{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Aussie østkyst eventyr


byron-bay-australia-sunset-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 4 uger

Starter i

Sydney

Slutter i

Cairns

Rejsetype

Backpacking

Skriv til os
Den Australske østkyst er et mekka for backpackere fra hele verden, og det er ikke svært at forstå hvorfor! Vi har lavet et rejserforslag, hvor du får mulighed for at opleve alt det bedste fra den populære østkyst. Og det bedste af det? Du kommer på en grupperejse sammen med andre ligesindede backpackere.

Stig ombord på flyet og set kursen mod Sydney, hvor dit Aussie østkyst eventyr starter! Få en let start på rejsen og bliv 4 dage i byen, før du tager nordpå indtil du til sidst kommer til Cairns. Undervejs vil du komme til at surfe som en pro, udforske sandklitterne og selvfølgelig komme helt tæt på de naturskønne ruter langs kyslinjen. Så bliver det ikke meget bedre! 

Du vil bruge omkring 4 uger på rejsen, og det er bestemt ikke for lang tid. Nye steder, nye perspektiver. Nyd den afslappede stemning, som Australien er så berømt for, og de lokale samfund, hvor du hurtigt vil se, at tingene ikke behøver at gå så stærkt.

*Fra-pris per person baseret på 2 personer, der rejser sammen. 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Sydney
 • 28-dages gruppeeventyr
 • En MASSE fede aktiviteter, bl.a.: surfing, yoga-timer, sejlture, snorkling og meget mere
 • Fly hjem fra Cairns
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Aussie østkyst eventyr

Hjem - Sydney - Brisbane - Fraser Island - Airlie Beach - Whitsundays - Cairns - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Sydney Start dit eventyr

Du starter let ud og møder gruppen, du skal rejse med de næste par dage i en af ​​vores yndlings backpacking-destinationer, Sydney. Lær byen at kende og udforsk alle de seje nabolag. I Sydney skal du til de smukke strande, hvor Bondi, Manly, Narrabeen og Congee er nogle af de bedste. Du bør også slentre rundt ved havnen og Operahuset - kliché, men det er trods alt stadig en klassiker at gå langs havnefronten!

Byron Bay Surf adventure

Du rejser fra Sydney til Byron Bay, her bruger du et bare dage hvor hovedformålet er, at du skal mestre bølgerne på et surfbræt. Du vil tilbringe det meste af tiden i surf campen, hvor vi har inkluderet lektioner hver dag. Brug al din energi i løbet af dagen, og slap af i campen om aftenen sammen med alle de andre backpackere.

Surfers Paradise & Brisbane Hvide sandstrande over alt!

Tag dine klipklappere og bikini på, for nu er det tid til et ekstraordinært strandeventyr. Du fortsætter din grupperejse, og jeres første stop er Surfers Paradise, hvor du kan slappe af ved stranden om dagen og feste om aftenen. Efter et par dage her går rejsen videre nordpå til Brisbane, som er den største by i Queensland. Her får du det bedste af både strand og storby.

Noosa & Fraser Island 4x4 adventure på stranden

Efter Brisbane fortsætter du nordpå til Noosa Everglades & Fraser Island. En fed kombination af floder og smukke strande. De næste 3 dage skal du køre 4x4 rundt på Fraser Island. Slap af i Champagne Pool, flyd ned ad floden Eli Creek, svøm i Lake McKenzie og et væld af andre sjove aktiviteter.

AIRLIE BEACH & WHITSUNDAYS Australiens smukkeste strande

Fraser Island er helt sikkert fantastisk, men Whitsundays er noget helt særligt, som er rejsens næste stop. Her får du de mest vanvittige strande og det smukkeste turkisblå vand. Google det, hvis du er i tvivl! Brug 3 dage og 2 nætter på at sejle rundt ved Great Barrier Reef, hvor du skal solbade, snorkle, slappe af, se livet i havet... Ja, bare nyde livet for at være helt ærlig.

MAGNETIC ISLAND & MISSION BEACH Wildlife & adventure

Næste stop er Magnetic Island, hvor du tilbringer de næste 2 dage i dette tropiske paradis. Tjek de skjulte strande, gå op ad den historiske Forts Walk eller se vilde koalaer, mens du slentrer rundt. Efter Magnetic Island fortsætter du til Mission Beach, som er berømt for sine mange adventure aktiviteter. Hvis du tør, kan du skydive over Great Barrier Reef eller rafting på Tully River.

Carins (og mere Great Barrier Reef) Det perfekte sted at afslutte turen

Sidste stop på denne rejse er Cairns med dets frodige og eventyrlige omgivelser. Igen kommer du til at sejle og snorkle ved Great Barrier Reef. Vi har også inkluderet en udflugt til Atherton Tablelands, hvor du kan svømme ved vandfald og sovende vulkankratere. Dette er det perfekte sted at afslutte dette eventyr med dine nye backpacker-venner. Som aflsutning har vi inkluderet en afskedsmiddag i Cairns, så du kan afslutte din rejse med stil!

Alternativt forslag Rejs med bus!

Hvis du ikke er til grupperejser og gerne vil tage afsted alene, ville et alternativ være at rejse rundt med bus. Greyhound har et væld af muligheder, så hvis du vil nyde fleksibiliteten af det mest populære hop on/hop off buspas i Australien, er dette det oplagte valg for dig. Til netop denne tur fra Sydney til Cairns vil vi anbefale et 30-dages Whimmit-pas, som vil give dig masser af tid til at nyde østkysten på en ordentlig måde. Skriv til os, hvis du ønsker mere information om Greyhound-buskortene, så finder vi et, der passer til dine behov.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.