{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip i New Zealand - Nord- og Sydøen


Road trip i New Zealand Nord- og Sydøen | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Minimum 3 uger

Kilometer

Ca. 3700 km

Starter & Slutter i

Auckland & Christchurch

Hvornår skal du tage afsted?

November til Marts

Skriv til os
Dette episke road trip vil guide dig gennem alt det bedste som New Zealands 2 hovedøer har at tilbyde på 3 uger eller mere. Vi har inkluderet nogle af de vigtigste stop undervejs, men hvis du har mere en 3 uger til rejsen, er der masser at se endnu.

Tag på eventyr gennem New Zealands alsidige natur. Oplev alt fra gamle gletsjere og snedækkede bjerge til solrige kyster og grønne enge, mens du oplever fantastiske optagelsessteder, Midgårdsaktiviteter og mere. Oplev venlig kiwi-gæstfrihed, når det er bedst, og fordyb dig fuldt ud i det allerbedste af New Zealand med dette omfattende eventyr.

Du starter eventyret i Christchurch og slutter det i Auckland. Hvis du kører ruten i denne rækkefølge, vil der ikke blive pålagt et envejsgebyr til dit budget (det vil der, hvis du gør det omvendt).

Du kan nemt tilbringe 3 uger på kun én af øerne alene, men vi har forsøgt at kombinere det bedste fra begge øer på omkring 3 uger. Hvis du har mere tid, fantastisk! Så kommer du bare til at opleve endnu mere.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk New Zealand og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Christchurch
 • 1 overnatning inden dit road trip på hostel i Christchurch
 • Chaser campervan leje (21 dage)
 • 2 overnatninger efter dit road trip på hostel i Auckland 
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag

Ruteforslag: Hjem - Christchurch - Arthur's Pass - Fox Glacier - Wanaka - Queenstown - Fiordland - Stewart Island - Dunedin - Hanmer Springs - Marlborough - Wellington - Taupo - Rotorua - Waitomo Caves - Northland & Bay of Islands - Poor Knights Islands - Auckland - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Christchurch

Start dit road trip i Christchurch, en eklektisk by med elegance og moderne kultur. Cykel langs den billedskønne Avon flod, mountainbike ad stierne i Port Hills og nyd en lækker madoplevelse i midtbyen. Denne studievenlige by kan prale af et utrolig livligt natteliv, så sørg for at få stillet din festtrang inden du starter dit road trip. Og bare rolig, vi har inkluderet din første overnatning i byen, så du ved hvor du skal crashe henne!

Arthur's Pass

Første stop på ruten er Arthur's Pass, som er beliggende i nationalparken af samme navn. Dette sted er fuldstændig enestående og du kan lige så godt vende dig til steder som dette når du skal rejse rundt i New Zealand. Parker camperen og tag på et trek i enten en hel eller halv dag. Det er helt sikkert det værd!

Fox & Franz Josef gletsjer

Tag videre langs vestkysten på Sydøen og kør lidt syd på indtil du når Fox Glacier. Denne spektakulære gletsjer er 13 km lang og topper ved 2800 meter over havoverfladen. Ikke langt derfra ligger en anden gletsjer, som vi kan anbefale dig at tage til - Franz Josef Glacier. Den er ikke kun lige så flot, men den har også nogle fede trekking muligheder.

Wanaka & Queenstown

Fra gletsjerne fortsætter du videre sydpå til først Wanaka og dernæst Queenstown. Wanaka er et stop værd, hvis du har behov for mere natur. Søen er berømt for sit træ, der står midt i søen og symboliserer håb. I nærheden af Wanaka finder du Roys Peak, som måske er et af de smukkeste steder på jorden (se billede). Kør videre til en af New Zealands mest besøgte destinationer, Queenstown, som er omringet af betagende bjerge og krystalklare søer. Få dit andrenalin op at køre ved at hoppe i faldskærm eller springe bungy jump, tag ud at stå på ski eller nyd noget lækker mad på en af byens utallige restauranter.

Fiordland

Et af de mest fortryllende steder i New Zealand er Fiordland, som er hjemsted for utallige vandfald, der fosser hundredvis af meter ned i de dybe sorte fjorde, og gammel regnskov, der klæber sig til tårnhøje bjerge. Unikke væsner svømmer på bunden af de mørke søer og granittoppe skinner i solen. Fiordland er værd at tjekke ud på en vandring eller udforske via en bådtur eller i en kajak.

