Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Kort over rejseforslaget

Ruteforslag Cubas Magiske Rytmer

Rejseplan: ✈️ Havana – Vinales – Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad – Santa Clara – Havana - Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Se de flotte gamle biler som er overalt i Havana

Havana

Du starter dit eventyr i Cubas hovedstad, Havana. Det er et godt sted at starte turen, og der er masser at se her. Vi har inkluderet en nat på et dejligt hostel, før du starter dit eventyr med andre backpackere på dag 2. Tilbring dagen, som du har lyst. Nyd stranden eller gå en tur rundt i de farverige gamle kvarterer. Havana har en fantastisk stemning, og du vil hurtigt opleve, hvor chill livet er her. På dag 2 mødes du med dine nye rejsevenner og udforsker byen sammen, inden du tager videre mod Vinales på tredje dagen.

Vinales i Pinar del Rio provinsen i Cuba | KILROY

Vinales Skønne naturområder

Turen fra Havana til Vinales er et højdepunkt i sig selv. Du vil komme igennem smukke landskaber fyldt med landbrugsområder. Stop ved en af ​​landets mange tobaksplantager for at se, hvordan de berømte cubanske cigarer er lavet. Vinales ligger i Pinar del Rio provinsen, som er en af de mest fantastiske naturområder i Cuba. Du kan vælge at tage på trekking og cykle i de smukke omgivelser, eller du kan slappe af op og nyde udsigten. Den følgende dag er helt op til dig, men vi kan anbefale, at du deltager i en dagstur til Cayo Levisa, som kun er tilgængelig med båd. Her kan du opleve hvide sandstrande og gode snorkelforhold.

Cubas smukke krystalklare vand | KILROY

Playa Larga Snorkling ved Svinebugten

Fra Vinales fortsætter du med gruppen til Playa Larga. Stop ved Svinebugten undervejs for at få lidt (mere) snorkling. Playa Larga er en lille landsby ved stranden, og det er næsten umuligt ikke at blive forelsket i tanken om at blive her for evigt. Tilbring resten af ​​dagen med bare at nyde livet!

Cienfuegos i Cuba | KILROY

Cienfuegos

Fra Playa Larga fortsætter du til Trinidad, men du stopper i den dejlige badeby Cienfuegos undervejs. Her får du tid til at udforske de smalle sidegader og tjekke havnefronten. Hvordan du vil bruge din tid her er helt op til dig, men vi opfordrer dig og dine rejsevenner til at tjekke Cubas ældste botaniske have ud eller udforske den smukke Palacio del Valle. Du kan også vælge at tage en spadseretur i Parque Jose Martí, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Trinidad i Cuba | KILROY

Trinidad

Næste stop er Trinidad. Du starter med en skøn sightseeingtur for at lære byens historie at kende. Om eftermiddagen er du fri til at gøre hvad du vil, før det er tid til at lære nogle ordentlige salsabevægelser om aftenen. Ikke langt fra Trinidad finder du Playa Ancon, hvor du kan tilmelde dig nogle gode snorklingture eller bare slappe af ved stranden, hvis det er mere dig!

cuba-santa-clara-revolution-city-street-trader

Santa Clara

Efter endnu en hel dag på egen hånd i Trinidad starter du dag 7 med et besøg til Manaca Iznaga samfundet, hvor et tekstilcenter, hvor kvinder kan sælge deres traditionelle tekstiler, er blevet oprettet med hjælp fra vores partners fond. Det er et godt projekt, der understøtter lokalsamfundet, og vi er sikre på, at du vil finde det inspirerende. Fortsæt mod Havana og stop undervejs i den historiske by Santa Clara. Tjek det historiske Che monument, før du tager tilbage til der, hvor det hele startede i Cubas hovedstad.

Havana i Cuba | KILROY

Havana Tilbage i Cubas hovedstad

Du er tilbage til der, hvor det hele startede. Vi har inkluderet 2 ekstra nætter, så du kan udforske alle de dele af byen, som du ikke nåede i første omgang. Nyd de lyse farver og caribiske vibes. Hvis du vil vise dine salsafærdigheder frem, skal du bare følge musikken, der er altid en salsadansefest, uanset tiden på dagen! Tag dig tid til at nyde en kold drink på Plaza Vieja eller slentre langs Malecón boulevarden. Der er så meget at se og lave i Havana, at du bestemt ikke vil kede dig! Om du vil afslutte din rejse her og fortsætte hjem eller vil fortsætte med at udforske, er op til dig. Uanset hvordan du vil have din rejse, hjælper vi dig!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

10-14 dage

Antal lande

1

Rejsetype

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & adventure ture

Pris fra*
13.500 DKK
Drømmer du om at drikke farverige drinks, ryge cubanske cigarer og bare nyde den afslappede atmosfære i Cuba, så er dette rejseforslag præcis hvad du har brug for!

