{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Lær spansk imens du rejser rundt i Mellemamerika


Spanish At Locations Panama Boquete Classroom
Se hele rejseforslaget her

Varighed

4 uger

Hvor?

Panama & Costa Rica

Hvad kommer du til at lære?

Spansk, latinamerikanske rytmer og lokal madlavning

Anbefalede lommepenge

2.200 - 3.800 kr.

Skriv til os
Travelling Classroom er en unik kombination af adventure rundrejse imens du bliver undervist i spansk i 4 forskellige byer - Panama City, Boquete or Bocas del Toro i Panama, og Turrialba i Costa Rica.

Programmet er for studerende som ønsker at rejse samtidig med at de lære spansk. Du vil i din hverdag få mulighed for at deltage i daglige akvititeter som indkøb samt madlavning med en spansk underviser. Er der nogen sjovere eller mere inspirerende måde at lære spansk på? Nej det tror vi ikke. Det er en meget utraditionel måde at lære et nyt sprog på, som gør det sjovt og giver dig mulighed for virkelig at dykke ned i den lokale kultur. 

Dit travelling classroom starter i Panama City. Når du ikke har spansk undervisning, vil du have mulighed for at udforske den historiske del af Panama samt den kendte Panama kanal, få undervisning i latinamerikanske dansetrin og snorkle på San Blas øerne. Her får du mulighed for at interagere med de lokale med dine nyerhvervede spanske skills - det gør kun, at du lærer det hurtigere. 

Din rejse fortsætter op til Boquete i lokale busser, hvor du får mulighed for at bo på Homestay hos en lokal familie - en oplevelse, hvor du komme helt i øjenhøjde med lokalkulturen. Udover at besøge lokale skoler og have spansk undervisning får du også mulighed for at vandre, udforske vandfald and varme kilder samt tage på en kaffetur og slå et smut forbi Barú vulkanen. 

Tredje stop på rejsen er den caribiske ø Bocas Del Toro. Her kan spansk undervisning bliver kombineret med et PADI dykkercertifikat på den lokale dykkerskole, og du vil få mulighed for at udforske mange af de smukke spots rundt på øen. 

Din rejse slutter i Costa Rica, som også er sidste stop på rejseplanen. På det her stadie i din rejse burde dine spansk skills være blevet væsentlig bedre og du får mulighed for frivilligt at tage en spansk test (A1 til C2), hvor alle kan få deres certifikat. Du får selvfølgelig også mulighed for at komme på fede turer med smukke strande og måske bliver det også til en vild rafting rafting tur.  

Til sidst på rejsen, vil du opleve at det ikke kun er dine spanskkundskaber der er blevet opgraderet men også dig personligt. Du vil have en bedre forståelse for det spanske sprog, du vil have oplevet et kulturelt engagement samt oplevet lokale og ikke turistede byer såvel som kendte og populære sites. Afslutningsvist vil du have gennemgået en personlig udvikling og forhåbentlig fået nye venner for livet. 

OBS: prisen er en fra-pris, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Panama City 
 • Transfer fra lufthavnen og til hostel 
 • Morgenmad 
 • Overnatning i fælles sovesale 
 • 4 Ugers spanskundervisning i grupper (20 timer pr. uger) i 4 forskellige lokaltioner (Panam City, Boquete, Bocas Del Toro & Turrialba) 
 • Transport i mellem lokationerne 
 • Ugentlig introduktion til den ny lokation
 • 4 Danse lektioner i latin dance
 • 3 Lokale cooking classes 
 • 3 Fredag Happy Hour 
 • Walking tour i Casco Viejo & Panama kanaltur
 • 2 Overnatning på San Blas øerne 
 • Canopy Tour (zip lining i trætoppene)
 • Sejl i catamaran
 • Rafting på Pacuare floden og overnatning i en camp langs floden
 • Flu hjem fra San José 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Frokost, aftensmad, snacks, drinks og andet der ikke bliver nævnt under "hvad er inkluderet"
 • Valgfrie aktiviteter udover dem der nævnes under "hvad er inkluderet"
 • Lommepenge (2.200-3.800 kr.)
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Opgrader dine spanskkundskaber imens du rejser rundt i Mellemamerika

Hjem - Panama City - San Blas Islands - Boquete - Bocas del Toro - Turrialba - Hjem

Din rejse starter i Panama City, hvor du vil blive hentet i lufthavnen af en af medarbejderne hos vores samarbejdspartner. Her vil du møde resten af gruppen som du skal bruge de næste 4 uger sammen med vær klar til nogle uger med en kombination af spansk undervisning samtidig med at du rejser rundt til nogle af de bedste steder i Panama og Costa Rica.

