Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Australien rundt


Adelaide City View Girl
Customized The Full Aussie Adventure

Rejseforslag Australien rundt

Hjem - Perth - Alice Springs - Cairns - Great Barrier Reef - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Melbourne - Adelaide - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

Australia Perth Skaters Sunset

Perth Start rejsen

Start din rejse i vestaustraliens hovedstad, som også er kendt som verdens mest isolerede storby. For dig betyder det færre turister og en mere cool og kulturel oplevelse, og er det ikke indbegrebet af hvad backpacking handler om? Her får du mulighed for en helt unik oplevelse når du har to overnatninger i Fremantle fængsel, der blev bygget i 1850'erne. Det burde give dig tid nok til at udforske byen på egen hånd. Du kan selvfølgelig også vælge at blive længere, hvis du har lyst.

I Perth can du nyde vin, kunst og utroligt smukke floder. Vi kan også anbefale dig at tage en tur til Rottnest Island, hvor du finder vildt natur og smukke strande.

australia-william-bay-national-park-elephant-rocks-near-green-pools

Vest Australien Tid til roadtrip!

Hent den campervan, som vi har indkluderet i rejseplanen i 2 uger og tag afsted på et roadtrip. Her skal du udforske nationalparker, skjulte strande, små hygger og god mad langs den australske vestkyst. Er det at rejse 'off the beaten track' lige noget for dig? Så vil du elske denne tur med highlights som spektakulær natur i Kalabarri nationalparken, marienlivet i Ningaloo Reef, Eighty Mile Beach samt den charmerende lille by Broome, som alle er et stop værd på din roadtrip.

outback-ayers-rock-uluru-cover

Alice Springs Udforsk "the outback"

Fly fra Perth til Alice Springs og brug 5 dage på at udforske hjertet af Australien, som også er kendt under navnet "The Red Centre". Alice Springs er faktisk en virkelig fed by, hvor man nemt kan bruge et par dage og sørg for at tjekke event kalenderen - det kan jo være at der er en festival på programmet! Vi kan også varmt anbefale at du tager forbi Uluru (Ayers Rock). Denne utrolige formation i sandsten er en af Australiens absolut største kulturskatte, og blev skabt for mere end 600 millioner år siden. Derudover skal du også sørge for at tage til Kings Canyon, som er det perfekte sted for vandreturer i de tidlige morgentimer. Den mest populære tur er Kings Canyon Rim Walk. Vi kan også anbefale at du tager på en guided tur så du kan læ...

australia-great-barrier-reef-cover

Cairns Snorkel ved Great Barrier Reef

Næste stop er Cairns, hvor du får mulighed for at opleve Great Barrier Reef og alt hvad der gemmer sig under overfladen. På denne halvdagstur kommer du forbi to forskellige snorkle områder - begge med et fuldstændig ekstraordinært marineliv og forskellige typer koraller. Det kan være at du er heldig at spotte en havskildpadde, ørnerokker, gigantiske muslinger og søheste. Det er helt klart et af highlightsene på din rejse.

Vi har inkluderet et bus pas på din rejseplan så du nemt og komfortablet kan rejse hele vejen fra Cairns og ned til Melbourne og stoppe ved alle de fantastiske steder undervejs.

Sailing Australia Sailing Boat In Sunset At Whitsundays

Whitsunday Islands Sejltur med andre rejsende

Dit østkyst eventyr fortsætter og næste stop på ruten er de magiske Whitsundays øer, som du får mulighed for at opleve med en gruppe af andre rejsende. Stig ombord på båden som skal være dit hjem de næste to dage, imens du snorkler ved Caves Cove og besøger Whitehaven Beach, der også er kendt som en af de smukkeste strande i verden (true story!). Alle måltiderne bliver forberedt ombord på båden og du kommer til at leve dit bedste liv når du cruiser rundt på vandet.

australia-fraser-island-4x4-on-beach-front-shot

Fraser Island 5 dages K'gari Adventure

Fraser Island er lige med en masse adventure! Udforsk verdens største sandø i en firehjulstrækker. Turen varer i 3 dage, hvor du skal rejst rundt sammen med andre backpackere. Vi har inkluderet en 5-dages tur, hvor du får mulighed for at køre øen rundt til regnskoven i Pile Valley, kører fra 5 Mile Beach til Indian Head, svøm i Champagne Pools, udforsk The Maheno Shipwreck og den hemmelige Lake Allom!

surfing-australia-man-inside-tube-cover

Spot X surf's up!

