Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip i det vestlige Canada

Road trip i det vestlige Canada
overblik over dit road trip i det østlige canada

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev Vancouver på dit road trip i Canada

Seattle/Vancouver

Start dit road trip i en af de to største byer i Pacific West. Hvis du vælger at starte i Seattle, anbefaler vi, at du sætter tid af til at opleve Vancouver. Husk at tjekke Granville Island Public Market med masser af international mad - det er et perfekt spot til en lækker frokost.

Du kan stå på ski i bjergene i Whistler

Whistler, British Columbia

Whistler er anerkendt som Canadas uofficielle hovedstad for udendørsaktiviteter. Hvis du rejser i skisæsonen mellem november og maj, må du ikke gå glip af en tur ned ad løjperne på Nordamerikas største skiområde. Er du ikke en haj til ski, kan du i stedet tage på bjørnesafari, trekke på The Whistler Valley eller mærke adrenalinen pumpe ved riverrafting.

Smukke Kamloops bør være på dit road trip i Canada

Kamloops, British Columbia

Når du ankommer til Kamloops, er det svært at vælge, hvad du skal kaste dig ud i. Curling, mountainbiking, trekking, segway og ziplining er bare et lille udvalg af aktiviteterne. Vil du prøve noget mere alternativt? Så er fodboldgolf svaret. Bolden skal sparkes gennem 18 huller, og der går hurtigt konkurrence i den.

Jasper National Park på dit road trip i det vestlige Canada

Jasper, Alberta

Næste stop er Jasper, som er en hyggelig lille bjergby i Alberta. Tag en tur med kabineliften SkyTram for at få den vildeste panoramaudsigt over Rocky Mountains. Efter en lang dag med spændende aktiviteter er det tid til at besøge det populære bryggeri Jasper Brewing Company. Her finder du byens bedste øl og herligt lokalt selskab.

Rejs til Banff i det vestlige Canada

Jasper & Banff National Parks

Turen går videre gennem nationalparkerne Jasper og Banff. Hvis du vil opleve Banff fra dens bedste side, bør du tage på en ridetur med lokale ranchers langs den berømte Lake Louise. Der findes både halv- og heldagsture. Hvis du ikke er så vild med heste, kan du leje en kano og sejle langs søen i stedet.

Rejs forbi Calgary på dit road trip i Canada

Calgary, Alberta

Tilbage til storbyen! Som i de fleste andre metropoler finder du spændende shopping, utallige restauranter, en fascinerende kunstscene og et pulserende natteliv. Tag forbi Heritage Park Historical Village og oplev 1800-tallets Calgary.

Radium Hot Springs i Canada på dit road trip

Radium Hot Springs & Revelstoke, British Columbia

Gør et stop ved nationalparken Kooteney på vej mod Revelstoke. Her ligger Radium Hot Springs, som er en af Canadas bedste termiske bade, hvor du kan snuppe en afslappende dukkert i det krystalklare vand. Ved ankomst til Revelstoke står den på action - prøv kræfter med de lange alpinløjper på ski eller mountain bike i terrænet.

Nyd det smukke Nakusp i Kootenay-regionen

Nakusp, British Columbia

Den lille by Nakusp er en skjult perle i Kootenay-regionen. Mærk den afslappede og venlige stemning, og gå en tur langs Arrow Lake eller Nakusp Waterfront Walk, som fører dig til en japansk have. Du kan også se de enorme Western Red Cedar-træer i udkanten af byen.

Glæd dig til at besøge Okanagan Valley i det vestlige Canada

Okanagan Valley, British Columbia

Okanagan Valley er en af de varmeste og mest solrige steder i Canada. Her kan du slappe helt af og slikke sol på en af de mange sandstrande langs søen. Hvis du elsker vin, bør du ikke gå glip af en vinsmagning, da Okanagan Valley er den næststørste vinregion i hele Canada.

Slut dit road trip af i Seattle på den anden side af den amerikanske grænse

Seattle/Vancouver

Dit road trip er ved vejs ende, og du kan vælge at afslutte turen i enten Seattle eller Vancouver, alt efter, hvor du startede, og hvor du skal aflevere lejebilen.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Antal kilometer

Ca. 2700

Antal stop

11

Autocamper eller lejebil?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Hvis du elsker at være aktiv udendørs og opleve spektakulære landskaber, så skal du tage på road trip i det vestlige Canada. På denne tur gennem Canadas vildmark kan du blandt andet kaste dig ud i mountainbiking, river rafting, tage på hikes i bjergene og sejle i kano. Sørg for at pakke de praktiske sko, og gør dig klar til et road trip i fantastiske omgivelser.

