{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip langs Highway 1


Highway 1, USA | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

15-17 dage

Start

San Francisco

Slut

Los Angeles

Hvornår kan du komme afsted?

Hele året rundt

Skriv til os
Det bliver ikke bedre. 800 km spækket med fede byer langs den fantastiske kystnatur. Tag på road trip på US Highway 1 langs Californiens kyst, og besøg San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og Los Angeles. Dette er en oplevelse for livet.

Vil du på et kortere, men super fedt eventyr langs USAs vestkyst, hvor du kan opleve alle de fede vibes California er kendt for? Det vil du helt sikkert! Vi har lavet en rute fra San Francisco og ned langs den ikoniske Highway 1 til Los Angeles. Hvis du er hardcore, kan du køre turen på 1 dag, men hvad er det sjove i det? I rejseplanen har vi inkluderet alle de bedste steder at stoppe og nyde omgivelserne langs kysten.På dette road trip vil du passere Santa Cruz, Monterrey Bay, Santa Barbara, Malibu og Santa Monica for blot at nævne nogle af stederne.

I dette rejseforslag har vi inkluderet en camperleje, men du kan ændre den til en bil, hvis du vil, valget er dit! Det er også værd at nævne, at når du lejer en camper i udlandet, skal du sørge for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre camper eller bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til San Francisco
 • Fly hjem fra Los Angeles
 • 3 nætter i San Francisco
 • 3 nætter i Los Angeles
 • Camperleje i 10 dage 
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
 • One-way fee på 175 USD
 • Skatter for one-way camperleje 
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag

Rejseforslag: 🚙 San Francisco - Santa Cruz - Monterrey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica – Los Angeles

Husk, at dette kun er et ruteforslag til din rejse. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejsespecialister. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode råd og insider tips. Åh, og en sidste ting. Når du er på en road trip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Lad os vide, hvis du har brug for hjælp til det!

San Francisco

Start dit road trip i smukke San Francisco, hvor hippier og økonomer lever side om side. Byen er fuld af modsætninger, farverige personligheder, kultur, cool restauranter og hyggelige nabolag. Her finder du et finansdistrikt, en hippie by, China Town og Japan Town! Alcatraz er også et besøg værd før du hopper ind i camperen og starter dit road trip. Men husk at bestil dine billetter i god tid - de bliver lynhurtigt udsolgt og ofte måneder i forvejen!

Santa Cruz

Santa Cruz bliver ofte refereret til som en af USAs allerbedste surfing steder, så tag ned på stranden og prøv bølgerne af! Tjek også det lokale "Mystery Spot", hvor tyngdekraften ikke lader til at virke rigtigt. På Santa Cruzs strandpromenade er der også enormt god stemning, fantastiske skaldyrs restauranter og en konstant lyd af snorkende søløver!

Monterey Bay

Hvis du vil se vilde søløver og oddere skal du gå ned til Fisherman's Wharf, hvor de ofte ligger på sten i solen rundt om havnen. Hvis du er fan af god vin, anbefaler vi på det kraftigeste at du tager et smut forbi en af Californiens mange vingårde.

Big Sur

Big Sur State Park er en ægte road trip attraktion. Vejen gennem parken strækker sig igennem dramatiske kystlandskaber med smukke strande, søløver, søkøer og en af områdets mest ikoniske vandfald - McWay Falls.

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay

San Simeon er berømt for to ting som du skal lave når du er i området. Det første er, at du skal udforske the ekstravagante Hearst Castle, som blev bygget af den tidligere ejendomsmagnat, William Randolph Hearst. Det andet er, at du skal tage til San Luis biskop og leje en dune buggy! Når du er færdig med det, skal du sørge for at give dig tid til at opleve tidevandsbassinerne og havlivet i San Simeon. Afslut dit ophold i området i Morro Bay - en lille strandby med fantastisk stemning, inden du bevæger dig længere ned ad kysten.

Santa Barbara

Santa Barbara er også kendt som den Amerikanske Riviera. Her kan du tage på hvalsafari, tag til det ugentlige arts & crafts marked eller tage til ølsmagning på et af de mange lokale bryggerier. Du skal også huske at gå til stranden, hvor du kan leje en kajak eller et surfbræt! Byen er hjemsted for et af de fedeste universiteter i Californien, så den unge og hippe stemning i strandbyen afspejler den sande californiske ånd.

Santa Monica & Los Angeles

Sidste stop på turen er Los Angeles. Vi har inkluderet 3 nætter på vores foretrukne hostel på Venice Beach, så du kan vælge at lade camperen stå og udforske omgivelserne til fods, på cykel eller en elektrisk scooter. Det er en god måde at komme rundt i de nærliggende kvarterer. Men, hvis du gerne vil tilbagelægge større afstande i byen for eksempel tage ud at se nogle af de fashionable områder som Beverly Hills og Hollywood, ville en camper eller bil være en bedre løsning. Gå ikke glip af udsigten fra Griffith Observatory, hvor du får et fantastisk kig ud over byen. Uanset om du vil hjem efter L.A. eller fortsætte turen videre, er det op til dig, vi hjælper dig uanset hvad.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.