Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Road trip i New Zealand - Nordøen


northern-island-new-zealand-hobbiton-cover
Oceaniaroad Trip – NZ North Island

Ruteforslag

Rute for rejsen: Hjem - Auckland - Paihia - Kaitaia - Dargaville - Hobbiton - Rotorua - Whakatāne - Gisborne - Napier - Wellington - Tongariro National Park - Taupo - Waitomo Caves - Hamilton - Auckland - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

new-zealand-auckland-night-time-cover

Auckland

En pulserende by med flere havne, strande og øer, Auckland er kendt som "Sejlenes by". Vi har inkluderet den første overnatning, så du kan tage det helt stille og roligt, når du ankommer efter en lang flyvetur. Auckland er faktisk en rigtig fed by, så derfor har vi også inkluderet 2 nætter på hostel efter dit road trip, så du kan nyde byde ordentligt inden du går ombord på flyet hjem igen. Du henter din campervan i Auckland, og efter en fantastisk dag med hygge i byen, er det tid til at komme afsted på dit fantastiske road trip!

New Zealand Paihia View Over Bay From Above

Paihia

Omkring 3 timer nord for Auckland finder du den lille billedeskønne by Paihia. Det er smukt beliggende ved Bay of Islands. Byen har en hyggelig stemning og byder på masser af barer og restauranter samt en skøn sandstrand. Hvis du har tid, kan du tilmelde dig en tur til det nærliggende Russell, eller du kan se noget af livet under vandet, herunder sæler, delfiner eller endda hvaler, hvis du er heldig.

New Zealand North Island Cape Reinga Lighthouse

Kaitaia & Cape Reinga

Lidt længere mod nord finder du Kaitaia. Bliv hængende her en dag, og sørg for at køre op til Cape Reinga, som er den nordligste del af New Zealand. Her får du den mest fantastiske udsigt over havet. Og hvis du virkelig vil pifte oplevelsen op, bør du tage hertil enten ved solopgang eller solnedgang.

northern-island-new-zealand-hobbiton-cover

Hobbiton

Hvis du er til Ringenes Herre, så tag en guidet tur! Hobbiton Movie Set er et fortryllende fællesskab af Hobbithuse i naturlig størrelse i Hamilton – Waikato regionen, og er det første stop i "The Trilogy" - en Midgård-temapakke, der inkluderer Hobbiton Movie Set, Waitomo Caves og Rotorua (som er det næste på dit road trip). Nyd en tur rundt i Hobbiton, hvor din kyndige guide vil oplyse dig om historien og filmprocesserne på stedet. Stop for at få en fadøl på Green Dragon Pub eller snup en let frokost på Shire's Rest Café.

new-zealand-rotorua-steam-cover

Rotorua

Mudderbassiner, gejsere og adventure. Rotorua er en af verdens mest livlige områder for geotermisk aktivitet. Udforsk de sprudlende mudderbassiner og gejsere i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få adrenalinen op ved at deltage i nogle af de adventure aktiviteter, som tilbydes. Besøg Te Puia for at opleve Maori kulturen og lær om New Zealands oprindelige folks fascinerende historie.

New Zealand Whakatame View Over Ocean

Whakatāne

Næste stop er Whakatāne, der ligger ved Bay of Plenty. Her er der er tonsvis af fede udendørsaktiviteter, som venter på dig. Vandreture eller cykelture i de smukke omgivelser er en måde at gøre det på. Du kan også udforske området fra vandet, hvis du tager ud at sejle kajak. Sørg for atligge ruten forbi nærliggende Moutohora Island og/eller Whakaari aka White Island. Begge steder er helt fantastiske!

New Zealand Cooks Cove Gisborne

Gisborne

På den østlige del af Nordøen finder du Gisborne. Bonus info: Dette sted er det første i verden, der ser solopgangen hver dag, så sørg for at vågne tidligt mindst en morgen for at opleve dette fra strandsiden. Apropos strande, så er Gisborne berømt for Waikanae Beach, som giver fremragende surferforhold, hvis du gerne vil være aktiv i løbet af dagen. Du kan også besøge Cook's Cove, som er illustreret på billedet ovenfor. Her får en ret fantastisk udsigt.

New Zealand Napier Wine Area

Napier

Napier er en lille kystby i Hawke's Bay. Byen blev totalt ødelagt efter et jordskælv i 1931, men er siden hen blevet genopbygget i en cool Art Deco stil. Napier kan bryste sig af en hel del vingårde, så det er oplagt at prøve noget af det lokalt producerede vin i område. Sørg også for at besøge Motara Pa, som er en Maori landsby og et af New Zealands vigtigste arkæologiske områder.

new-zealand-wellington_from the water

Wellington

Filmproduktion og en buzzing madscene. Wellington ligger på den sydligste spids af Nordøen og er hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et glimt bag kulisserne på noge af de kendte filmsæt og se de nærliggende optagelseslokationer. Forkæl dig selv med byens lækre mad- og vinscene, og nyd en svævebanetur til Kelburns udsigtspost for en vidstrakt udsigt over havnen. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café lidt uden for byens centrum. Det er en lokal café, og køreturen her langs kysten er enormt smuk!