Ruteforslag til road trip:

Seattle/Vancouver - Whistler - Kamloops - Jasper - Banff - Calgary - Radium Hot Springs - Revelstoke - Nakusp - Okanagan Valley - Vancouver/Seattle

Antal kilometer: Ca. 2700 km
Anbefalet varighed: Ca. 3 uger

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i Canada

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

overblik over dit road trip i det østlige canada

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Seattle/Vancouver

Oplev Vancouver på dit road trip i Canada

Start dit road trip i en af de to største byer i Pacific West. Hvis du vælger at starte i Seattle, anbefaler vi, at du sætter tid af til at opleve Vancouver. Husk at tjekke Granville Island Public Market med masser af international mad - det er et perfekt spot til en lækker frokost.

Whistler, British Columbia

Du kan stå på ski i bjergene i Whistler

Whistler er anerkendt som Canadas uofficielle hovedstad for udendørsaktiviteter. Hvis du rejser i skisæsonen mellem november og maj, må du ikke gå glip af en tur ned ad løjperne på Nordamerikas største skiområde. Er du ikke en haj til ski, kan du i stedet tage på bjørnesafari, trekke på The Whistler Valley eller mærke adrenalinen pumpe ved riverrafting.

Kamloops, British Columbia

Smukke Kamloops bør være på dit road trip i Canada

Når du ankommer til Kamloops, er det svært at vælge, hvad du skal kaste dig ud i. Curling, mountainbiking, trekking, segway og ziplining er bare et lille udvalg af aktiviteterne. Vil du prøve noget mere alternativt? Så er fodboldgolf svaret. Bolden skal sparkes gennem 18 huller, og der går hurtigt konkurrence i den.

Jasper, Alberta

Jasper National Park på dit road trip i det vestlige Canada

Næste stop er Jasper, som er en hyggelig lille bjergby i Alberta. Tag en tur med kabineliften SkyTram for at få den vildeste panoramaudsigt over Rocky Mountains. Efter en lang dag med spændende aktiviteter er det tid til at besøge det populære bryggeri Jasper Brewing Company. Her finder du byens bedste øl og herligt lokalt selskab.

Jasper & Banff National Parks

Rejs til Banff i det vestlige Canada

Turen går videre gennem nationalparkerne Jasper og Banff. Hvis du vil opleve Banff fra dens bedste side, bør du tage på en ridetur med lokale ranchers langs den berømte Lake Louise. Der findes både halv- og heldagsture. Hvis du ikke er så vild med heste, kan du leje en kano og sejle langs søen i stedet.

Calgary, Alberta

Rejs forbi Calgary på dit road trip i Canada

Tilbage til storbyen! Som i de fleste andre metropoler finder du spændende shopping, utallige restauranter, en fascinerende kunstscene og et pulserende natteliv. Tag forbi Heritage Park Historical Village og oplev 1800-tallets Calgary.

Radium Hot Springs & Revelstoke, British Columbia

Radium Hot Springs i Canada på dit road trip

Gør et stop ved nationalparken Kooteney på vej mod Revelstoke. Her ligger Radium Hot Springs, som er en af Canadas bedste termiske bade, hvor du kan snuppe en afslappende dukkert i det krystalklare vand. Ved ankomst til Revelstoke står den på action - prøv kræfter med de lange alpinløjper på ski eller mountain bike i terrænet.

Nakusp, British Columbia

Nyd det smukke Nakusp i Kootenay-regionen

Den lille by Nakusp er en skjult perle i Kootenay-regionen. Mærk den afslappede og venlige stemning, og gå en tur langs Arrow Lake eller Nakusp Waterfront Walk, som fører dig til en japansk have. Du kan også se de enorme Western Red Cedar-træer i udkanten af byen.

Okanagan Valley, British Columbia

Glæd dig til at besøge Okanagan Valley i det vestlige Canada

Okanagan Valley er en af de varmeste og mest solrige steder i Canada. Her kan du slappe helt af og slikke sol på en af de mange sandstrande langs søen. Hvis du elsker vin, bør du ikke gå glip af en vinsmagning, da Okanagan Valley er den næststørste vinregion i hele Canada.

Seattle/Vancouver

Slut dit road trip af i Seattle på den anden side af den amerikanske grænse

Dit road trip er ved vejs ende, og du kan vælge at afslutte turen i enten Seattle eller Vancouver, alt efter, hvor du startede, og hvor du skal aflevere lejebilen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.