Brug de næste 5 dage på lære at surfe på vores unikke og hemmelige surfcamp, Spot X, hvor du sammen med andre backpackere kan nyde den australske livsstil ved stranden. En typisk dag starter med morgenmad 07:00, efterfulgt af en 2 timers surflektion. Om eftermiddagen har du tid på egen hånd til at chille på stranden, spille beach volley, cricket, fodboldt eller bare slappe af i en hængekøje ved stranden. Vi kan næsten garantere at du efter et par dage her, har fået en masse nye venner og har lært at surfe som en pro!

australia-twelve-apostles-light-cover

Great Ocean Road Melbourne til Adelaide

Det sidste highlight på turen er en overland rejse fra Melbourne til Adelaide hen langs den kendte (og utrolig smukke!) Great Ocean Road. Udforsk de 12 apostle, vilde surfspots og den charmerende kystby Apollo Bay, hvis vi lige skal nævne et par timng du bør se. Du kan også se frem til en gåtur i regnskoven i Great Otway National Park.

adelaide-shores-west-beach-south-australia-cover

Adelaide Hovedstaden i den sydlige del af Australien!

Når du efter 3 dage ankommer til Adelaide, kan du vælge at bruge et par ekstra dage her for at udforske sydens hovedstad eller du kan flyve hjem. Der er også en tredje mulighed, som hedder at du kan flyve til en helt ny destination? Det er helt op til dig og vi vil meget gerne hjælpe dig med at forlænge din rejse! Du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter, så hjælper de gerne med at skræddersy rejsen til dig.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 mdr.

Starter i

Perth

Slutter i

Adelaide

Rejseform

Backpacking

Pris fra*

42.065 DKK

Skriv til os
Er du typen der gerne vil alt eller ingenting? Så får du den fulde australske oplevelse her! Vi har skabt et rejseforslag, hvor du får mulighed for at opleve alt det bedste ved Australien. Lige fra den vestlige del til den østlige del via den centrale del af Australien, igennem ørkenen. Får du allerede lyst til at tage afsted?

Board dit fly og sæt dig til rette med kurs mod Perth, hvor dit australske eventyr starter! Brug de første 3 dage på at udforske storbyen og oplev dens afslappede stemning før du begiver dig ud på et roadtrip langs den australske vestkyst. Undervejs vil du opleve spektakulær natur, smukke strande og små byer. Man kan intet andet end at være fan! 

Efter to ugers rejse, flyver du ind i midten af landet til Alice Springs, hvor du får mulighed for at opleve alt det bedste den centrale den af Australien kan byde på. Brug 5 dage på at udforske King Canyon og de ældgamle kløft Uluru, der også er kendt som Ayers Rock. 

Næste stop er Cairns, hvor dit østlige eventyr har sin start. Her kan vi glæde dig med at snorkling ved Great Barrier Reef, sejlturer ved Whitsundays, Fraser Island samt surfing alle sammen er ting, der står på rejseplanen. Vi har inkluderet et bus pas, der tager dig hele vejen ned til Melbourne, hvor din rejse afsluttes med en uforglemmelige tur langs Great Ocean Road, som slutter i Adelaide. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Perth 
 • 3 overnatning på et hostel i Perth 
 • 14 dages campervan leje 
 • Fly fra Perth to Alice Springs 
 • Fly fra Alice Springs til Cairns
 • 1 dags snorkling tur ved Great Barrier Reef 
 • 30 dages buspas (Melbourne til Cairns) 
 • 2 dages Whitsundays Island Sailing tur 
 • 5 dages Fraser Island tur 
 • 5 dages surf camp på Spot x 
 • 3 dage på Great Ocean Road (Melbourne til Adelaide) 
 • Alle bookingsgebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (bortset fra dem inkluderet i aktiviteterne)
 • Valgfrie aktiviteter/ tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Australien rundt

Hjem - Perth - Alice Springs - Cairns - Great Barrier Reef - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Melbourne - Adelaide - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

Perth Start rejsen

Start din rejse i vestaustraliens hovedstad, som også er kendt som verdens mest isolerede storby. For dig betyder det færre turister og en mere cool og kulturel oplevelse, og er det ikke indbegrebet af hvad backpacking handler om? Her får du mulighed for en helt unik oplevelse når du har to overnatninger i Fremantle fængsel, der blev bygget i 1850'erne. Det burde give dig tid nok til at udforske byen på egen hånd. Du kan selvfølgelig også vælge at blive længere, hvis du har lyst.

I Perth can du nyde vin, kunst og utroligt smukke floder. Vi kan også anbefale dig at tage en tur til Rottnest Island, hvor du finder vildt natur og smukke strande.

Vest Australien Tid til roadtrip!