New Zealand North Tongariro Np Emerald Lakes Sunrise

Tongariro Nationalpark

Du kan vælge at tage den direkte rute for at komme fra Wellington til Tongariro, men vi anbefaler faktisk, at du tager en omvej mod vest, så du kører fra Stratford og mod Taumarunui ad "Forgotten World Highway". Det er noget helt særligt og ligner et område, hvor dinosaurer plejede at leve (eller måske stadig gør).

Tongariro Nationalpark er et enestående naturvidunder. Det er New Zealands ældste og naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste. Nationalparken er hjemsted for 3 aktive vulkaner, og nogle ret fantastiske trekkingruter.

new-zealand-lake-taupo-cover

Taupo

Ankom fra Tongariro til Taupo, hjemsted for den berømte Lake Taupo og de nærliggende Huka Falls. Vi opfordrer dig til at opleve begge dele, og hvis du føler dig ekstra frisk, kan du trekke til toppen af Mt. Tauhara og nyde den gode udsigt. Efter dit trek er der rig mulighed for at slappe af i en af de naturlige bassiner ved Otumuheke Stream.

new-zealand-waitomo-caves-glowing

Waitomo Caves

Underjordiske huler og selvlysende orme. Omkring 2 timers kørsel fra Taupo ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske jordfaldshuller, huler og floder under grønne marker. Tag på en gå- eller bådtur, prøv black water rafting eller zipline gennem mørket.

bungy-jump--Harbour-Bridge-Auckland-New Zealand

Auckland

Dit road trip på Nordøen i new Zealand slutter, hvor det startede: tilbage i Auckland. Aflever din campervan, og brug de to overnatninger som vi har inkluderet i turen, til at bearbejde og reflektere over dit eventyr og de mange indtryk som du har fået undervejs. Brug også dagene på at udforske de forskellige hjørner af byen i et mere afslappet tempo. Hvis du føler dig modig kan du også prøve at bungy jump mens du er her.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 3 uger

Kilometer

Ca. 2700

At se frem til

Hot pools, natur & dyreliv

Hvornår skal du tage afsted?

November til Marts

Pris fra*

17.825 DKK

Skriv til os
Er du klar til et fantastisk road trip-eventyr gennem New Zealands nordø? I omkring 3 uger vil du komme til at udforske alle de fedeste steder (og tro os, der er mange!) på New Zealands nordø.

Start og slut dit road trip adventure i Auckland. Få en langsom start og tjek byen ud, før du drager afsted på dit road trip i din campervan. Vi har foreslået en masse cool steder på Nordøen, som vi opfordrer dig til at besøge, men i sidste ende er det helt op til dig, hvad du vil se på dit road trip.

Nogle af buzz ordene for dit road trip er natur, dyreliv og Maori kultur. Oplev de mange hot springs, besøg fantastiske vulkaner og geotermiske områder. Derudover får du en chance for at opleve den spændende Maori kultur på første hånd, og vi er sikre på, at det vil begejstre dig!

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk New Zealand og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Auckland
 • 1 overnatning inden dit road trip starter på hostel i Auckland
 • Chaser campervanleje (17 dage)
 • 2 overnatninger efter dit road trip på hostel i Auckland 
 • Fly hjem fra Auckland 
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag

Rute for rejsen: Hjem - Auckland - Paihia - Kaitaia - Dargaville - Hobbiton - Rotorua - Whakatāne - Gisborne - Napier - Wellington - Tongariro National Park - Taupo - Waitomo Caves - Hamilton - Auckland - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Auckland

En pulserende by med flere havne, strande og øer, Auckland er kendt som "Sejlenes by". Vi har inkluderet den første overnatning, så du kan tage det helt stille og roligt, når du ankommer efter en lang flyvetur. Auckland er faktisk en rigtig fed by, så derfor har vi også inkluderet 2 nætter på hostel efter dit road trip, så du kan nyde byde ordentligt inden du går ombord på flyet hjem igen. Du henter din campervan i Auckland, og efter en fantastisk dag med hygge i byen, er det tid til at komme afsted på dit fantastiske road trip!

Paihia

Omkring 3 timer nord for Auckland finder du den lille billedeskønne by Paihia. Det er smukt beliggende ved Bay of Islands. Byen har en hyggelig stemning og byder på masser af barer og restauranter samt en skøn sandstrand. Hvis du har tid, kan du tilmelde dig en tur til det nærliggende Russell, eller du kan se noget af livet under vandet, herunder sæler, delfiner eller endda hvaler, hvis du er heldig.

Kaitaia & Cape Reinga

Lidt længere mod nord finder du Kaitaia. Bliv hængende her en dag, og sørg for at køre op til Cape Reinga, som er den nordligste del af New Zealand. Her får du den mest fantastiske udsigt over havet. Og hvis du virkelig vil pifte oplevelsen op, bør du tage hertil enten ved solopgang eller solnedgang.

