariske gader i det franske kvarter og så kan du lære kunsten at udøve Voodoo! Når du har fået nok af New Orleans (får man nogensinde det?), så er det tid til at sætte kurs mod Miami. Vi anbefaler et road trip nummer 2.


Desværre betyder dét at du ankommer i Miami også, at rundrejsen er ved at være ved vejs ende. Men inden da, så sørg for at opleve Little Havana, Miami Beach, Art Deco Historic District. Måske vil du også nå at tage en tur forbi Everglades?

Tilbage til toppen

Andre rejseforslag

Se alle vores rejseforslag
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

New York New York

New York har så meget at byde på, så det betyder ikke noget, om det er dit første eller femte besøg i byen. Uanset om det er en café, et museum, en butik eller en park, du ikke har besøgt før, så skal du nok finde noget, der får dig til at forelske dig i byen. Hvis det er første gang, du besøger New York, skal du sørge for at besøge Greenwich Village, Soho, Chelsea, Chelsea Market & High Line. Og det kommer blot i forlængelse af alle de klassiske must-sees som Times Square, Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden, Broadway og Brooklyn Bridge.

Boston Boston

Boston – en irsk-italiensk-amerikansk smeltedige, og sandsynligvis en af de mest europæisklignende byer i USA. Det skyldes først og fremmest placering ud til Atlanterhavet, hvilket gjorde byens havn til et hotspot for europæiske immigranter, der kom valfartende i det 19. århundrede.

Når du er i Boston, skal du gå en tur på the Freedom Trail, der er symboliseret ved en rød linje, der løber igennem byen, og tager dig forbi flere at byens monumenter og seværdigheder, der er relateret til den amerikanske revolution. Boston er også proppet med mikrobryggerier, hvis du bliver tørstig i løbet af dagen, kan du jo lige tjekke nogle af dem ud. Modsat en klassisk vinsmagning, er det dog ikke meningen, at du skal spytte øllen ud igen, så det kan hurtigt blive en interessant dag i Boston.

San Francisco San Francisco

Velkommen til den farverige og bakkede by, San Francisco. Hop ombord på de legendariske sporvogne, og tjek alle de cool steder i byen ud. De klassiske turistattraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz (book i god tid i forvejen), Fisherman's Wharf og Pier39 er alle et besøg værd. Det samme er områder som Haight Asbury, Chinatown, The Mission, Soma, Castro og The Financial District.

Los Angeles Los Angeles

Los Angeles er en gigantisk by, med mange forskellige ansigter. Her finder du shopping, restauranter, klubber, museer, gallerier, trekkingmuligheder, strande og selvfølgelig surfing.

Spis dig mæt i nudler i Chinatown, shop på Melrose Avenue eller i ét af de omkringliggende shoppingcentre, kast dig ud i surfing med de lokale eller tag en tur i Universal Studio, når du er i Hollywood.

Du bor på et glimrende hostel på fantastiske Venice Beach, hvor der er rig mulighed for at få slukket tørsten, og hvis du er i dansehumør, så prebook din billet til Avalon Club i Hollywood på en lørdag aften. Måske møder du en kendis eller to?

New Orleans New Orleans

Ved bredden af Mississippifloden, og som i øvrigt er hjemsted for den legendariske Mardi Gras Jazz-festival samt creole-kulturen, finder du New Orleans. Der er stor forskel på Los Angeles og New Orleans, og du vil hurtigt opdage forskellene, når du vandrer rundt i det franske kvarter og på Bourbon Street. Nyd nogle af de lokale anretninger som Gumbo og Jambalaya før duhopper ombord på én af de gamle dampbåde på en tur ned langs Mississippifloden. Når aftenen falder på, er det oplagt at besøge en af de mange lokale jazzklubber, mens du drikker en Hurricane, der er en lokal drik blandt de indfødte i New Orleans.

Miami Miami

Der venter caribiske vibes, når du ankommer til Miami, der er det sidste stop på denne fantastiske rundrejse. Miami er et glimrende sted at slutte din rejse af, da klimaet er lækkert, altid varmt og så er byen i øvrigt en af de reneste i USA. Udover de mange smukke strande, har Miami måske det fedeste cubanske nabolag, ud over hvad du finder i Cuba selvfølgelig. Sørg for at opleve Calle Ocho og Little Havana, mens du er i Miami. Derudover bør du se, om du kan få tid til en tur til Everglades National Park, hvor du kan sejle på en af de klassiske airboats. Hold øje med de mange, mange alligatorer, der findes her, men sørg for at holde hænderne i båden.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.