{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Australien, New Zealand & Bali


indonesia-bali-uluwatu-surfer-in-the-water-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2-3 mdr.

Lande

3

Du besøger

Australien, NZ & Bali

Rejseform

Backpacking

Pris fra*

33.846 DKK

Skriv til os
Planlægger du at rejse jorden rundt, kan du lige så godt starte med det vildeste oplevelser, ik? Vi har sammensat dette rejseforslag til dig, som inkluderer alt det bedste som både New Zealand, Australien og Bali har at tilbyde. Nyd spektakulær natur, bølger og byer lands denne rute. Lad os komme afsted!

Klar til et adventure of a lifetime? Start rejsen i Auckland på New Zealand, hvorfra du henter din campervan, som skal være dit hjem de næste 4 uger. En måned lyder som længe, men vent og se - der er så mange fantastiske ting at se på begge øer, så du kommer til at få travlt! Stop destination er Australien, hvor du skal bo på et af vores absolut favorit hostel på Bondi beach. Når du har brugt et par dage her, har du tid til at udforske resten af Australien på egen hånd, i bus eller i en campervan. Det er helt op til dig. Sidste stop på rejsen er Bali, hvor du starter med en 4 dages surfcamp med overnatning i Canggu. Nyd den afslappede stemning og lær hvordan du kan surfe som en pro! 

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i os. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Christchurch
 • Campervan leje i 4 uger 
 • 2 overnatninger på et hostel i Auckland
 • Fly fra Auckland til Sydney 
 • 3 overnatninger på et hostel i Sydney 
 • Fly fra Sydney til Denpasar 
 • 4 dages surf camp i Canggu
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem, der er inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter undervejs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Aussie, NZ & Bali

Hjem - Christchurch - Auckland - Sydney - Denpasar - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

Christchurch til Auckland Udforsk New Zealand

Touchdown i Christchurch! Du har sikkert hørt om dette men New Zealand er hjemsted for nogle af de vildeste og mest spektakulære landskaber i verden (det er ikke for sjov!). Og du er endda så heldig at du får mulighed for at udforske det i en campervan, som du har inkluderet i hele 4 uger. Fyld tanken op og kør fra Christchurch på sydøen til Auckland på nordøen. Hvad du skal se undervejs er helt op til dig, men vi kan forsikre sig om at der er rigeligt med fantastiske oplevelser at se frem til! Milford Sound, Hobbiton, Rotorua og Queenstown er kun nogle af de mange steder, der er et besøg værd. Behov for flere rejsetips? Så tag en snak med en af vores rejsekonsulenter!

Sydney Dit eget australske eventyr

Hop ombord på et fly til Sydney, hvor vi har inkluderet 3 overnatninger på et af vores favorit hostels på Bondi beach. Vi anbefaler at du bruger i hvert fald et par dage i den her hyggelige by, inden du fortsætter dit australske eventyr på egen hånd. Udover Bondi er Mandy, Narrabeen og Coogee nogle af de bedste strande i Sydney. Her skal også sørge for at tage forbi havneområdet samt Opera huset.

Hvordan du skal udforske Australien er helt op til dig. Men det er oplagt at starte rejsen på østkysten med lidt tid på Spot X surfcampen. På den måde får du mulighed for surfe på hele resten af din rejse. Et anden måde at rejse på kan være at købe et buspas eller leje en campervan. Hvis du kører op til Cairns, vil du finde charmerende surfbyer, spektakulær natur, dykkerspots i verdensklasse og storbyliv. Alle sammen steder der venter på at bliver udforsket!

Canggu Lær at surfe

Bali er for mange bedre kendt under betengelsen "gudernes ø" og er enhver backpackers drøm! Vil du vide hvorfor? Der er et væld af vilde aktiviteter, flotte strande, fantastisk mad og andre backpackere at hænge ud med. Som en ekstra bonus er Bali en dejlig billig destination at rejse rundt på, hvilket betyder at du kan leve et ret fedt liv når du udforsker øen. Lufthavnen ligger i Denpasar, men der er ingen grund til at spilde din tid her. Tag direkte direkte til Canggu, hvor du kan nyde en afslappet atmosfære og lære hvordan man surfe. Her har vi inkluderet en 4 dages surf camp, hvor du får mulighed for at lære hvordan du surfer som en pro!

Bali Udforsk øerne!

Efter et par dage fyldt med surfing og god stemning, har du tid på egen hånd til at udforske Bali og de omkringliggende øer. Ubud er stedet at opholde sig, hvis du er til yoga eller har lyst til at hoppe i et af de mange vandfald. Du kan også tage en båd ud til Gili øerne, hvor der er rig mulighed for at snorkle med havskildpadder eller tage et PADI dykkercertifikat.

Vi kan også anbefale at du tager nordpå til Lovina, som er kendt for sine strande med sort sand og delfiner. Det her sted er Bali's skjulte skat især sammenlignet med de mest turistede steder som Uluwatu, der også har fantastiske strande. Har du lyst til at udforske Bali sammen med andre backpackere? Så ræk ud også fortæller vi gerne mere om det?

Denpasar Næste stop?

Det var alt for nu, men måske har du lyst til at fortsætte med at udforske Indonesien? Din rejse behøves ikke slutte her, men har du lyst til at rejse hjem er der inkluderet en returbillet i dette forslag. Tag fat i en af vores rejsekonsulenter, hvis du gerne vil have hjælp til at forlænge din rejse!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.