{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Adventure gennem 4 lande i Mellemamerika


panama-san-blas-islands-boat-in-clear-water
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

6-7 uger

Antal lande

4

Rejsetype

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly, adventure ture + meget mere

Skriv til os
Føler du allerede hypen? Dette eventyr tager dig gennem 4 forskellige lande i Mellemamerika på ca. 6 uger. Med en rejseplan, der tager dig til nogle af de mest fantastiske steder i Panama, Costa Rica, Guatemala og Mexico, er der ingen tvivl om, at denne rejse vil efterlade en bemærkelsesværdig indvirkning på dig, når du går ombord på flyet hjem igen.

Vi har samlet, hvad vi synes er det perfekte eventyr i Mellemamerika. Du starter din rejse i Panama, hvor fortryllende strande og at lære spansk er på dagsordenen. Dernæst tager du fra Panama gennem Costa Rica, og udforsker både fantastiske jungler og hyggelige byer undervejs. Du fortsætter til Guatemala, hvor du vil udforske gamle ruiner og kolonibyer, og afslutter det hele i Mexico med dejlige strande og en surfcamp, hvor du lærer at mestre brættet som en pro!

*Fra-pris per person, baseret på to personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Panama City
 • 2 nætter på hostel i Panama City
 • 4 dages adventure tur til San Blas-øerne
 • Lær spansk i Bocas del Toro i 7 dage
 • Hostel i Puerto Viejo (3 nætter)
 • 8 dages adventure tur igennem Costa Rica
 • Fly fra San José til Guatemala
 • 2 nætter på hostel i Antigua
 • Acatenango Hike (2 dage, 1 nat)
 • 6-dages Tikal & Semuk Champey Experience
 • 8 dages surfcamp i Puerto Escondido
 • 2 ekstra nætter på hostel i Puerto Escondido
 • Fly hjem igen fra Puerto Escondido
 • Din egen rejsespecialist
 • Alle bookinggebyrer
 • ISIC kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (andre end dem inkluderert i adventure turene)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Adventure gennem 4 lande i Mellemamerika

Rejseforslag: ✈️ Panama City – San Blas – Bocas del Toro – Puerto Viejo – San José – Antigua - Puerto Escondido – Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Panama City

Første stop på denne rejseplan er Panama City, hovedstaden i .. du gættede det, Panama. Vi har arrangeret de første 2 nætter for dig, så alt du skal gøre er at aflever din bagage på byens fedeste hostel og begynde at udforske stedet. Tjek den mest oplagte destination ud, Panamakanalen, og tag en spadseretur langs havnefronten. Panama City har masser af hyggelige -og historiske steder, så de første 2 dage kommer til at flyve forbi, og inden du ved af det, er det tid til at komme videre.

San Blas, Panama 4 dage med fortryllende strande

Fra Panama City går du i gang med den første strandoplevelse på denne tur. Og hvilken start det er! San Blas-øerne er intet mindre end magiske. Hvordan lyder 4 dage omgivet af hvide sandstrande, krystalklart vand og lækre, eksotiske cocktails? Helt perfekt? Nyd de chill vibes og få gang i din tan, før du skal bruge din hjerne i en uge på spansk kursus.
Når du skal videre fra San Blas øerne, kan du tage en færge tilbage til fastlandet og arrangere din egen transport videre (typisk vil du rejse med bus - det er billigst!) til Bocas del Toro.

Bocas del Toro, Panama Lær Spansk

¡Hola! ¿Cómo estás? ¿Estás listo para aprender español? Det er tid til at støve dine spanskfærdigheder af. De vil være enormt nyttige til resten af din tur. Så du kan lige så godt starte med det. Vi har arrangeret en uges ophold på en sprogskole i smukke Bocas del Toro. Udover at skolen er fantastisk til at få dit spanske op at køre, så er den også placeret i Bocas del Toro, som er kendt for at være et tropisk paradis med et pulserende natteliv. Du har 7 dage inden du fortsætter til Costa Rica.

Puerto Viejo, Costa Rica Tid til at udforske på egen hånd

Tag en lokal bus fra Bocas del Toro til Puerto Viejo, og lav, hvad du har lyst til. Vi har inkluderet 3 nætter på et virkelig fedt hostel, men du kan altid tilføje flere nætter, hvis du vil. Der er nogle gode eventyrmuligheder såsom rafting eller ziplining, så hvis du er til mere adrenalinpumpende aktiviteter, er du kommet til det rette sted. Byen tiltrækker normalt rigtig mange backpackers, så der er masser af muligheder for at lære nogle nye mennesker at kende, mens du rejser denne del på egen hånd.

Costa Rica 8 dages adventure gennem landet

Find selv vej fra Puerto Viejo til San José (der kører en direkte bus), og bliv i byen en nat eller to (vi kan hjælpe dig med at bestille et fedt hostel, hvis du har brug for det). Dernæst venter et 8 dages eventyr, der tager dig forbi nogle af de bedste steder i Costa Rica, herunder La Fortuna og den lille surfby Santa Teresa. Du vil på denne tur rejse med andre backpackere, og indkvartering er inkluderet i prisen. Et højdepunkt på turen er besøget til vulkanen Arenal, som er et spektakulært syn.

Guatemala Tid på egen hånd

Du tager flyet til Guatemala City og finder på egen hånd vejen til kolonibyen Antigua. Her har vi arrangeret de første 2 nætter for dig, så du kan udforske byen i dit tempo. Og tro os, der er masser at se i denne charmerende by. Vi har også arrangeret, at du kommer på Acatenango Hike, imens du er her.

Efter de første dage, er tiden nu inde til at udforske landet på egen hånd. Vi kan anbefale at du tager forbi de berømte Tikal ruiner! Når du er klar til at rejse videre fra Guatemala, kan du købe en busbillet med retning mod Puerto Escondido i Mexico!

Puerto Escondido, Mexico Surfcamp + fri leg

Sidst men ikke mindst på denne rejse er en 8-dages surfcamp i den mexicanske strandby, Puerto Escondido. Selvom byen er verdens kendt for sine til tider enorme bølger, skal du ikke være urolig, hvis du ikke allerede kan surfe. Der venter nemlig kompetente instruktører, og før du ved af det, krydser du bølgerne som en boss. Surf i løbet af dagen og slap af om aftenen. Surfcampen tiltrækker normalt mange unge backpackere og området La Punta har et rigt natteliv, så der burde være masser af muligheder for at få nogle nye venner!

Vi har inkluderet flyturen hjem fra Puerto Escondido, men om du vil afslutte din rejse her og tage hjem eller fortsætte andre steder er helt op til dig. Bare lad os vide, hvad dine planer er, så får vi det til at ske!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.