Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip på Hawaii

Road trip på Hawaii | Road trip i USA
kort over dit road trip på hawaii

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Road trip på Hawaii | Besøg Honolulu

Honolulu

Du starter eventyret i Hawaiis hovedstad, Honolulu. Lej et surfbræt, og fang de perfekte surferbølger på Waikiki Beach, eller tag på en vandretur i Ala Moana Park mellem Waikiki Beach og centrum af Honolulu. Bishop Museum & Planetarium samt Iolani Palace er også værd at besøge. Og måske vigtigst af alt, så må du ikke misse den smukke vulkan, Diamond Head, hvorfra du kan få en helt forrygende udsigt over Honolulu.

Besøg Koko Head på dit road trip på Hawaii

Koko Head

En kort køretur sydøst fra Honolulu finder du Koko Head. Udfordr dig selv, og bestig de mere end 1000 trappetrin, der er til toppen af ad Koko Head Crater. Præmien? En udsigt så smuk, at du glemmer, at du nærmest ikke kunne trække vejret på vej herop.

Waimanolo Bay på Hawaii

Waimanalo Bay

Er du klar til en af dine vildeste strandture ever? Waimanalo Bay er seriøst en af de smukkeste strande, du overhovedet kan forestille dig. Vandet er krystalklart og sandet på stranden er hvidt som sne. Husk en opladt telefon, så du kan imponere vennerne på Instagram.

Road trip på Hawaii

Kailua

Ud over også at have lækre strande, er Kailua kendt for det populære Kailua Farmer's Market, hvor du kan købe lækre lokale specialiteter. Hvis du i øvrigt er den aktive type, anbefaler vi dig at tage et hike på Maunawili Falls Trail. Husk ordentligt fodtøj, da der kan blive pænt mudret på turen.

Valley of the Temples på Hawaii

Valley of the Temples

Beliggende i en naturskøn dal for foden af Ko'olau-bjergene, finder du den smukke kirkegård, Valley of the Temples. Landskabet her er helt forrygende, og floraen i området er utrolig rigt. Besøg i øvrigt kopien af det japanske Byodo-In buddhisttempel.

Trekking er en fed aktivitet når du besøger Hawaii

Windward Coast hiking trails

Stop langs the Windward Coast, der tilbyder masser af fede hikingruter. Især udsigten fra udkigsposten ved Nuuano Pali er ekstremt smuk. Vandreruterne Nakoa Trail i Kahana Valley State Park samt Makua Ridge Trail er også værd at besøge.

Besøg Waimea Bay på Hawaii

Waimea Bay and Valley

På den nordlige del af Oahus kyst, kan du tage en slapper i Waimea Bay. Det er et af Hawaiis mest berømte surfspots - især om vinteren, hvor bølgerne giver de lokale surfere kamp til stregen. Hvis du besøger Waimea Bay om sommeren, bør du tage en tur i den botaniske have, Waimea Valley. Du kan også tage ud og snorkle i Shark's Cove, hvis du er mere til livet under havets overflade.

Du kan surfe på dit road trip på Hawaii

Haleiwa

Nu da dit road trip har ført dig til Haleiwa, er det igen obligatorisk at tage ud og surfe. Ehukai Beach, der ligger lige om hjørnet, er en del af den længste strækning, hvor det er muligt at surfe. Hvis bølgerne bliver for vilde, kan du overveje at padle ind under den berømte Haleiwa Bridge, eller nyde solnedgangen på Alii Beach Park.

Plains of Oahu på Hawaii

Plains of Oahu

I hjertet af Oahu finder du en masse forskellige aktiviteter, der afveksler lidt fra de mange surfstrande. Tjek bl.a. Dole Plantation, der er en gigantisk frugtfarm der består af 8 forskellige haver, der producerer alt fra eksotisk frugt til kaffe. Du kan også tage på shoppingtur i en af de store shoppingcentre eller tage en vandretur i en af de små hawaiianske landsbyer i området.

Honolulu på dit road trip på Hawaii

Honolulu

Nu er du tilbage, hvor dit road trip startede. På vejen fra hjertet af Oahu må du ikke glemme at stoppe ved den legendariske Pearl Harbor. Efter en uge på farten fortjener du desuden at læne dig tilbage, nyde en Blue Hawaiian og bare nyde, at tiden nærmest står stille på Hawaii. Aahhh... Og så skal du ud og surfe igen!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 1 uge

Antal kilometer

175

Antal stater

1

Autocamper eller billeje?

Få tips til dit road trip!

Dette er kun et ruteforslag*
Vil du høre mere?
Aloha! Der venter dig et fedt road trip-eventyr på den tropiske hawaiianske ø, Oahu. Her kan du kaste dig ud i de perfekte surferbølger, opleve fantastiske udkigsposter, besøge lokale landsbyer, tage på opdagelse i et ekstraordinært naturliv, nyde hawaiianske delikatesser og se historiske monumenter. Spænd sikkerhedsbæltet, og tag på dette 1-uges road trip.

