Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Det ultimative amerikanske eventyrglæd dig til at opleve miami beach
flybilletter - det ultimative amerikanske eventyr

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev frihedsgudinden i New York

New York New York

New York har så meget at byde på, så det betyder ikke noget, om det er dit første eller femte besøg i byen. Uanset om det er en café, et museum, en butik eller en park, du ikke har besøgt før, så skal du nok finde noget, der får dig til at forelske dig i byen. Hvis det er første gang, du besøger New York, skal du sørge for at besøge Greenwich Village, Soho, Chelsea, Chelsea Market & High Line. Og det kommer blot i forlængelse af alle de klassiske must-sees som Times Square, Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden, Broadway og Brooklyn Bridge.

Det klassiske Old State House i Boston

Boston Boston

Boston – en irsk-italiensk-amerikansk smeltedige, og sandsynligvis en af de mest europæisklignende byer i USA. Det skyldes først og fremmest placering ud til Atlanterhavet, hvilket gjorde byens havn til et hotspot for europæiske immigranter, der kom valfartende i det 19. århundrede. Når du er i Boston, skal du gå en tur på the Freedom Trail, der er symboliseret ved en rød linje, der løber igennem byen, og tager dig forbi flere at byens monumenter og seværdigheder, der er relateret til den amerikanske revolution. Boston er også proppet med mikrobryggerier, hvis du bliver tørstig i løbet af dagen, kan du jo lige tjekke nogle af dem ud. Modsat en klassisk vinsmagning, er det dog ikke meningen, at du skal spytte øllen ud igen, så det kan hurti...

De klassiske cable cars i San Francisco bør prøves når du er i byen

San Francisco San Francisco

Velkommen til den farverige og bakkede by, San Francisco. Hop ombord på de legendariske sporvogne, og tjek alle de cool steder i byen ud. De klassiske turistattraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz (book i god tid i forvejen), Fisherman's Wharf og Pier39 er alle et besøg værd. Det samme er områder som Haight Asbury, Chinatown, The Mission, Soma, Castro og The Financial District.

Besøg walk of fame i Los Angeles på din rundrejse i USA

Los Angeles Los Angeles

Los Angeles er en gigantisk by, med mange forskellige ansigter. Her finder du shopping, restauranter, klubber, museer, gallerier, trekkingmuligheder, strande og selvfølgelig surfing.

Spis dig mæt i nudler i Chinatown, shop på Melrose Avenue eller i ét af de omkringliggende shoppingcentre, kast dig ud i surfing med de lokale eller tag en tur i Universal Studio, når du er i Hollywood.

Du bor på et glimrende hostel på fantastiske Venice Beach, hvor der er rig mulighed for at få slukket tørsten, og hvis du er i dansehumør, så prebook din billet til Avalon Club i Hollywood på en lørdag aften. Måske møder du en kendis eller to?

Det franske kvarter i New Orleans

New Orleans New Orleans

Ved bredden af Mississippifloden, og som i øvrigt er hjemsted for den legendariske Mardi Gras Jazz-festival samt creole-kulturen, finder du New Orleans. Der er stor forskel på Los Angeles og New Orleans, og du vil hurtigt opdage forskellene, når du vandrer rundt i det franske kvarter og på Bourbon Street. Nyd nogle af de lokale anretninger som Gumbo og Jambalaya før duhopper ombord på én af de gamle dampbåde på en tur ned langs Mississippifloden. Når aftenen falder på, er det oplagt at besøge en af de mange lokale jazzklubber, mens du drikker en Hurricane, der er en lokal drik blandt de indfødte i New Orleans.

besøg miami south beach på dit sidste stop i Miami

Miami Miami

Der venter caribiske vibes, når du ankommer til Miami, der er det sidste stop på denne fantastiske rundrejse. Miami er et glimrende sted at slutte din rejse af, da klimaet er lækkert, altid varmt og så er byen i øvrigt en af de reneste i USA. Udover de mange smukke strande, har Miami måske det fedeste cubanske nabolag, ud over hvad du finder i Cuba selvfølgelig. Sørg for at opleve Calle Ocho og Little Havana, mens du er i Miami. Derudover bør du se, om du kan få tid til en tur til Everglades National Park, hvor du kan sejle på en af de klassiske airboats. Hold øje med de mange, mange alligatorer, der findes her, men sørg for at holde hænderne i båden.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Mindst 4 uger

Antal byer

6

Gyldighed

12 mdr og gyldig for alle

Prisen inkluderer

Fly & ankomstpakke i L.A.