Hobbiton

Hvis du er til Ringenes Herre, så tag en guidet tur! Hobbiton Movie Set er et fortryllende fællesskab af Hobbithuse i naturlig størrelse i Hamilton – Waikato regionen, og er det første stop i "The Trilogy" - en Midgård-temapakke, der inkluderer Hobbiton Movie Set, Waitomo Caves og Rotorua (som er det næste på dit road trip). Nyd en tur rundt i Hobbiton, hvor din kyndige guide vil oplyse dig om historien og filmprocesserne på stedet. Stop for at få en fadøl på Green Dragon Pub eller snup en let frokost på Shire's Rest Café.

Rotorua

Mudderbassiner, gejsere og adventure. Rotorua er en af verdens mest livlige områder for geotermisk aktivitet. Udforsk de sprudlende mudderbassiner og gejsere i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få adrenalinen op ved at deltage i nogle af de adventure aktiviteter, som tilbydes. Besøg Te Puia for at opleve Maori kulturen og lær om New Zealands oprindelige folks fascinerende historie.

Whakatāne

Næste stop er Whakatāne, der ligger ved Bay of Plenty. Her er der er tonsvis af fede udendørsaktiviteter, som venter på dig. Vandreture eller cykelture i de smukke omgivelser er en måde at gøre det på. Du kan også udforske området fra vandet, hvis du tager ud at sejle kajak. Sørg for atligge ruten forbi nærliggende Moutohora Island og/eller Whakaari aka White Island. Begge steder er helt fantastiske!

Gisborne

På den østlige del af Nordøen finder du Gisborne. Bonus info: Dette sted er det første i verden, der ser solopgangen hver dag, så sørg for at vågne tidligt mindst en morgen for at opleve dette fra strandsiden. Apropos strande, så er Gisborne berømt for Waikanae Beach, som giver fremragende surferforhold, hvis du gerne vil være aktiv i løbet af dagen. Du kan også besøge Cook's Cove, som er illustreret på billedet ovenfor. Her får en ret fantastisk udsigt.

Napier

Napier er en lille kystby i Hawke's Bay. Byen blev totalt ødelagt efter et jordskælv i 1931, men er siden hen blevet genopbygget i en cool Art Deco stil. Napier kan bryste sig af en hel del vingårde, så det er oplagt at prøve noget af det lokalt producerede vin i område. Sørg også for at besøge Motara Pa, som er en Maori landsby og et af New Zealands vigtigste arkæologiske områder.

Wellington

Filmproduktion og en buzzing madscene. Wellington ligger på den sydligste spids af Nordøen og er hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et glimt bag kulisserne på noge af de kendte filmsæt og se de nærliggende optagelseslokationer. Forkæl dig selv med byens lækre mad- og vinscene, og nyd en svævebanetur til Kelburns udsigtspost for en vidstrakt udsigt over havnen. Hvis du leder efter et godt sted at spise, kan vi anbefale Chocolate Fish Café lidt uden for byens centrum. Det er en lokal café, og køreturen her langs kysten er enormt smuk!

Tongariro Nationalpark

Du kan vælge at tage den direkte rute for at komme fra Wellington til Tongariro, men vi anbefaler faktisk, at du tager en omvej mod vest, så du kører fra Stratford og mod Taumarunui ad "Forgotten World Highway". Det er noget helt særligt og ligner et område, hvor dinosaurer plejede at leve (eller måske stadig gør).

Tongariro Nationalpark er et enestående naturvidunder. Det er New Zealands ældste og naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste. Nationalparken er hjemsted for 3 aktive vulkaner, og nogle ret fantastiske trekkingruter.

Taupo

Ankom fra Tongariro til Taupo, hjemsted for den berømte Lake Taupo og de nærliggende Huka Falls. Vi opfordrer dig til at opleve begge dele, og hvis du føler dig ekstra frisk, kan du trekke til toppen af Mt. Tauhara og nyde den gode udsigt. Efter dit trek er der rig mulighed for at slappe af i en af de naturlige bassiner ved Otumuheke Stream.

Waitomo Caves

Underjordiske huler og selvlysende orme. Omkring 2 timers kørsel fra Taupo ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske jordfaldshuller, huler og floder under grønne marker. Tag på en gå- eller bådtur, prøv black water rafting eller zipline gennem mørket.

Auckland

Dit road trip på Nordøen i new Zealand slutter, hvor det startede: tilbage i Auckland. Aflever din campervan, og brug de to overnatninger som vi har inkluderet i turen, til at bearbejde og reflektere over dit eventyr og de mange indtryk som du har fået undervejs. Brug også dagene på at udforske de forskellige hjørner af byen i et mere afslappet tempo. Hvis du føler dig modig kan du også prøve at bungy jump mens du er her.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.