{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Nyd solnedgangen på stranden i Cuba
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

10-14 dage

Antal lande

1

Rejsetype

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & adventure ture

Skriv til os
Drømmer du om at drikke farverige drinks, ryge cubanske cigarer og bare nyde den afslappede atmosfære i Cuba, så er dette rejseforslag præcis hvad du har brug for!

Dette rejseforslag fremhæver nogle af de fedeste ting som du kan opleve i Cuba. Havanas historiske gader, de smukke gamle amerikanske biler, en stemning så afslappet det får din middagslur til at ligne en vild fest. Og selvfølgelig er der strandene, drinksne og de traditionelle cubanske rytmer. I denne rejseplan får du det hele!

Husk; Hvis du har lyst til at blive længere eller vil kombinere Cuba med andre destinationer, så kan vi hjælpe dig med at planlægge det!

*Fra-priser per person, baseret på to personer som rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Havana og hjem igen
 • Lufthavnstransport + pre-nat i Havana
 • 8 dages adventure tur i Cuba
 • 2 nætter i Havana efter adventure tur
 • ISIC kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (andre end dem inkluderet på adventure turene)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Cubas Magiske Rytmer

Rejseplan: ✈️ Havana – Vinales – Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad – Santa Clara – Havana - Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Havana

Du starter dit eventyr i Cubas hovedstad, Havana. Det er et godt sted at starte turen, og der er masser at se her. Vi har inkluderet en nat på et dejligt hostel, før du starter dit eventyr med andre backpackere på dag 2. Tilbring dagen, som du har lyst. Nyd stranden eller gå en tur rundt i de farverige gamle kvarterer. Havana har en fantastisk stemning, og du vil hurtigt opleve, hvor chill livet er her. På dag 2 mødes du med dine nye rejsevenner og udforsker byen sammen, inden du tager videre mod Vinales på tredje dagen.

Vinales Skønne naturområder

Turen fra Havana til Vinales er et højdepunkt i sig selv. Du vil komme igennem smukke landskaber fyldt med landbrugsområder. Stop ved en af ​​landets mange tobaksplantager for at se, hvordan de berømte cubanske cigarer er lavet. Vinales ligger i Pinar del Rio provinsen, som er en af de mest fantastiske naturområder i Cuba. Du kan vælge at tage på trekking og cykle i de smukke omgivelser, eller du kan slappe af op og nyde udsigten. Den følgende dag er helt op til dig, men vi kan anbefale, at du deltager i en dagstur til Cayo Levisa, som kun er tilgængelig med båd. Her kan du opleve hvide sandstrande og gode snorkelforhold.

Playa Larga Snorkling ved Svinebugten

Fra Vinales fortsætter du med gruppen til Playa Larga. Stop ved Svinebugten undervejs for at få lidt (mere) snorkling. Playa Larga er en lille landsby ved stranden, og det er næsten umuligt ikke at blive forelsket i tanken om at blive her for evigt. Tilbring resten af ​​dagen med bare at nyde livet!

Cienfuegos

Fra Playa Larga fortsætter du til Trinidad, men du stopper i den dejlige badeby Cienfuegos undervejs. Her får du tid til at udforske de smalle sidegader og tjekke havnefronten. Hvordan du vil bruge din tid her er helt op til dig, men vi opfordrer dig og dine rejsevenner til at tjekke Cubas ældste botaniske have ud eller udforske den smukke Palacio del Valle. Du kan også vælge at tage en spadseretur i Parque Jose Martí, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Trinidad

Næste stop er Trinidad. Du starter med en skøn sightseeingtur for at lære byens historie at kende. Om eftermiddagen er du fri til at gøre hvad du vil, før det er tid til at lære nogle ordentlige salsabevægelser om aftenen. Ikke langt fra Trinidad finder du Playa Ancon, hvor du kan tilmelde dig nogle gode snorklingture eller bare slappe af ved stranden, hvis det er mere dig!

Santa Clara

Efter endnu en hel dag på egen hånd i Trinidad starter du dag 7 med et besøg til Manaca Iznaga samfundet, hvor et tekstilcenter, hvor kvinder kan sælge deres traditionelle tekstiler, er blevet oprettet med hjælp fra vores partners fond. Det er et godt projekt, der understøtter lokalsamfundet, og vi er sikre på, at du vil finde det inspirerende. Fortsæt mod Havana og stop undervejs i den historiske by Santa Clara. Tjek det historiske Che monument, før du tager tilbage til der, hvor det hele startede i Cubas hovedstad.

Havana Tilbage i Cubas hovedstad

Du er tilbage til der, hvor det hele startede. Vi har inkluderet 2 ekstra nætter, så du kan udforske alle de dele af byen, som du ikke nåede i første omgang. Nyd de lyse farver og caribiske vibes. Hvis du vil vise dine salsafærdigheder frem, skal du bare følge musikken, der er altid en salsadansefest, uanset tiden på dagen! Tag dig tid til at nyde en kold drink på Plaza Vieja eller slentre langs Malecón boulevarden. Der er så meget at se og lave i Havana, at du bestemt ikke vil kede dig! Om du vil afslutte din rejse her og fortsætte hjem eller vil fortsætte med at udforske, er op til dig. Uanset hvordan du vil have din rejse, hjælper vi dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.