Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Road trip langs Garden Route


Besøg Cape Town på dit road trip langs Garden Route
Kort over road trip langs Garden Route

Ruteforslag Road trip langs Garden route

Hjem - Cape Town - Cape Point – Hermanus eller Gansbaai - Mossel Bay - Knysna – Jeffrey’s Bay – Port Elizabeth - Hjem

Husk at dette kun er et rejseforslag, og at du kan skræddersy denne rejse til dit behov. Du starter dette eventyr i solrige Cape Town, før du begiver dig ud på den åbne vej. Du kan selvfølgelig frit vælge de stoppesteder, du ønsker - men vi anbefaler, at du kigger forbi alle de øverste stop på Garden Route. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om alle stop!

Bo-Kaap nabolaget i Cape Town

Cape Town

Start dit eventyr med at bruge 4 dage på at udforske den ungdommelige by Cape Town. Her har vi sørget for din overnatning, så der er masser af tid til at opleve byen. Et must see er udsigten fra Taffelbjerget, men sørg for at tjekke vejrudsigten, inden du tager derop, da turen måske ikke er det værd, hvis sigtbarheden er dårlig på grund af tåge. Hvis vejret er på din side, bør du helt sikkert tage dig tid til at opleve solnedgangen fra Taffelbjerget (det er udfordrende og sjovt at vandre op/løbe op ad Taffelbjerget og derefter tage kabelvognen ned). Du kan også overveje at planlægge et besøg til den berømte Robben Island. Stedet er fuld af historie! Sørg for at bestille din tur i god tid, da færgebilletter inklusive en guidet tur bliver h...

Hvalsafari i Hermanus

Hermanus

Hermanus ligger omkring 2 timers kørsel fra Cape Town, og det er STEDET for at spotte hvaler, der kælver deres unger (sæsonbestinget juni – november). Du kan se dette smukke syn fra en bådtur og nogle gange kan du endda få øje på dem fra kysten! Her kan du også se andet havliv som f.eks. sæler eller delfiner, og det er et virkelig fedt sted for vandreture og kajaksejlads!

Dyk med store hvidhajer i bur

Gansbaai

Næste stop på turen er Gansbaai, hvor du har mulighed for at se de truede hvide hajer i deres naturlige habitat fra sikkerheden i et hajbur, som bliver nedsænket fra båden. Efter Gansbaai tager du videre via motorvejen. Sørg for at stoppe i Agulhus Nationalpark, som er det sydligste punkt i Afrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean!

Cango hulerne nær Oudtshoorn

Oudtshoorn & Cango hulerne

Besøg Oudtshoorn beliggende i et semi-ørkenlandskab, hvor de lokale opdrætter strudse, deraf navnet på verdens strudsehovedstad. Tjek også de køligere Cango huler, som har et omfattende system af kamre og tunneler af kalksten. Her kan du også se hulemalerier fra det oprindelige San folk!

Bloukrans Bridge - verdens højeste bungee jump

Knysna & Tsitsikamma ødemark

Klar til mere adrenalin? Hvis du fortsætter ad Garden Route, kommer du til den charmerende afslappede by Knysna. Den afslappede atmosfære her står dog i skarp kontrast til den følelse, du vil have, når du kaster dig ud fra Bloukrans Bridge - verdens højeste bungeejump!

Tsitsikamma ødemark er et smukt område til (fler)dages vandreture, snorkling, dykning, kajaksejlads, klatring, mountainbiking og det perfekte sted til at spotte dyr i det fri.

Surfers på stranden i Jeffrey's Bay

Jeffrey’s Bay

Dette er endnu en hyggelig kystby, der blandt lokale går under navnet "J-Bay". Dette sted er rangeret blandt verdens ti bedste surfsteder, så hvis du er til surfing - er dette det perfekte sted for dig! Det er også et solskinsparadis, hvor du kan se delfiner og finde seje surfhytter på hvert gadehjørne. Slap af på stranden med en cocktail ved solnedgang mens du ser de pro surfere lege i bøljerne eller shop i en af de mange surfer outlet-butikker.