Stewart Island

Syd for Sydøen (stadig med os?) når du til landets tredjestørste ø, Stewart Island. En dejlig hyggelig ø med en kystlinje på omkring 700 km. Øen er berømt for sit dyreliv og sine fantastiske vandrestier. Der er kun omkring 28 km vej på øen, så her for du brug for nogle gode vandresko, hvis du vil rundt. Du kan være heldig at få øje på delfiner og hvaler fra øens bugter, og du kan muligvis få et glimt af en kiwifugl eller endda de mægtige albatros, hvis du er der omkring deres trækperiode.

Dunedin & Kaikorai

Dunedin & Kaikorai ligger på sydøens østkyst, mellem Kaikoura Range og Stillehavet. Hvaler, pelssæler og delfiner lever permanent i de kystnære farvande, og området er berømt for de besøgenes møder med havpattedyr. Om dagen er der flere afgange med hvalsafari, og den lokale sælkoloni er altid underholdende. Åh, og hvis du har lyst til at få noget motion, er New Zealands stejleste gade også at finde her.

Hanmer Springs

Det er en lang køretur fra Dunedin til Hanmer Springs, så sørg for at holde ind og strække ben en gang i mellem.
Hanmer Springs er en termisk vandoase med dejlige udendørs varme kilder omgivet af den barske natur. Dette område er også et af New Zealands bedste vinområder, så det er nemt at få et godt glas, mens du er her.

Wellington

Fra Hanmer Springs tager du videre til Wellington, men vi opfordrer dig til at stoppe i Marlborough på vejen. Dette sted er også kendt for dets vin, og madscene. Tag færgen til Wellington, der ligger på den sydligste spids af Nordøen.

Wellington er hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et glimt bag kulisserne på noge af de kendte filmsæt og se de nærliggende optagelseslokationer. Forkæl dig selv med byens lækre mad- og vinscene, og nyd en svævebanetur til Kelburns udsigtspost for en vidstrakt udsigt over havnen. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café lidt uden for byens centrum. Det er en lokal café, og køreturen her langs kysten er enormt smuk!

Taupo & Rotorua

Tag afsted fra Wellington og kør videre til Taupo, hjemsted for den berømte Lake Taupo og de nærliggende Huka Falls. Vi opfordrer dig til at tjekke begge steder ud, og hvis du føler dig aktiv, kan du vælge at vandre til toppen af Tauharabjerget og nyde den flotte udsigt. Efter vandreturen kan du slappe af i en naturlig varm kilde ved Otumuheke Stream.

Forsæt til Rotorua, der har et af verdens mest livlige områder for geotermisk aktivitet. Udforsk boblende mudderbassiner og områder med damp og gejsere, eller få din adrenalin op at køre med nogle af de fantastiske aktiviteter, der tilbydes. Oplev et fascinerende Maori-kultur show eller Marae-ophold, eller dyb dine ømme lemmer i en af de mange naturligt opvarmede mineralbassiner.

Waitomo Caves

Underjordiske huler og selvlysende orme. Omkring 2 timers kørsel fra Taupo ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske jordfaldshuller, huler og floder under grønne marker. Tag på en gå- eller bådtur, prøv black water rafting eller zipline gennem mørket.

Bay of Islands & Poor Knights Island

3 timer nord for Auckland, finder du Bay of Islands. Oplev den lille billedskønne by Paihia. Den har en enormt hyggelig stemning og byder på masser af barer og restauranter samt en dejlig sandstrand. Hvis du har tid, kan du tilmelde dig en tur til den nærliggende by Russell, eller du kan se noget marine liv, herunder sæler, delfiner eller endda hvaler, hvis du er heldig. Du bør også besøge Poor Knights Island, hvis du er til snorkling eller dykning, her er dyrelivet under vandet helt ekstraordinært!

Auckland

Dit road trip rundt på New Zealends øer slutter i Auckland. Aflever din campervan, og brug de to overnatninger som vi har inkluderet i turen, til at bearbejde og reflektere over dit eventyr og de mange indtryk som du har fået undervejs. Brug også dagene på at udforske de forskellige hjørner af byen i et mere afslappet tempo. Hvis du føler dig modig kan du også prøve at bungy jump mens du er her.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.