{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip i Florida


Road trip i Florida | Road trip i USA | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2-3 uger

Kilometer

ca. 1500

Antal stater

1

Bedste tid at tage afsted?

November til Juni

Skriv til os
Er du klar til et road trip gennem solskinsstaten Florida? Start og slut dit road trip i Miami og oplev alle de farverige byer, kridhvide sandstrande og alligator fyldte sumpe ind i mellem.

Start dit Florida eventyr med nogle dage i Miami og fortsæt ned til Key West. Tag videre op langs halvøens vestkyst. Stop i både små landsbyer og storbyer undervejs, før du ender op i Miami igen efter nogle uger.  

Vi har inkluderet en bil i dette road trip, men du kan ændre det til en campervan, hvis du vil - valget er dit! Det er også værd at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Miami
 • 3 nætter på hostel i Miami
 • Billeje i 2 uger (Hertz FCAR model)
 • Fly hjem fra Miami 
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Road trip forslag Florida

Hjem - Miami - Key West - Everglades - Naples - Siesta Key - Tampa - Clearwater - Orlando - Cape Canaveral - Fort Lauderdale - Miami - Hjem

Husk, at dette kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, bedes du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider råd til rejsen.

Miami

Ankom til Miami, hvor dette road trip starter! Vi har arrangeret de første 3 nætter i et fedt hostel på Miami Beach.
Det bedste sted at kickstarte dit eventyr! Sørg for at tjekke Little Havana ud og få en cubansk kaffe, Little Haiti for dets caribiske vibes og Wynwood med alt dets cool og farverig street art.

Key West

Efter dine 3 dage i Miami er det tid til at pakke bilen og starte med at udforske Florida. Første stop er key West, som er forbundet med ikke mindre end 42 broer. Her får du en fantastisk udsigt over både den mexicanske golf og Atlanterhavet, når du kører sydpå fra Miami. Key West er berømt for sine dejlige strande og nogle fantastiske solnedgange. Hvis du stopper i Key Largo på vejen til Key West, får du chancen for at nyde det muligvis bedste snorkelområde i hele landet.

Everglades Nationalpark

Everglades Nationalpark er den største nationalpark med subtropisk klima i USA. Naturen og dyrelivet er fantastisk, og du vil kunne se alt fra farverige frøer og flamingoer til både krokodiller og alligatorer! Hvis du er fascineret af sidstnævnte, så sørg for at have tid til at tage på en sejltur i sumpene - her vil du se MANGE alligatorer!

Napels

Fra Everglades, rejser du op langs Floridas vestkyst. Det første stop her er Naples, der også er kendt som millionærernes by. En stor del af USAs rigeste befolkning bor her, så hvis du er vild med smarte biler og kæmpe villaer, kan du se frem til at slentre rundt i byens gader. Besøger du den gamle del af byen, finder du mange kunstgallerier og små charmerende butikker.

Sarasota & Siesta Key

Fra Napoli bevæger du dig længere op langs Floridas vestkyst, indtil du når Sarasota. Et dejligt og hyggeligt sted ved stranden. Myakka River State Park er et besøg værd. Denne park beskytter et af statens mest forskelligartede naturområder. Du finder Siesta Key kun en kort køretur syd for Sarasota, og dette er sandsynligvis det bedste sted at surfe i hele Florida. Nyd den gode stemning og de små surfbutikker og barer.

Tampa og Clearwater

Tampa ligger i Tampa Bay og er en historisk havneby. Der er altid masser af friluftsliv og fede kulturelle begivenheder i gang i byen. Vi anbefaler, at du besøger Clearwater, som er vært for en masse fede festivaler. Strawberry Festival og The Hispanic Heritage Festival er blandt de bedre! Hvis du har tid, så tjek St. Petersborg halvøen ud, hvor du finder Salvador Dali museet samt nogle fede kunstudstillinger.

Orlando

Orlando... Byen med alle forlystelsesparkerne. For eksempel Disney World og Universal Studios. Vil du opleve noget anderledes, kan du besøge Holy Land, som er en park med, som navnet antyder, et bibelsk tema. Eller du kan vælge at slappe af i byen et par dage, før du drager videre.

Cape Canaveral

Fra Orlando anbefaler vi, at du tager til Cape Canaveral på Floridas østkyst. Her får du chancen for at se et af de fire SpaceX-raketopsendelsessteder - Kennedy Space Center. Uanset hvor meget du er til rumfartøjer er dette sted virkelig specielt og et must-see.

Fort Lauerdale

Fortsæt lidt længere mod syd, indtil du ankommer til Fort Lauerdale. Dette sted er berømt for sine smukke strande, kunstscene, store begivenheder og selvfølgelig for at være et knudepunkt for mange store krydstogtskibe. Gå på shopping på Las Olas Boulevard, tag en sejltur eller tag en hyggelig spadseretur langs havnefronten, hvor du kan se masser af kæmpe yachts.

Miami

Dit road trip ender, hvor det hele startede, tilbage i Miami. Du får chancen for at udforske alle de ting, du ikke havde tid til, da du ankom. Tjek det seje Art Deco distrikt ud ved South Beach og besøg den venetianske pool, som er hjemsted for både koraller og undersøiske huler.

Om du vil hjem eller fortsætte din rejse er op til dig. Bare fortæl os, hvad du foretrækker, så får vi det til at ske!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.