Addo Elefant park i Sydafrika

Addo Elephant park

Gør dit road trip endnu federe men en omfattende safari gennem Addo Elephant Park, hvor mange (600) elefanter strejfer rundt i parken såvel som zebraer, giraffer, bøfler, løver, hyæner, vortesvin og den undvigende leopard! Book et safari i et åbent køretøj, hvor en erfaren lokal guide vil vise dig, hvad denne smukke park har at byde på.

Sanddynger i Port Elizabeth

Port Elizabeth

Du nærmer dig slutningen af dette road trip og det sidste stop ruten. Port Elizabeth er kendt som "den venlige by" og er det perfekte sted at være, hvis du kan lide at dykke, eller hvis du vil prøve sandboarding! Det største højdepunkt i Port Elizabeth er Addo Elephant Nationalpark, som ligger omkring 40 minutter uden for byen.

Hvis du ikke er klar til at tage hjem endnu, hvorfor så ikke blive et stykke tid på Coffee Bay surfcamp? Bare sig til, hvis dette er noget som du gerne vil tilføje!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2-3 uger

Start

Cape Town

Slut

Port Elizabeth

Inkluderet i prisen

Fly, lejebil & 4 nætter i Cape Town

Pris fra*

15.175 DKK

Skriv til os
Har du nogensinde tænkt på at tage på et road trip i Sydafrika? Dette er den ultimative tur, der giver dig smukke strande, små kystlandsbyer, imponerende natur og fantastisk dyreliv. "The Garden Route" vil give dig alle højdepunkterne i Sydafrika.

Dette rejseforslag starter i spændende Cape Town, hvor du vil deltage forskellige aktiviteter, inden du drager afsted i din lejebil. Du skal følge motorvej 2 hele vejen til Port Elizabeth og videre (hvis du vil). Det er absolut værd at forlade motorvejen for disse fremhævede stop: Hermanus, Gansbaai, Oudtshoorn, Knysna, Jeffrey's Bay, Addo Elephant Park og Port Elizabeth.

Husk at dette kun er et rejseforslag, og at du kan skræddersy dette eventyr til dine behov og ønsker. Måske vil du tilføje noget frivilligt arbejde, mens du er her, eller måske er du ikke tryg ved at køre på egen hånd? Vi kan arrangere et hop on/hop off buskort til dig, hvis det er mere dig! Skriv til os, så finder vi ud af det!

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i bilen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Sydafrika og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris per person og baseret på 2 personer over 26, der rejser sammen.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Cape Town
 • Ankomstpakke i Cape Town (4 nætter)
 • 10-dages billeje (economy class)
 • Fly hjem fra Port Elizabeth 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Envejsgebyr (100 EUR skal betales lokalt) 
 • Vaccinationer
 • Måltider (andre end dem inkluderet i adventure turene)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Road trip langs Garden route

Hjem - Cape Town - Cape Point – Hermanus eller Gansbaai - Mossel Bay - Knysna – Jeffrey’s Bay – Port Elizabeth - Hjem

Husk at dette kun er et rejseforslag, og at du kan skræddersy denne rejse til dit behov. Du starter dette eventyr i solrige Cape Town, før du begiver dig ud på den åbne vej. Du kan selvfølgelig frit vælge de stoppesteder, du ønsker - men vi anbefaler, at du kigger forbi alle de øverste stop på Garden Route. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om alle stop!

Cape Town

Start dit eventyr med at bruge 4 dage på at udforske den ungdommelige by Cape Town. Her har vi sørget for din overnatning, så der er masser af tid til at opleve byen. Et must see er udsigten fra Taffelbjerget, men sørg for at tjekke vejrudsigten, inden du tager derop, da turen måske ikke er det værd, hvis sigtbarheden er dårlig på grund af tåge.
Hvis vejret er på din side, bør du helt sikkert tage dig tid til at opleve solnedgangen fra Taffelbjerget (det er udfordrende og sjovt at vandre op/løbe op ad Taffelbjerget og derefter tage kabelvognen ned).

Du kan også overveje at planlægge et besøg til den berømte Robben Island. Stedet er fuld af historie! Sørg for at bestille din tur i god tid, da færgebilletter inklusive en guidet tur bliver hurtigt udsolgt.