Hent den campervan, som vi har indkluderet i rejseplanen i 2 uger og tag afsted på et roadtrip. Her skal du udforske nationalparker, skjulte strande, små hygger og god mad langs den australske vestkyst. Er det at rejse 'off the beaten track' lige noget for dig? Så vil du elske denne tur med highlights som spektakulær natur i Kalabarri nationalparken, marienlivet i Ningaloo Reef, Eighty Mile Beach samt den charmerende lille by Broome, som alle er et stop værd på din roadtrip.

Alice Springs Udforsk "the outback"

Fly fra Perth til Alice Springs og brug 5 dage på at udforske hjertet af Australien, som også er kendt under navnet "The Red Centre". Alice Springs er faktisk en virkelig fed by, hvor man nemt kan bruge et par dage og sørg for at tjekke event kalenderen - det kan jo være at der er en festival på programmet! Vi kan også varmt anbefale at du tager forbi Uluru (Ayers Rock). Denne utrolige formation i sandsten er en af Australiens absolut største kulturskatte, og blev skabt for mere end 600 millioner år siden.

Derudover skal du også sørge for at tage til Kings Canyon, som er det perfekte sted for vandreturer i de tidlige morgentimer. Den mest populære tur er Kings Canyon Rim Walk. Vi kan også anbefale at du tager på en guided tur så du kan lære mere om aboriginies historie.

Cairns Snorkel ved Great Barrier Reef

Næste stop er Cairns, hvor du får mulighed for at opleve Great Barrier Reef og alt hvad der gemmer sig under overfladen. På denne halvdagstur kommer du forbi to forskellige snorkle områder - begge med et fuldstændig ekstraordinært marineliv og forskellige typer koraller. Det kan være at du er heldig at spotte en havskildpadde, ørnerokker, gigantiske muslinger og søheste. Det er helt klart et af highlightsene på din rejse.

Vi har inkluderet et bus pas på din rejseplan så du nemt og komfortablet kan rejse hele vejen fra Cairns og ned til Melbourne og stoppe ved alle de fantastiske steder undervejs.

Whitsunday Islands Sejltur med andre rejsende

Dit østkyst eventyr fortsætter og næste stop på ruten er de magiske Whitsundays øer, som du får mulighed for at opleve med en gruppe af andre rejsende. Stig ombord på båden som skal være dit hjem de næste to dage, imens du snorkler ved Caves Cove og besøger Whitehaven Beach, der også er kendt som en af de smukkeste strande i verden (true story!). Alle måltiderne bliver forberedt ombord på båden og du kommer til at leve dit bedste liv når du cruiser rundt på vandet.

Fraser Island 5 dages K'gari Adventure

Fraser Island er lige med en masse adventure! Udforsk verdens største sandø i en firehjulstrækker. Turen varer i 3 dage, hvor du skal rejst rundt sammen med andre backpackere. Vi har inkluderet en 5-dages tur, hvor du får mulighed for at køre øen rundt til regnskoven i Pile Valley, kører fra 5 Mile Beach til Indian Head, svøm i Champagne Pools, udforsk The Maheno Shipwreck og den hemmelige Lake Allom!

Spot X surf's up!

Brug de næste 5 dage på lære at surfe på vores unikke og hemmelige surfcamp, Spot X, hvor du sammen med andre backpackere kan nyde den australske livsstil ved stranden. En typisk dag starter med morgenmad 07:00, efterfulgt af en 2 timers surflektion. Om eftermiddagen har du tid på egen hånd til at chille på stranden, spille beach volley, cricket, fodboldt eller bare slappe af i en hængekøje ved stranden. Vi kan næsten garantere at du efter et par dage her, har fået en masse nye venner og har lært at surfe som en pro!

Great Ocean Road Melbourne til Adelaide

Det sidste highlight på turen er en overland rejse fra Melbourne til Adelaide hen langs den kendte (og utrolig smukke!) Great Ocean Road. Udforsk de 12 apostle, vilde surfspots og den charmerende kystby Apollo Bay, hvis vi lige skal nævne et par timng du bør se. Du kan også se frem til en gåtur i regnskoven i Great Otway National Park.

Adelaide Hovedstaden i den sydlige del af Australien!

Når du efter 3 dage ankommer til Adelaide, kan du vælge at bruge et par ekstra dage her for at udforske sydens hovedstad eller du kan flyve hjem. Der er også en tredje mulighed, som hedder at du kan flyve til en helt ny destination? Det er helt op til dig og vi vil meget gerne hjælpe dig med at forlænge din rejse! Du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter, så hjælper de gerne med at skræddersy rejsen til dig.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.