Pris fra*
6.177 DKK
Gør dig klar til et ægte amerikansk eventyr med denne rundrejse fra KLM, der tager dig fra byen der aldrig sover, New York, forbi Californien på vestkysten og tilbage til tropiske Miami. Undervejs vil der være mulighed for at besøge tonsvis af lækre steder og seværdigheder. Ud over at byde på en række legendariske byer, er der også mulighed for at udleve drømmen om et (eller flere) road trip i USA.

Flyrute

✈️  Hjem - New York // Boston - San Francisco // Los Angeles - New Orleans // Miami - Hjem

// =  Rejs på egen hånd

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Alle flybilletter med KLM/Air France/Delta (Bemærk at det er KLM/Air France der opererer de internationale flystrækninger, mens det er Delta der opererer indenrigsflyvningerne i USA. Bagage er inkluderet.)
 • Ankomstpakke i Los Angeles
 • Personlig rejsekonsulent
 • Alle skatter og bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Overnatning ud over ankomstpakken i Los Angeles
 • Måltider
 • Lejebil eller autocamper for dit road trip(s)
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe med)
 • Lommepenge

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Hvilket bedre sted at starte eventyret end i majestætiske New York. Efter en behagelig flyvetur med KLM, ankommer du i New York, klar til at gå på opdagelse. Du finder selv vej fra New York til Boston, der er hjemsted for Red Sox, uendelig mange barer med øl-servering og så selvfølgelig alle de kloge studerende, der frekventerer campus på Harvard University.


Det solrige Californien


Fra østkysten og Boston, flyver du til Californien og San Francisco på vestkysten. Efter nogle dage i San Francisco, anbefaler vi, at du lejer en bil eller autocamper og kører til Los Angeles. Du kan både køre den direkte rute ned langs Highway 1 eller slå ruten forbi nogle af nationalparkerne inde i landet som f.eks. Yosemite, Kings Canyon eller Sequoia National Park, inden du lander i Los Angeles.


Når du ankommer til at Los Angeles, kan du nyde de første 3 nætter med vores ankomstpakke, som vi har arrangeret for dig. Hostellet er beliggende helt ned til Venice Beach, der er et hotspot for alle former for rejsende. Surf, skate eller nyd de mange barer i området.


De caribiske vibes


Næste stop på rundrejsen er New Orleans og den autentiske jazz- og creolekultur. Byen er bliver ofte refereret til som "den nordligste caribiske by". Her kan du se frem til at fylde dig med lækker Creole Soul Food, høre fantastisk Jazz i de små jazz-klubber, besøge de legendariske gader i det franske kvarter og så kan du lære kunsten at udøve Voodoo! Når du har fået nok af New Orleans (får man nogensinde det?), så er det tid til at sætte kurs mod Miami. Vi anbefaler et road trip nummer 2.


Desværre betyder dét at du ankommer i Miami også, at rundrejsen er ved at være ved vejs ende. Men inden da, så sørg for at opleve Little Havana, Miami Beach, Art Deco Historic District. Måske vil du også nå at tage en tur forbi Everglades?

Tilbage til toppen

Vil du opleve alt det bedste af USA?

Uanset om du drømmer om en rejse præcis som denne, eller noget helt andet, så lad os hjælpe dig med planlægningen af din rejse.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle vores rejseforslag

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Overblik over flyruten

flybilletter - det ultimative amerikanske eventyr

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

New York New York

Oplev frihedsgudinden i New York

New York har så meget at byde på, så det betyder ikke noget, om det er dit første eller femte besøg i byen. Uanset om det er en café, et museum, en butik eller en park, du ikke har besøgt før, så skal du nok finde noget, der får dig til at forelske dig i byen. Hvis det er første gang, du besøger New York, skal du sørge for at besøge Greenwich Village, Soho, Chelsea, Chelsea Market & High Line. Og det kommer blot i forlængelse af alle de klassiske must-sees som Times Square, Empire State Building, Central Park, Frihedsgudinden, Broadway og Brooklyn Bridge.

