{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

woman-walking-on-the-beach-playa-del-carmen-mexico
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 ugers

Start

Mexico City

Slut

Cancun

Inkluderet i prisen

Fly og aktiviteter

Pris fra*

30.620 DKK

Skriv til os
Drag ud på en fantastisk rejse igennem farverige Mexico! På den her rejse skal du opleve alle de bedste dele af landet og afslutningsvist tage et dykkercertifikat i ikoniske Playa del Carmen.

Har du svært ved at beslutte dig for hvor I Mexico du skal rejse til? Så er det din heldige dag, da det her rejseforslag indeholder en 16 dages grupperejse rundt til de bedste dele af Mexico. Det perfekte mix af kultur, mad, gamle ruiner, cenotes, natteliv og strande. 

Rejs hele vejen fra Mexico City og til Cancun og oplev kulturen, naturen, farverne og atmosfæren fra den centrale del af landet før turen går videre til jungle, ruiner og hvide sanstrande på Yucatan halvøen. Afslut grupperejsen med nogle vilde dage med good stemning i ægte Cancun spirit og så har du opskriften på en oplevelse i Mexico du aldrig vil glemme. 

Din rejse slutter dog ikke her men fortsætter til Playa Del Carmen i 5 dage for at tage et dykkercertifikat og få mulighed for at udforske den magiske verden under havets overflade i den Mayanske riviera inden rejsen går hjemad. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Mexico City 
 • 16 dages grupperejse rundt i Mexico 
 • 5 dages dykkerkursus 
 • Måltider: 15 morgenmad, 3 frokost, 2 aftensmad 
 • Fly hjem fra Cancun 
 • Alle bookinggebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem inkluderet)
 • Øvrige aktiviteter

Rejseforslag Farverige Mexico

Hjem - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Merida - Valladolid - Tulum - Playa del Carmen - Cancun - Hjem

Husk at dette blot er et route forslag til din store rejse. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejse og komme med insider tips.

Fra Mexico City to Cancun Få en på opleveren igennem Mexico

Start dit mexikanske eventyr med nogle dage i Mexico City og lær de andre at kender som du skal rejse rundt med i de næste 2 uger. Du skal selvvfølgelig også opleve selve byen og lære om dens kultur og farverige bydele før tiden er inde til at begynde at se hvad Mexico ellers kan byde på at unikke oplevelser.

De første par dage kommer du til at bruge på at komme ned sydpå til Puerto Escondido, hvor du skal boarde flyet videre til Yucatan halvøen. Forbered dig på at opleve alt fra lokal madlavning til ikoniske gamle ruiner, små byer og en utrolig rig historie og kultur. Bare rolig der skal også nok være tid til at svinge forbi de flotte cenotes på vejen samt slappe af på stranden med en drink i hånden. Det er også muligt at du pludselig står og danser i det lokale natteliv.

Denne 16 dages grupperejse slutter i Cancun, hvor du på et tidspunkt bliver nød til at rejse hjemad. Dog ikke uden først lige at tage forbi Playa del Carmen i 5 dage for at tage et dykkercertifikat.

Playa del Carmen Dykkercertifikat

At tage et Open Water Course er første step i at begynde din dykkerrejse under overfladen - I Playa del Carmen vil du blive mødt med dykkererfaring fra instruktørerne som er milevidt fra, hvad du vil finde andre steder i verdenen. Oplev lyset der strømmer igennem så huller i de underjordiske grotter lots er en oplevelse af skrive hjem om og med garanti også en af de oplevelser du aldrig vil glemme!

Kurset består af 5 modulers undervisning, som er en kombination af selvstudie og teori samt praktisk undervisning og en afsluttende prøve.

Hvad angår overnatning imens du tager dit dykkercertifikat, så kommer du til at bo i din helt egen lille lejlighed. Den er cirka 100 meter fra dykkercenteret, stranden og gågaden med cafeer, barer, souvenirshops og mexikanske små boder.

Vær opmærksom på at du skal vente en dag eller to efter dit sidste dyk før du må boarde et fly hjem.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.