Hvis du vil skræddersy din rejse, så du har mere tid inden eller efter, så skal du blot tage fat os. Så får vi det fikset!

Uge 1: Panama City til San Blas øerne, Panama

Dit spansk eventyr starter i Panama City med undervisning, hvorefter du skal ud og se nogle af de mest betydningsfulde historiske vartegn i Panama samt nyde en af de mange roof top barer og lokale restauranter. Du vil også komme komme forbi Miraflores Visitor center, hvor du har chancen for at lære mere om Panama kanalen og se de store skibe, der passerer forbi slusserne. Men du skal selvfølgelig ikke snydes så du får også chancen for at lære lidt spanske dansetrin med en lokale danseinstruktør. Glæd dig til at blive tryllebundet af det indegenous Kuna folk og de tropiske paradis øer San Blas. Når du befinder dig på øerne er en tur over til også inkluderet, hvor du kan kan snorkle hen langs et sunket skibsvrag. Der er ikke formel undervisning på programmet, men jeres underviser vil joine jer på turen og vil så vidt muligt give jer alle informationer I har brug for på spansk, og hvis gruppen har lyst, hjælpe med at arrangere lege eller tutoring lektioner, ved behov.

Uge 2: Boquete, Panama

Den anden uge vil blive brugt i byen Boquete, hvor I kommer til fra Panama City med lokale busser. Om aftenen vil I blive introduceret til Boquete skolen, områder og den historie, der kendetegner området. Den friske luft der omgiver Boquete, gør det til et fantastisk spots til at studere, så der er gode muligheder for virkelige at lære noget imens I er her. Herfra har I mulighed for at bo på skolen eller for at komme ud og bo i en uge hos en lokal host familie.

Er du til adrenalin er der en zipline tur i høj hastighed,, hvor du fra oven kan nyde udsigten over Panama's regnskov og se den storslåede natur fra de 13 forskellige canopy platforme undervejs. Vandring, vandfald, varme kilder, kaffe tur og vulkanen Barú er alle oplevelser, der skal opleves og krydses af bucketlisten.

Uge 3: Bocas del Toro, Panama

I den efterfølgende uge vil du via bus og båd rejse fra Boquete, der er beliggende inde i landet til den caribiske ø Bocas del Toro. Om søndagen, står programmet på en sejltur i katamaran, hvorfra du kan hoppe i vandet og snorkle og på den måde fordybe dig i den caribiske livsstil. Aktiviteter der er populære at bruge ugen på kan være alt fra udforske de mange smukke strande og andres seværdigheder på øen til at sejle øen rundt i kajak, cykle eller benytte sig af en vandtaxa til at komme rundt. På dykkerskolen, som er lige rundt om hjørnet fra jeres spansks skole, tilbyder de PADI kurser på en måde som nemt kan kombineres med spansk undervisning, hvis du gerne vil tage et dykkercertifikat.

Uge 4: Turrialba, Costa Rica

Sidste stop er Costa Rica og turen går til Turrialba - en autentisk og ikke turistet by som kan blive nydt, og her får du mulighed for at benytte dig af alt det spanske du har lærte indtil videre med de lokale "ticos", som er en kaldenavn for costa ricanerer. Om fredagen vil den sidste spansk undervisning finde sted, hvor der vil være mulighed for at tage en spansk test (niveau A1 til C2). I løbet af den sidste Happy Hour og barbecue, vil alle certifikaterne blive overrakt til alle jer rejsende og jeres høje indsats kan blive fejret samtidig med at I kan forberede jer på et sidste eventyr sammen: en rafting tur på Pacuare. Denne aktivitet tilbyder en spændingsfyldt tur ned af floden, alt imens I vil være omringet af smuk natur og adrenalin frembringende strømhvirvler. Campsiten er beliggende i hjertet af junglen og giver mulighed for at lære omkring regnskoven og slappe af i en hængekøje.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.