Boston Boston

Det klassiske Old State House i Boston

Boston – en irsk-italiensk-amerikansk smeltedige, og sandsynligvis en af de mest europæisklignende byer i USA. Det skyldes først og fremmest placering ud til Atlanterhavet, hvilket gjorde byens havn til et hotspot for europæiske immigranter, der kom valfartende i det 19. århundrede.

Når du er i Boston, skal du gå en tur på the Freedom Trail, der er symboliseret ved en rød linje, der løber igennem byen, og tager dig forbi flere at byens monumenter og seværdigheder, der er relateret til den amerikanske revolution. Boston er også proppet med mikrobryggerier, hvis du bliver tørstig i løbet af dagen, kan du jo lige tjekke nogle af dem ud. Modsat en klassisk vinsmagning, er det dog ikke meningen, at du skal spytte øllen ud igen, så det kan hurtigt blive en interessant dag i Boston.

San Francisco San Francisco

De klassiske cable cars i San Francisco bør prøves når du er i byen

Velkommen til den farverige og bakkede by, San Francisco. Hop ombord på de legendariske sporvogne, og tjek alle de cool steder i byen ud. De klassiske turistattraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz (book i god tid i forvejen), Fisherman's Wharf og Pier39 er alle et besøg værd. Det samme er områder som Haight Asbury, Chinatown, The Mission, Soma, Castro og The Financial District.

Los Angeles Los Angeles

Besøg walk of fame i Los Angeles på din rundrejse i USA

Los Angeles er en gigantisk by, med mange forskellige ansigter. Her finder du shopping, restauranter, klubber, museer, gallerier, trekkingmuligheder, strande og selvfølgelig surfing.

Spis dig mæt i nudler i Chinatown, shop på Melrose Avenue eller i ét af de omkringliggende shoppingcentre, kast dig ud i surfing med de lokale eller tag en tur i Universal Studio, når du er i Hollywood.

Du bor på et glimrende hostel på fantastiske Venice Beach, hvor der er rig mulighed for at få slukket tørsten, og hvis du er i dansehumør, så prebook din billet til Avalon Club i Hollywood på en lørdag aften. Måske møder du en kendis eller to?

New Orleans New Orleans

Det franske kvarter i New Orleans

Ved bredden af Mississippifloden, og som i øvrigt er hjemsted for den legendariske Mardi Gras Jazz-festival samt creole-kulturen, finder du New Orleans. Der er stor forskel på Los Angeles og New Orleans, og du vil hurtigt opdage forskellene, når du vandrer rundt i det franske kvarter og på Bourbon Street. Nyd nogle af de lokale anretninger som Gumbo og Jambalaya før duhopper ombord på én af de gamle dampbåde på en tur ned langs Mississippifloden. Når aftenen falder på, er det oplagt at besøge en af de mange lokale jazzklubber, mens du drikker en Hurricane, der er en lokal drik blandt de indfødte i New Orleans.

Miami Miami

besøg miami south beach på dit sidste stop i Miami

Der venter caribiske vibes, når du ankommer til Miami, der er det sidste stop på denne fantastiske rundrejse. Miami er et glimrende sted at slutte din rejse af, da klimaet er lækkert, altid varmt og så er byen i øvrigt en af de reneste i USA. Udover de mange smukke strande, har Miami måske det fedeste cubanske nabolag, ud over hvad du finder i Cuba selvfølgelig. Sørg for at opleve Calle Ocho og Little Havana, mens du er i Miami. Derudover bør du se, om du kan få tid til en tur til Everglades National Park, hvor du kan sejle på en af de klassiske airboats. Hold øje med de mange, mange alligatorer, der findes her, men sørg for at holde hænderne i båden.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.