Ruteforslag til road trip:

Honolulu - Koko Head - Waimanalo Bay - Kailua - Valley of the Temples - Windward Coastline of Oahu - Waimea Bay and Valley - Haleiwa - Plains of Oahu - Honolulu

Antal kilometer: 175 km
Anbefalet varighed: Ca. 1 uge

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i USA

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

kort over dit road trip på hawaii

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Honolulu

Road trip på Hawaii | Besøg Honolulu

Du starter eventyret i Hawaiis hovedstad, Honolulu. Lej et surfbræt, og fang de perfekte surferbølger på Waikiki Beach, eller tag på en vandretur i Ala Moana Park mellem Waikiki Beach og centrum af Honolulu. Bishop Museum & Planetarium samt Iolani Palace er også værd at besøge. Og måske vigtigst af alt, så må du ikke misse den smukke vulkan, Diamond Head, hvorfra du kan få en helt forrygende udsigt over Honolulu.

Koko Head

Besøg Koko Head på dit road trip på Hawaii

En kort køretur sydøst fra Honolulu finder du Koko Head. Udfordr dig selv, og bestig de mere end 1000 trappetrin, der er til toppen af ad Koko Head Crater. Præmien? En udsigt så smuk, at du glemmer, at du nærmest ikke kunne trække vejret på vej herop.

Waimanalo Bay

Waimanolo Bay på Hawaii

Er du klar til en af dine vildeste strandture ever? Waimanalo Bay er seriøst en af de smukkeste strande, du overhovedet kan forestille dig. Vandet er krystalklart og sandet på stranden er hvidt som sne. Husk en opladt telefon, så du kan imponere vennerne på Instagram.

Kailua

Road trip på Hawaii

Ud over også at have lækre strande, er Kailua kendt for det populære Kailua Farmer's Market, hvor du kan købe lækre lokale specialiteter. Hvis du i øvrigt er den aktive type, anbefaler vi dig at tage et hike på Maunawili Falls Trail. Husk ordentligt fodtøj, da der kan blive pænt mudret på turen.

Valley of the Temples

Valley of the Temples på Hawaii

Beliggende i en naturskøn dal for foden af Ko'olau-bjergene, finder du den smukke kirkegård, Valley of the Temples. Landskabet her er helt forrygende, og floraen i området er utrolig rigt. Besøg i øvrigt kopien af det japanske Byodo-In buddhisttempel.

Windward Coast hiking trails

Trekking er en fed aktivitet når du besøger Hawaii

Stop langs the Windward Coast, der tilbyder masser af fede hikingruter. Især udsigten fra udkigsposten ved Nuuano Pali er ekstremt smuk. Vandreruterne Nakoa Trail i Kahana Valley State Park samt Makua Ridge Trail er også værd at besøge.

Waimea Bay and Valley

Besøg Waimea Bay på Hawaii

På den nordlige del af Oahus kyst, kan du tage en slapper i Waimea Bay. Det er et af Hawaiis mest berømte surfspots - især om vinteren, hvor bølgerne giver de lokale surfere kamp til stregen. Hvis du besøger Waimea Bay om sommeren, bør du tage en tur i den botaniske have, Waimea Valley. Du kan også tage ud og snorkle i Shark's Cove, hvis du er mere til livet under havets overflade.

Haleiwa

Du kan surfe på dit road trip på Hawaii

Nu da dit road trip har ført dig til Haleiwa, er det igen obligatorisk at tage ud og surfe. Ehukai Beach, der ligger lige om hjørnet, er en del af den længste strækning, hvor det er muligt at surfe. Hvis bølgerne bliver for vilde, kan du overveje at padle ind under den berømte Haleiwa Bridge, eller nyde solnedgangen på Alii Beach Park.

Plains of Oahu

Plains of Oahu på Hawaii

I hjertet af Oahu finder du en masse forskellige aktiviteter, der afveksler lidt fra de mange surfstrande. Tjek bl.a. Dole Plantation, der er en gigantisk frugtfarm der består af 8 forskellige haver, der producerer alt fra eksotisk frugt til kaffe. Du kan også tage på shoppingtur i en af de store shoppingcentre eller tage en vandretur i en af de små hawaiianske landsbyer i området.

Honolulu

Honolulu på dit road trip på Hawaii

Nu er du tilbage, hvor dit road trip startede. På vejen fra hjertet af Oahu må du ikke glemme at stoppe ved den legendariske Pearl Harbor. Efter en uge på farten fortjener du desuden at læne dig tilbage, nyde en Blue Hawaiian og bare nyde, at tiden nærmest står stille på Hawaii. Aahhh... Og så skal du ud og surfe igen!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.