Du bør klart overveje at nyde et par glas lokal vin på en guidet vintur, mens du er i Cape Town! Husk: Lad være med at drikke og køre! En guidet vintur er meget sjovere, især efter vingård nummer to. Chaufførerne udvælger 3-4 meget forskellige vinfarme med hensyn til opsætning, landskab og flotte udsigtspunkter og smag. Vi kan garantere, at du har fået nogle nye venner ved slutningen af turen, som du kan have en sjov aften i byen med!

Nu er du kalr til at tage afsted til nye eventyr langs kysten! Stop ved Cape Point, hvor Det Indiske Ocean møder Atlanterhavet. Vi anbefaler en tur til fyret, hvis du vil have den bedste udsigt. Efter et lille besøg her, kan du fortsætte til Simonstown og Boulder Beach, hvor du kan møde de underlige og vidunderlige kap-pingviner.

Hermanus

Hermanus ligger omkring 2 timers kørsel fra Cape Town, og det er STEDET for at spotte hvaler, der kælver deres unger (sæsonbestinget juni – november). Du kan se dette smukke syn fra en bådtur og nogle gange kan du endda få øje på dem fra kysten! Her kan du også se andet havliv som f.eks. sæler eller delfiner, og det er et virkelig fedt sted for vandreture og kajaksejlads!

Gansbaai

Næste stop på turen er Gansbaai, hvor du har mulighed for at se de truede hvide hajer i deres naturlige habitat fra sikkerheden i et hajbur, som bliver nedsænket fra båden. Efter Gansbaai tager du videre via motorvejen. Sørg for at stoppe i Agulhus Nationalpark, som er det sydligste punkt i Afrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean!

Oudtshoorn & Cango hulerne

Besøg Oudtshoorn beliggende i et semi-ørkenlandskab, hvor de lokale opdrætter strudse, deraf navnet på verdens strudsehovedstad. Tjek også de køligere Cango huler, som har et omfattende system af kamre og tunneler af kalksten. Her kan du også se hulemalerier fra det oprindelige San folk!

Knysna & Tsitsikamma ødemark

Klar til mere adrenalin? Hvis du fortsætter ad Garden Route, kommer du til den charmerende afslappede by Knysna. Den afslappede atmosfære her står dog i skarp kontrast til den følelse, du vil have, når du kaster dig ud fra Bloukrans Bridge - verdens højeste bungeejump!

Tsitsikamma ødemark er et smukt område til (fler)dages vandreture, snorkling, dykning, kajaksejlads, klatring, mountainbiking og det perfekte sted til at spotte dyr i det fri.

Jeffrey’s Bay

Dette er endnu en hyggelig kystby, der blandt lokale går under navnet "J-Bay". Dette sted er rangeret blandt verdens ti bedste surfsteder, så hvis du er til surfing - er dette det perfekte sted for dig! Det er også et solskinsparadis, hvor du kan se delfiner og finde seje surfhytter på hvert gadehjørne. Slap af på stranden med en cocktail ved solnedgang mens du ser de pro surfere lege i bøljerne eller shop i en af de mange surfer outlet-butikker.

Addo Elephant park

Gør dit road trip endnu federe men en omfattende safari gennem Addo Elephant Park, hvor mange (600) elefanter strejfer rundt i parken såvel som zebraer, giraffer, bøfler, løver, hyæner, vortesvin og den undvigende leopard! Book et safari i et åbent køretøj, hvor en erfaren lokal guide vil vise dig, hvad denne smukke park har at byde på.

Port Elizabeth

Du nærmer dig slutningen af dette road trip og det sidste stop ruten. Port Elizabeth er kendt som "den venlige by" og er det perfekte sted at være, hvis du kan lide at dykke, eller hvis du vil prøve sandboarding! Det største højdepunkt i Port Elizabeth er Addo Elephant Nationalpark, som ligger omkring 40 minutter uden for byen.

Hvis du ikke er klar til at tage hjem endnu, hvorfor så ikke blive et stykke tid på Coffee Bay surfcamp? Bare sig til, hvis dette er noget som du gerne vil tilføje!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.