Dette rejseforslag fremhæver nogle af de fedeste ting som du kan opleve i Cuba. Havanas historiske gader, de smukke gamle amerikanske biler, en stemning så afslappet det får din middagslur til at ligne en vild fest. Og selvfølgelig er der strandene, drinksne og de traditionelle cubanske rytmer. I denne rejseplan får du det hele!

Husk; Hvis du har lyst til at blive længere eller vil kombinere Cuba med andre destinationer, så kan vi hjælpe dig med at planlægge det!

*Fra-priser per person, baseret på to personer som rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Havana og hjem igen
 • Lufthavnstransport + pre-nat i Havana
 • 8 dages adventure tur i Cuba
 • 2 nætter i Havana efter adventure tur
 • ISIC kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (andre end dem inkluderet på adventure turene)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Ruteforslag Cubas Magiske Rytmer

Rejseplan: ✈️ Havana – Vinales – Playa Larga – Cienfuegos - Trinidad – Santa Clara – Havana - Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

Havana

Du starter dit eventyr i Cubas hovedstad, Havana. Det er et godt sted at starte turen, og der er masser at se her. Vi har inkluderet en nat på et dejligt hostel, før du starter dit eventyr med andre backpackere på dag 2. Tilbring dagen, som du har lyst. Nyd stranden eller gå en tur rundt i de farverige gamle kvarterer. Havana har en fantastisk stemning, og du vil hurtigt opleve, hvor chill livet er her. På dag 2 mødes du med dine nye rejsevenner og udforsker byen sammen, inden du tager videre mod Vinales på tredje dagen.

Vinales Skønne naturområder

Turen fra Havana til Vinales er et højdepunkt i sig selv. Du vil komme igennem smukke landskaber fyldt med landbrugsområder. Stop ved en af ​​landets mange tobaksplantager for at se, hvordan de berømte cubanske cigarer er lavet. Vinales ligger i Pinar del Rio provinsen, som er en af de mest fantastiske naturområder i Cuba. Du kan vælge at tage på trekking og cykle i de smukke omgivelser, eller du kan slappe af op og nyde udsigten. Den følgende dag er helt op til dig, men vi kan anbefale, at du deltager i en dagstur til Cayo Levisa, som kun er tilgængelig med båd. Her kan du opleve hvide sandstrande og gode snorkelforhold.

Playa Larga Snorkling ved Svinebugten

Fra Vinales fortsætter du med gruppen til Playa Larga. Stop ved Svinebugten undervejs for at få lidt (mere) snorkling. Playa Larga er en lille landsby ved stranden, og det er næsten umuligt ikke at blive forelsket i tanken om at blive her for evigt. Tilbring resten af ​​dagen med bare at nyde livet!

Cienfuegos

Fra Playa Larga fortsætter du til Trinidad, men du stopper i den dejlige badeby Cienfuegos undervejs. Her får du tid til at udforske de smalle sidegader og tjekke havnefronten. Hvordan du vil bruge din tid her er helt op til dig, men vi opfordrer dig og dine rejsevenner til at tjekke Cubas ældste botaniske have ud eller udforske den smukke Palacio del Valle. Du kan også vælge at tage en spadseretur i Parque Jose Martí, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Trinidad

Næste stop er Trinidad. Du starter med en skøn sightseeingtur for at lære byens historie at kende. Om eftermiddagen er du fri til at gøre hvad du vil, før det er tid til at lære nogle ordentlige salsabevægelser om aftenen. Ikke langt fra Trinidad finder du Playa Ancon, hvor du kan tilmelde dig nogle gode snorklingture eller bare slappe af ved stranden, hvis det er mere dig!

Santa Clara

Efter endnu en hel dag på egen hånd i Trinidad starter du dag 7 med et besøg til Manaca Iznaga samfundet, hvor et tekstilcenter, hvor kvinder kan sælge deres traditionelle tekstiler, er blevet oprettet med hjælp fra vores partners fond. Det er et godt projekt, der understøtter lokalsamfundet, og vi er sikre på, at du vil finde det inspirerende. Fortsæt mod Havana og stop undervejs i den historiske by Santa Clara. Tjek det historiske Che monument, før du tager tilbage til der, hvor det hele startede i Cubas hovedstad.

Havana Tilbage i Cubas hovedstad

Du er tilbage til der, hvor det hele startede. Vi har inkluderet 2 ekstra nætter, så du kan udforske alle de dele af byen, som du ikke nåede i første omgang. Nyd de lyse farver og caribiske vibes. Hvis du vil vise dine salsafærdigheder frem, skal du bare følge musikken, der er altid en salsadansefest, uanset tiden på dagen! Tag dig tid til at nyde en kold drink på Plaza Vieja eller slentre langs Malecón boulevarden. Der er så meget at se og lave i Havana, at du bestemt ikke vil kede dig! Om du vil afslutte din rejse her og fortsætte hjem eller vil fortsætte med at udforske, er op til dig. Uanset hvordan du vil have din rejse, hjælper vi dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.