{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


En måned med frivilligt arbejde og adventure i Costa Rica


Arenal Vulkanen i Costa Rica
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

4-6 uger

Antal lande

1

Rejsetype

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og aktiviteter

Skriv til os
Er du klar til en fantastisk tur til smukke Costa Rica? Selvfølgelig er du det! Brug en måned på at opleve alt, hvad dette land har at tilbyde: lær spansk, lav frivilligt arbejde, prøv surfing og beundre den frodige natur og det eksotiske dyreliv.

Costa Rica er den perfekte kombination af betagende natur og variende aktiviteter, og på denne tur vil du få mulighed for at opleve mange af landets højdepunkter. Start din tur med at lære spansk (hvilket vil være meget brugbart under dit ophold i Costa Rica) og deltag samtidig i frivillige projekter som støtter det lokale samfund. Inkluderet i denne rejseplan er også en 4-dags tur til junglen i Tortuguero Nationalpark, hvor du vil kunne opleve vilde dyr i deres naturlige habitat. 

Du vil få mulighed for at møde andre backpackere i forbindelse med både dit spanskkursus og frivillige arbejde, men du vil også have masser af tid til at udforske landet alene, hvilket betyder at der ikke er nogen begrænsning på hvor mange aktiviteter du kan prøve. Hvad med at prøve krafter med surfing, yoga eller ziplining - eller hvad med at bestige en vulkan? 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen. 

Hvad er inkluderet?
Hvad er ikke inkluderet?
  • Rejseforsikring (Frygt ej, det kan vi hjælpe dig med!)
  • Vaccinationer
  • Måltider (andre end dem inkluderet i turene)
  • Lokal transport (andre end dem inkluderet i turene)
  • Yderligere aktiviteter
alt

Design din egen rejse

Vil du rejse ud i verden på din helt egen måde? Sådan gør du: 

  1. Du designer din drømmerejse 
  2. Vi undersøger de bedste muligheder og priser 
  3. Du får personlig feedback fra en rejseekspert 

Vi kontrollerer din rejseplan, hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget og deler vores bedste rejsetips. Det hele er gratis - ingen omkostninger, ingen forpligtelse.

Ruteforslag En måned i Costa Rica

Rejserute: Hjem ✈️ San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca - San José ✈️ Hjem

Bemærk: Dette er kun et rejseforslag, hvor vi har sammensat fly og flere af vores favoritprodukter og -aktiviteter som et eksempel på én af de mange ting, der kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe din egen tur eller fjerne/tilføje komponenter til dette forslag hjælper vi dig med at skræddersy din rejse, præcis som du ønsker.

San José Starten på turen

Dit eventyr starter i San José, hvor du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke selv skal bekymre dig om at finde en taxi. Du vil blive kørt til dit hostel i centrum af byen, dette vil være din base for den første aften af turen. Tag tiden til at udforske San José i dit eget tempo - besøg for eksempel Nationalteatret og det centrale marked, og prøv det lokale køkken!

Santa Teresa 2 uger med spanskkursus og frivilligt arbejde

Næste morgen tager du til Santa Teresa, der ligger på Stillehavskysten, og gør dig klar til 2 ugers spanskkursus og frivilligt arbejde. At lære spansk vil ikke kun være praktisk i forbindelse med dit frivillige arbejde, men også når og hvis du rejser andre steder hen i Costa Rica og Central/Sydamerika. Ud over spanskkurset vil du deltage i frivillige projekter designet til at bevare og respektere lokale naturressourcer. Projektarbejdet varierer, og prioriteterne er sæsonbetonede og vejrafhængige, men arbejdet fokuserer generelt på strandbevaring, genbrug og støtte til lokalsamfundet.

Hvis du også er interesseret i at arbejde frivilligt med skildpadder, kan du forlænge dit ophold i Santa Teresa til 3-4 uger, og få chancen for at deltage i et projekt med bevarelse af skildpadder. Du kan også tilmelde dig nogle surf- eller yogatimer, mens du er i Santa Teresa.

Rincón de la Vieja Tag nordpå

Efter 2 intensive uger med undervisning og fysisk arbejde, er det tid til at sætte farten lidt ned og nyde landets fantastiske natur på en mere afslappet måde. Vi foreslår, at du fra Santa Teresa tager op til det bjergrige og frodige område i Rincón de la Vieja. På vej mod bjergområdet, kan du bruge nogle dage på at opleve de forskellige strande, styrke dit surf talent og øve dit spanske med de lokale. Når du er nået til Liberia, så find en taxi, som kan tage dig til Rincón de la Vieja.

*Disse er udelukkende foreslåede oplevelser og er derfor ikke inkluderet i den samlede pris.

San José Tilbage til hovedstaden

Fra Rincón de la Vieja er der lang vej ned til hovedstaden, så hvorfor ikke rejse langsomt og stoppe nogle steder undersvejs. Tag på river rafting på Tenorio floden, rid på hesteryg i La Fortuna, og/eller tag en lokal bus til San José og nyd seværdighederne og musikken, der spilles i bussen.

*Disse er udelukkende foreslåede oplevelser og er derfor ikke inkluderet i den samlede pris.

Tortuguero National Park 4 dages natur oplevelser

Rejs fra San José igennem bananplantager til Caribiens kyst, hvor du vil stige ombord på en båd til den fjerntliggende
Tortuguero National Park. Her vil du bruge et par dage på at udforske kanaler, strande og jungler i dette uberørte naturreservat på jagt efter skildpadder, fugle, kaimaner og, hvis du er heldig, det berømte "Jesus Firben". Når det er tid til at slappe af kan du bruge tiden ved hytten i en hængekøje, ved poolen eller på stranden.

Puerto Viejo Rejs selvstændigt

Så er det tid til at rejse sydpå til de fantastiske strande i Puerto Viejo de Talamanca. I stedet for at tage bussen dertil, kan du prøve andre mere lokale alternativer. Du kan for eksempel tage færgen fra Tortuguero til Limón. I Limón bør du prøve enhver Soda (et lille lokalt spisested), her kan du smage den mere krydret og anderledes gallo pinto! Tag endelig et par bider med til din bustur til Puerto Viejo.

Vi har inkluderet 3 nætter på et hostel i Puerto Viejo, men det er helt op til dig, hvor længe du vil blive her. Når du føler, at det er tid til at komme videre, skal du tage tilbage til San José for at rejse hjem eller fortsætte dit eventyr andre steder i Costa Rica eller Mellemamerika. Uanset hvad du vælger, kan vi hjælpe dig med at arrangere det.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.