{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Bolivia, Argentina & Brasilien


Iguazu-vandfaldene, Brasilien
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

4 uger

Antal lande

4

Rejsetype

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og aktiviteter

Skriv til os
Hvis du er vild med idéen om en rundrejse i Sydamerika vil du elske denne tur. På dette episke eventyr får du opfyldt dine storbydrømme i Rio, Buenos Aires og La Paz, ligesom du vil opleve vanvitting smuk natur når du besøger de ikoniske Iguazu-vandfald og den betagende saltørken i Salar de Uyuni.

Dette eventyr er en kombination af nogle af de bedste ting, Sydamerika har at byde på: levende kultur, fascinerende historie og fantastisk natur. Du starter i La Paz, Bolivia, og drager derefter ned mod Argentina. Undervejs vil du beundre Atacamaørkenen og Salar de Uyuni, før du ender i den travle Buenos Aires. Efter at have udforsket byen og dens omgivelser i et par dage, er det tid til at tage ud på det næste eventyr. Denne gang til de storslåede Iguazu-vandfald, kolonibyen Paraty og det tropiske paradis Ilha Grande. 

*Fra-priser per person, baseret på to personer, som rejser sammen 

Hvad er inkluderet?
Hvad er ikke inkluderet?
  • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
  • Vaccinationer
  • Måltider (udover dem inkluderet i adventure turene)
  • Lokal transport (udover dem inkluderet i adventure turene)
  • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Rejserute Brasilien, Argentina & Bolivia

Rejserute: Hjem ✈️ La Paz - Buenos Aires - Mar del Plata - Buenos Aires - Iguazu-vandfaldene - Rio de Janeiro ✈️ Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

La Paz Velkommen til Bolivia

Dit eventyr starter i La Paz, verdens højst beliggende hovedstad. Her har vi inkluderet en ankomstpakke for at sikre, at du får en problemfri start på din rejse - det betyder, at lufthavnstransport og indkvartering for de første 2 nætter er blevet arrangeret for dig.

På din anden dag vil der også være en inkluderet tur til Tiwanaku ruinerne, der ligger cirka 1,5 time fra La Paz. Den gamle by og kultur i Tiwanaku er en af ​​de vigtigste på det amerikanske kontinent, da man mener, at de var endnu mere avancerede inden for keramik, astronomi og matematik end de mere kendte inkaer!

La Paz - Buenos Aires Gennem Atacamaørkenen

På dette 15-dages adventure, vil du rejse igennem de surrealistiske landskaber i Atacamaørkenen og saltfladerne i Salar de Uyuni, og tage hele vejen fra La Paz til Argentinas hovedstad Buenos Aires (inklusiv en lille detour til Chile). Under denne del af turen får du den perfekte mulighed for at lære mere om den lokale kultur og opleve de pulserende byer, mens du samtidig nyder de storslåede naturomgivelser.

Turen fra La Paz til Buenos Aires er en planlagt grupperejse, hvilket betyder, at du vil dele de uforglemmelige øjeblikke med andre backpackere fra hele verden.

Buenos Aires Storbyliv & tango

Velkommen til Argentinas travle hovedstad, Buenos Aires! Vi har inkluderet et 4-dages ophold i byen, hvilket naturligvis betyder, at du ikke skal bekymre dig om booking af overnatning. Du har masser af tid til at udforske byen på egen hånd, her anbefaler vi at du smager på det lokale køkken og kaster dig over den Argentinske BBQ (Asado) eller prøver de kendte empanadas. Du vil også deltage i en guidet tur rundt om de vigtigste seværdigheder for at få mest muligt ud af din tid i Buenos Aires.

Mar del Plata Tid til afslapning

Vores forslag er, at du derefter tager til byen Mar del Plata for at nyde stranden, solen og få lidt afslapning. Det tager cirka 5 timer med bus at rejse fra Buenos Aires til Mar del Plata, så sæt en podcast på, læn dig tilbage og lad det landskab suse forbi dig. Mar del Plata, er også en lokal favorit, hvilket betyder, at du vil få en reel forsmag på, hvordan argentinerne tilbringer deres ferie.

Mar del Plata byder på en afslappet stemning, en smuk strand og et fantastisk natteliv - en dejlig pause fra de mere aktive dele af din rejse. Spis nogle lækre churros på stranden, og hvis du er der i den rigtige sæson, kan du også være heldig at få øje på nogle hvaler!

*Dette er en foreslået oplevelse og er derfor ikke inkluderet i rejseforslagets pris.

Buenos Aires - Rio de Janeiro De magiske Iguazu-vandfald

Efter at have chillet på stranden i et par dage, er det tid til at vende tilbage til Buenos Aires og tage afsted imod dit næste eventyr. Du vil rejse i en gruppe med andre backpackere mod Rio de Janeiro og opleve noget af det mest fantastiske natur og historie på vejen.

Først skal du med en lokal flyver fra Buenos Aires til grænsen af Argentina og Brasilien, hvor de storslåede Iguazu-vandfald ligger. Du har 2 hele dage til at beundre disse betagende omgivelser. Derefter hopper du på en ny flyver til Sao Paulo og rejser videre til Paraty - en charmerende kystby kendt for sin koloniale arkitektur. Efter 2 nætter i Paraty fortsætter du til den tropiske ø Ilha Grande, hvor du får tid til at slappe af, snorkle og vandre.

Afslut turen i Rio de Janeiro.

Rio de Janeiro Udforsk byen

Dernæst har du chancen for at udforske nogle af Rio de Janeiros største seværdigheder i dit eget tempo: Tag svævebanen op ad Sugarloaf Bjerget, se den ikoniske Cristo Redentor statue og nyd livet på Copacabana stranden. Vi har inkluderet 2 overnatninger på et hostel og en returflyvning hjem, men du kan naturligvis vælge at forlænge dit ophold eller fortsætte din rejse andre steder. Så hvis du endnu ikke er klar til at tage hjem og vil videre til dit næste eventyr, hjælper vi dig hellere end gerne med det.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.